West Опубликовано: 4 октября 2010 Опубликовано: 4 октября 2010 Tebrikler QardasH! Chox shad oldum senin yeni mashinini gormeye! Menden meslehet, sadece olaraq kalpaklari chixart, qara diskler qalsin, chunki gorduyume gore Continental tekerlerdi, hayfin gelsin O kalpaklar chixan kimi mashin vide gelecek
Назим Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Elmar, tebrik edirem, saglignan sur, ancaq xeyir ishlere suresen.
Abbas_DXB Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Эльмар, как всегда, очень ухоженая машина, ты красавчик :super:Поздравляю брат!
Az-R Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Mubarekdi Elmar.Saglignan sur, 1,8 mexanika eladi.
Abbas_DXB Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 На 07 постоянно только Гамида (СРГ) вижу.
elmar677 Опубликовано: 5 октября 2010 Автор Опубликовано: 5 октября 2010 saglignan gardas,xeyirli olsunamma inqima,gabag sag gapi kantdan asagi ranglanib saqol Qardawim.bundan yaxwisi sene nesib olsun..incimirem amma teeccublenirem ki sen wekille nece mawinin reng deymiw hissesini teyin ede bilirsen.yeqin ki sen mawini realliqda gorsen deyersen ki awib mawin wukur ALLAHA oz bawim da chixir mawindan,alanda deqiq baxdim..almamiwdan evvel de bazarin yaxinliqinda usta ve rangsazda yoxlatdim..yaxin gurcu dostlarimi da usta yanina aparmiwdim ki mawina baxiw zamani mawini satan, gurcu dilinde ustaya "her wey eladir"demesin!!amma onu da size deyim ki mawini satan insafli insan idi...pulu halal xowu olsun!! Bakida da lazimi wexslerin yaninda baxdirdim...her wey normaldir...(nece ki ozum de bunu evvelceden bilirdim) Tebrikler QardasH! Chox shad oldum senin yeni mashinini gormeye! Menden meslehet, sadece olaraq kalpaklari chixart, qara diskler qalsin, chunki gorduyume gore Continental tekerlerdi, hayfin gelsin O kalpaklar chixan kimi mashin vide gelecek choxsaqol Qardawim.Allah daha yaxwisin sizlere nesib etsin!! duzunu helelik planlawdirmiram diskleri deyiwdirmek..kalpaksiz ise diskler klassik gorunuwun itirecek.mence bele de pis deyil.. Эльмар, как всегда, очень ухоженая машина, ты красавчик :super:Поздравляю брат! mawina kechmiw sahibleri(2 Alman vetendawlari olub kechmiw sahibleri) mawina yaxwi baxiblar..matorxanasi,alt hissesi,baqaj hissesi,salonu ve mawinin zahiri gorunuwu eladir...sadece xirda bir-iki ciziqlari var ki onlari da ozum goturecem..bir-iki ciziqi ele goturdum ki indi yadimdan chixib harda idi..o birilerine vaxt tapa bilmedim..... Эльмар, как всегда, очень ухоженая машина, ты красавчик :super:Поздравляю брат! mawina kechmiw sahibleri(2 Alman vetendawlari olub kechmiw sahibleri) mawina yaxwi baxiblar..matorxanasi,alt hissesi,baqaj hissesi,salonu ve mawinin zahiri gorunuwu eladir...sadece xirda bir-iki ciziqlari var ki onlari da ozum goturecem..bir-iki ciziqi ele goturdum ki indi yadimdan chixib harda idi..o birilerine vaxt tapa bilmedim.....
097 Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Elmar sagligiva gismet,Esl Azerbaycan ucun mashindir Salon da ki
elmar677 Опубликовано: 5 октября 2010 Автор Опубликовано: 5 октября 2010 (изменено) Поздравляю Эльмар07 продал ?choxsaqol Qardawim..07-ini 5-6 ay evvel S R G-satdim.Hemid beyin eli duwerli oldu,ALLAH evezinde mers nesib etdi!! Изменено 25 октября 2010 пользователем shypuk
elmar677 Опубликовано: 5 октября 2010 Автор Опубликовано: 5 октября 2010 mawinin wekilleri mehduddur,olan wekilleri de sizlere gosterirem..
065 Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 saglignan.elmar..xeyirli iwlere sur....
elmar677 Опубликовано: 5 октября 2010 Автор Опубликовано: 5 октября 2010 nomremiz oxwar olsun deye men de qardawimin mawinindaki kimi 522 goturdum..saqolsun,mene gore chox eziyyet chekdi mawin getirende..
Wa1do Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Elmar maşın necə deyərlər qozikdi.Allah qorusun səni Bakının yol hərəkətində.
AvtozavR Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 eger 1,8 gorurursense ancaq mexanika..yoxsa chekmiyecek Bilirem. Gardashimda 1.8 avtomatdi, herden dushub iteliyesi olursan ki getsin
elmar677 Опубликовано: 5 октября 2010 Автор Опубликовано: 5 октября 2010 Bilirem. Gardashimda 1.8 avtomatdi, herden dushub iteliyesi olursan ki getsin 1,8 benzini de chox yeyir..kuza aqir,gerek hemiwe ayaqin qazin eylecinde pola kimi olsun..1,8 avtomat 14-18 litr benzin 100km istifade edir..(forumlarda 1,8mersin istifadechileri yazirdilar)
Javid Опубликовано: 5 октября 2010 Опубликовано: 5 октября 2010 Saglignan! Qashang va tamiz mashindir.
S.R.G Опубликовано: 6 октября 2010 Опубликовано: 6 октября 2010 (изменено) Yaxwi se4im edibsen mexanikanin yerini avtomat vemir de ozude mercedesin mexanikasini.Balawkada yaxwidir gorubsen de stoykasi nece var heledi ne kesilib ne galxib.Prosto sen gorende hemiwe 4irkli veziyette olur))).Ozunen ve mawininan mugayet ol Изменено 6 октября 2010 пользователем S.R.G
elmar677 Опубликовано: 6 октября 2010 Автор Опубликовано: 6 октября 2010 Elmar maşın necə deyərlər qozikdi.Allah qorusun səni Bakının yol hərəkətində. Allah hamimizi butun yollarda qorusun..ehtiyatli olana ALLAH da zamindir.. Yaxwi se4im edibsen mexanikanin yerini avtomat vemir de ozude mercedesin mexanikasini.Balawkada yaxwidir gorubsen de stoykasi nece var heledi ne kesilib ne galxib.Prosto sen gorende hemiwe 4irkli veziyette olur))).Ozunen ve mawininan mugayet ol Hemid bey,wukur ALLAHA chox raziyam mawindan..mersin mexanikasi choooox rahatdir..istediyin vaxt da lazim olan tehlukeden tez uzaqlawa bilirsen,temiri de ucuz(helelik ewitmemiwem ki mersin mexanikasi kimdese xarab olsun-oluxanalarda bele mersin mexanik karobkalari illerle yatib qalir,ozleri deyirler ki bu xarab olan wey deyil ki alici telabati da olsun ) Mawaallah 677 dumbul kimi mehlenin gireceyinde durub...saqliqiniza qismet..chox sevindim ki sizin kimi inasana nesib olub....
Рекомендуемые сообщения