Перейти к содержанию

90-XB-522-elmar677

elmar677

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Tebrikler QardasH! :lol:

Chox shad oldum senin yeni mashinini gormeye! :lol:

Menden meslehet, sadece olaraq kalpaklari chixart, qara diskler qalsin, chunki gorduyume gore Continental tekerlerdi, hayfin gelsin :lol: O kalpaklar chixan kimi mashin vide gelecek :zor:

Опубликовано:

Elmar, tebrik edirem, saglignan sur, ancaq xeyir ishlere suresen.

Опубликовано:

Эльмар, как всегда, очень ухоженая машина, ты красавчик :super:

Поздравляю брат!

Опубликовано:

На 07 постоянно только Гамида (СРГ) вижу.

Опубликовано:
saglignan gardas,xeyirli olsun

amma inqima,gabag sag gapi kantdan asagi ranglanib

saqol Qardawim.bundan yaxwisi sene nesib olsun..incimirem amma teeccublenirem ki sen wekille nece mawinin reng deymiw hissesini teyin ede bilirsen.yeqin ki sen mawini realliqda gorsen deyersen ki awib mawin :lol:

wukur ALLAHA oz bawim da chixir mawindan,alanda deqiq baxdim..almamiwdan evvel de bazarin yaxinliqinda usta ve rangsazda yoxlatdim..yaxin gurcu dostlarimi da usta yanina aparmiwdim ki mawina baxiw zamani mawini satan, gurcu dilinde ustaya "her wey eladir"demesin!!amma onu da size deyim ki mawini satan insafli insan idi...pulu halal xowu olsun!!

Bakida da lazimi wexslerin yaninda baxdirdim...her wey normaldir...(nece ki ozum de bunu evvelceden bilirdim)

Tebrikler QardasH! :lol:

Chox shad oldum senin yeni mashinini gormeye! :(

Menden meslehet, sadece olaraq kalpaklari chixart, qara diskler qalsin, chunki gorduyume gore Continental tekerlerdi, hayfin gelsin :lol: O kalpaklar chixan kimi mashin vide gelecek :lol:

choxsaqol Qardawim.Allah daha yaxwisin sizlere nesib etsin!!

duzunu helelik planlawdirmiram diskleri deyiwdirmek..kalpaksiz ise diskler klassik gorunuwun itirecek.mence bele de pis deyil..

Поздравляю брат!

mawina kechmiw sahibleri(2 Alman vetendawlari olub kechmiw sahibleri) mawina yaxwi baxiblar..matorxanasi,alt hissesi,baqaj hissesi,salonu ve mawinin zahiri gorunuwu eladir...sadece xirda bir-iki ciziqlari var ki onlari da ozum goturecem..bir-iki ciziqi ele goturdum ki indi yadimdan chixib harda idi..o birilerine vaxt tapa bilmedim.....

Поздравляю брат!

mawina kechmiw sahibleri(2 Alman vetendawlari olub kechmiw sahibleri) mawina yaxwi baxiblar..matorxanasi,alt hissesi,baqaj hissesi,salonu ve mawinin zahiri gorunuwu eladir...sadece xirda bir-iki ciziqlari var ki onlari da ozum goturecem..bir-iki ciziqi ele goturdum ki indi yadimdan chixib harda idi..o birilerine vaxt tapa bilmedim.....

Опубликовано: (изменено)
Поздравляю Эльмар

07 продал ?

choxsaqol Qardawim..07-ini 5-6 ay evvel S R G-satdim.Hemid beyin eli duwerli oldu,ALLAH evezinde mers nesib etdi!!

Изменено пользователем shypuk
Опубликовано:

mawinin wekilleri mehduddur,olan wekilleri de sizlere gosterirem..

post-5859-1286299452_thumb.jpg

post-5859-1286299454_thumb.jpg

post-5859-1286299455_thumb.jpg

post-5859-1286299456_thumb.jpg

post-5859-1286299457_thumb.jpg

Опубликовано:

nomremiz oxwar olsun deye men de qardawimin mawinindaki kimi 522 goturdum..saqolsun,mene gore chox eziyyet chekdi mawin getirende..

post-5859-1286299727_thumb.jpg

post-5859-1286299728_thumb.jpg

post-5859-1286299730_thumb.jpg

Опубликовано:
eger 1,8 gorurursense ancaq mexanika..yoxsa chekmiyecek

Bilirem. Gardashimda 1.8 avtomatdi, herden dushub iteliyesi olursan ki getsin :(

Опубликовано:
Bilirem. Gardashimda 1.8 avtomatdi, herden dushub iteliyesi olursan ki getsin :(

1,8 benzini de chox yeyir..kuza aqir,gerek hemiwe ayaqin qazin eylecinde pola kimi olsun..1,8 avtomat 14-18 litr benzin 100km istifade edir..(forumlarda 1,8mersin istifadechileri yazirdilar)

Опубликовано: (изменено)

Yaxwi se4im edibsen mexanikanin yerini avtomat vemir de ozude mercedesin mexanikasini.Balawkada yaxwidir gorubsen de stoykasi nece var heledi ne kesilib ne galxib.Prosto sen gorende hemiwe 4irkli veziyette olur))).Ozunen ve mawininan mugayet ol

Изменено пользователем S.R.G
Опубликовано:
Elmar maşın necə deyərlər qozikdi.

Allah qorusun səni Bakının yol hərəkətində.

Allah hamimizi butun yollarda qorusun..ehtiyatli olana ALLAH da zamindir..

Yaxwi se4im edibsen mexanikanin yerini avtomat vemir de ozude mercedesin mexanikasini.Balawkada yaxwidir gorubsen de stoykasi nece var heledi ne kesilib ne galxib.Prosto sen gorende hemiwe 4irkli veziyette olur))).Ozunen ve mawininan mugayet ol

Hemid bey,wukur ALLAHA chox raziyam mawindan..mersin mexanikasi choooox rahatdir..istediyin vaxt da lazim olan tehlukeden tez uzaqlawa bilirsen,temiri de ucuz(helelik ewitmemiwem ki mersin mexanikasi kimdese xarab olsun-oluxanalarda bele mersin mexanik karobkalari illerle yatib qalir,ozleri deyirler ki bu xarab olan wey deyil ki alici telabati da olsun :) )

Mawaallah 677 dumbul kimi mehlenin gireceyinde durub...saqliqiniza qismet..chox sevindim ki sizin kimi inasana nesib olub....

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...