elmar677 Опубликовано: 9 октября 2010 Автор Опубликовано: 9 октября 2010 choxsaqol Qardawim..XB-lar basib weheri..
elmar677 Опубликовано: 23 ноября 2010 Автор Опубликовано: 23 ноября 2010 bu da teze wekiller..chox az muddetde Bakida oldum..amma eyni zamanda efirin bir neche uzvleri ile goruwdum..Azadliq meydaninda mini soberunda da iwtirak etdim.Sabiri(ELF)-TT071Farid-Feridi ilk defe gorurdum canli:)))) Baki yollarinda ise 10-..-833-u ve forumun bawa iwtirakchilarini da gordum sonra King-Ring ile bir goruwumuz oldu..bir soze hamiya derin tewekkur ve kiminse adini yazmadimsa sorry
016 Опубликовано: 23 ноября 2010 Опубликовано: 23 ноября 2010 (изменено) cox geweng!sarzu bilinir mawina baxansan geleceya ne fikrin var? Изменено 23 ноября 2010 пользователем 16
elmar677 Опубликовано: 23 ноября 2010 Автор Опубликовано: 23 ноября 2010 cox geweng!sarzu bilinir mawina baxansan geleceya ne fikrin var? choxsaqol..geleceye planim budur ki mawina daha yaxwi baxim:)))) efirin nakleykasin vuracam..ola bilsin plyonka..bele mexsus bir planim yoxdur..amma tekliflerinizi ewitmek pis olmazdi..ola bisin sizin nezerleriniz mende teze fikirler oyatsin mawinda deyiwiklikler etmek baresinde..
016 Опубликовано: 23 ноября 2010 Опубликовано: 23 ноября 2010 choxsaqol..geleceye planim budur ki mawina daha yaxwi baxim:))))efirin nakleykasin vuracam..ola bilsin plyonka..bele mexsus bir planim yoxdur..amma tekliflerinizi ewitmek pis olmazdi..ola bisin sizin nezerleriniz mende teze fikirler oyatsin mawinda deyiwiklikler etmek baresinde.. arxaya 100%plenka vursan,oblicovkani deyiwib avangardin oblicovkasini goysan,disklerini deyiwib zavodskoy gelen disklerini vursan mawin geweng olar! sade ve gozel indide gozeldi prosto bir iki deyiwiy ela
elmar677 Опубликовано: 24 ноября 2010 Автор Опубликовано: 24 ноября 2010 arxaya 100%plenka vursan,oblicovkani deyiwib avangardin oblicovkasini goysan,disklerini deyiwib zavodskoy gelen disklerini vursan mawin geweng olar! sade ve gozel indide gozeldi prosto bir iki deyiwiy ela plyonka olacaq.avanqard vurmaq istemirem.klassik gorunuwunde deyiwiklik etmek istemirem.disk meselesi helelik texire salinib maddi bohranla elaqedar:)) xirda amma goze charpan bir deyiwiklik etmiwem.amma deyesen wekillere baxanlar bunu gore bilmeyibler
ELF Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 plyonka olacaq.avanqard vurmaq istemirem.klassik gorunuwunde deyiwiklik etmek istemirem.disk meselesi helelik texire salinib maddi bohranla elaqedar:))xirda amma goze charpan bir deyiwiklik etmiwem.amma deyesen wekillere baxanlar bunu gore bilmeyibler Bara karbon vinil vurmusan?
Орик Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 (изменено) Bara karbon vinil vurmusan?У комплектации Esprit и Sport в отличии от Elegance и Classic, вместо деревянной вставки установлена пластиковая аля под карбон. Изменено 24 ноября 2010 пользователем Орик
ELF Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Onda oturacaqlara kechirdiyin toru nezerde tutursan
Орик Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Elmar, cexollar super di.Hand made di də?Benzin 93 yoxsa 95 vurursan???
elmar677 Опубликовано: 24 ноября 2010 Автор Опубликовано: 24 ноября 2010 Bara karbon vinil vurmusan? yox Sabir,karbon zavoddur.onu nezerde tutmuram..xirda bir deyiwiklikdir.tuninq de demek olar goz qabaqindadir... Onda oturacaqlara kechirdiyin toru nezerde tutursan yox.onu nezerde tutmuram Elmar, cexollar super di.Hand made di də?Benzin 93 yoxsa 95 vurursan??? Orxan,benzin 93 vururam.Bayilda achilan teze zapravkada..hem duz vururlar hem de chekmeyinde ferqi hiss edirem.(Sokarda) chexollari bazardan almiwam..bir neche chur olur toxumalar..seyrek ve six toxumalar..seyrek toxumalar pis gorsenir.amma 20-40 manat ucuz olur..eger alsan six toxuma ile gotur..men yayda almiwdim 110 manata.amma bazarda ustune otuzdurma..yaxwi chexolwikin varsa onun yanida eletdir istesen
nexus1090 Опубликовано: 25 ноября 2010 Опубликовано: 25 ноября 2010 Xeyirli olsun qardaş! MERSEDES aləminə xoş gəlmisən! Sənin üçün bir surpriz hazırlamışam:Maşınını STAR DİAGNOSTİK Mercedes diller avadanlığı ilə diagnostika edərəm (pulsuz) ! Baxaq görək nə var nə yox sistemlərdə. Əgər istəsən, buyur. Qabaqcadan mənə zəng elə, vaxtını təyin edək. Mənim nömrəm burada var.Hörmətlə, Nəriman.
ELF Опубликовано: 26 ноября 2010 Опубликовано: 26 ноября 2010 bu da teze wekiller..chox az muddetde Bakida oldum..amma eyni zamanda efirin bir neche uzvleri ile goruwdum..Azadliq meydaninda mini soberunda da iwtirak etdim.Sabiri(ELF)-TT071Farid-Feridi ilk defe gorurdum canli)))Baki yollarinda ise 10-..-833-u ve forumun bawa iwtirakchilarini da gordum sonra King-Ring ile bir goruwumuz oldu..bir soze hamiya derin tewekkur ve kiminse adini yazmadimsa sorry Onda oturacaqlara kechirdiyin toru nezerde tutursan yox Sabir,karbon zavoddur.onu nezerde tutmuram..xirda bir deyiwiklikdir.tuninq de demek olar goz qabaqindadir... yox.onu nezerde tutmuram Onda 100% ayaqaltına qoyduğun qəzetləri deyirsən!
elmar677 Опубликовано: 26 ноября 2010 Автор Опубликовано: 26 ноября 2010 (изменено) Onda 100% ayaqaltına qoyduğun qəzetləri deyirsən! ALLAH seni guldursun Sabir gazetler gundelik deyiwilse de mawinda olunan yenilik kimi saymiram indi wekilde gosterecem sene etdiyim XIRDA deyiwikliyi arxa baqajda C180 men C 280 elemiwem Xeyirli olsun qardaş! MERSEDES aləminə xoş gəlmisən! Sənin ьзьn bir surpriz hazırlamışam: Maşınını STAR DİAGNOSTİK Mercedes diller avadanlığı ilə diagnostika edərəm (pulsuz) ! Baxaq gцrək nə var nə yox sistemlərdə. Əgər istəsən, buyur. Qabaqcadan mənə zəng elə, vaxtını təyin edək. Mənim nцmrəm burada var. Hцrmətlə, Nəriman. choxsaqol Neriman.InwaAllah Bakida olanda gelecem senin iw yerine. Изменено 26 ноября 2010 пользователем shypuk
elmar677 Опубликовано: 3 декабря 2010 Автор Опубликовано: 3 декабря 2010 bu da mehlede chekilen wekiller
elmar677 Опубликовано: 28 февраля 2011 Автор Опубликовано: 28 февраля 2011 Bakida az bir muddetde olanda chekdirdim..bezi deyiwiklikler eledim.efsus bu wekillerde duwmeyib..dvorniki Champion qoydum..super..Orik meslehet gordu..Efirin nakleykasin vurmuwam arxa podprese..super gorunur...saqolsun Frriz. Sorry Fariz yazmaq istedim.. gelecekde isteyirem AMC(deqiq yaziliwin bilmirem)qluwitel nakanechnikin qoyum..onlarin orijenali olur?kim bilir?harda ve nechiye? 2
9OEJO62 Опубликовано: 28 февраля 2011 Опубликовано: 28 февраля 2011 sagignan:) 1.8 mexanika.... benzin ne qeder icir? 12 l olar?
Рекомендуемые сообщения