FamiL_1033 Опубликовано: 4 сентября 2010 Автор Опубликовано: 4 сентября 2010 Brat, urayin istiyir zapchasti gondar bura, burda 1 dene guclu usta var HuseynKorobkanin babasidir. Gostarim, balka uzaltdi?!Cox sag ol Javid qardash. Men uje burdan zapcast tapsirmisam. Her seye gore cox sag ol. Sen qaslari getir qalan can saglugu.
Javid Опубликовано: 4 сентября 2010 Опубликовано: 4 сентября 2010 Cox sag ol Javid qardash. Men uje burdan zapcast tapsirmisam. Her seye gore cox sag ol. Sen qaslari getir qalan can saglugu. Qash problem deyil bu ay galajak
FamiL_1033 Опубликовано: 7 сентября 2010 Автор Опубликовано: 7 сентября 2010 Bu gun avtomobili mat elemek meselesi ile mesgul oldum biraz. 1800 Euro ya basha gelir burda. Biraz daha serfeli qiymete olsaydi qirmizi mat eletdirecekdim yada ag.
Cafarli_Seymur Опубликовано: 7 сентября 2010 Опубликовано: 7 сентября 2010 (изменено) Berke ucuzvari eliyende var........eletdirsen kuzani girmizi ele diskler_de temno mishinni matt Изменено 7 сентября 2010 пользователем Cafarli_Seymur
FamiL_1033 Опубликовано: 7 сентября 2010 Автор Опубликовано: 7 сентября 2010 Berke ucuzvari eliyende var........eletdirsen kuzani girmizi ele diskler_de temno mishinni matt Sorusmusam coxu yerden standart qiymeti - 2000 Evrodan asagi yoxdur. En ucuzuda 1800 Evroya basha gelir. Amma baxim gorum Inshallah eger etsem qara mat edecem, cunki senedde rengi deyismelisen, oda burda 1-2 gun cekir. Mende avto qara olduqu ucun senedde deyisiklik olmur. Hemde prostoy qara mat ucuz basha gelir.
FamiL_1033 Опубликовано: 12 сентября 2010 Автор Опубликовано: 12 сентября 2010 Avtomobil heleki ustada yatir. Zapcasti zakaz veribler Almanyadan gelecek. Sabah burda olacaq. 14-u yada 15-i cixardacam INSHALLAH. Sonrada Javid bu tereflere gelecek, ( qas getirecek ) onuda qoyacam ustune o qeder. Birde setkalari qaraldacam basqa, hec bir sey lazim deyil.
Guess Опубликовано: 12 сентября 2010 Опубликовано: 12 сентября 2010 Avtomobil heleki ustada yatir. Zapcasti zakaz veribler Almanyadan gelecek. Sabah burda olacaq. 14-u yada 15-i cixardacam INSHALLAH. Sonrada Javid bu tereflere gelecek, ( qas getirecek ) onuda qoyacam ustune o qeder. Birde setkalari qaraldacam basqa, hec bir sey lazim deyil. Allah sebr versin... Insallah yaxsi olarr.. Qaw birde setkani qaralt olsun bombaa..
FamiL_1033 Опубликовано: 12 сентября 2010 Автор Опубликовано: 12 сентября 2010 Allah sebr versin...Insallah yaxsi olarr.. Qaw birde setkani qaralt olsun bombaa.. Chox sag ol qardash. Qashi dediyim kimi Javid getirecek, setkanida carbondan eletdirecem yada mat.
Abra Kadabra Опубликовано: 13 сентября 2010 Опубликовано: 13 сентября 2010 qaqa sende skorostdan skorosta atanda ashaqi suretde mashin ozunu qabagi atirdi rezko ? remende nese olanda bele eliyir deyesen.ondandirsa o x5-erin xesteliyidi onu proqramnan duzeldirler deyesen
FamiL_1033 Опубликовано: 13 сентября 2010 Автор Опубликовано: 13 сентября 2010 qaqa sende skorostdan skorosta atanda ashaqi suretde mashin ozunu qabagi atirdi rezko ? remende nese olanda bele eliyir deyesen.ondandirsa o x5-erin xesteliyidi onu proqramnan duzeldirler deyesenXeyir qaqa mende ele bir shey yox idi. Mende prosto uzun yol gedende masinin altindan karobkanin vurma sesi gelirdi ( qup-qup ) . Mende uje problem onsuzda tapildi shukur. Zapcast bugun geldi. Birisi gunde zadda cixardacam INSHALLAH.
Guess Опубликовано: 13 сентября 2010 Опубликовано: 13 сентября 2010 qaqa sende skorostdan skorosta atanda ashaqi suretde mashin ozunu qabagi atirdi rezko ? remende nese olanda bele eliyir deyesen.ondandirsa o x5-erin xesteliyidi onu proqramnan duzeldirler deyesenmendee o prb varr...indiye geder bilmirdimm nedii..remendendii deyirsenn??
Abra Kadabra Опубликовано: 13 сентября 2010 Опубликовано: 13 сентября 2010 mendee o prb varr...indiye geder bilmirdimm nedii..remendendii deyirsenn?? onu men sorushdum Huseyn-den deyir 80% x5-lerde var o problem. Prosto karobkanin programini tezeden yazdirmaq lazimdi guye. Improtex-den sorushdum bu niye beledi dediler get Huseynin yanina
Guess Опубликовано: 14 сентября 2010 Опубликовано: 14 сентября 2010 onu men sorushdum Huseyn-den deyir 80% x5-lerde var o problem. Prosto karobkanin programini tezeden yazdirmaq lazimdi guye. Improtex-den sorushdum bu niye beledi dediler get Huseynin yanina Huseyn hansini deyirsen kohne improtexin servsinde isleyenn? menedee program demisdilerr yazmaga amma men getmedim...teze alandaa tez tez olurdu..indi demek olarki yoxdu..
Abra Kadabra Опубликовано: 14 сентября 2010 Опубликовано: 14 сентября 2010 Huseyn hansini deyirsen kohne improtexin servsinde isleyenn?menedee program demisdilerr yazmaga amma men getmedim...teze alandaa tez tez olurdu..indi demek olarki yoxdu.. Huseyn bu dernegul terefde ishleyen.. Program yazdiranda goresen nese ola biler karobkaya ?
Guess Опубликовано: 14 сентября 2010 Опубликовано: 14 сентября 2010 Huseyn bu dernegul terefde ishleyen.. Program yazdiranda goresen nese ola biler karobkaya ? mence program zad lazim deyil...oz ozune duzelirr..mende eveller narahat idim..amma sonradannn duzeldii...
FamiL_1033 Опубликовано: 19 сентября 2010 Автор Опубликовано: 19 сентября 2010 Avtomobil satildi ! Zehmet olmasa temani baglayin !
Abra Kadabra Опубликовано: 19 сентября 2010 Опубликовано: 19 сентября 2010 Avtomobil satildi !Zehmet olmasa temani baglayin ! seni ureyden tebrik eliyirem
FamiL_1033 Опубликовано: 30 сентября 2010 Автор Опубликовано: 30 сентября 2010 Avtomobilimin satildigini bildiriyim ucun temani bagladilar. Amma qerarimi deyisib satasi olmadim avtomobili. MARKA - BMW X5 E53 4.8İS ( USA ) RENG - QARA İL - 2004 ( November ) VIN: 5UXFA93594LE81391 47.000 KM
Turbobird Опубликовано: 30 сентября 2010 Опубликовано: 30 сентября 2010 djanavardi masalla!spidometri evropa variantina dayishsan ala olarbiglarini garaltmag fikrin yoxdu?
FamiL_1033 Опубликовано: 30 сентября 2010 Автор Опубликовано: 30 сентября 2010 djanavardi masalla!spidometri evropa variantina dayishsan ala olar biglarini garaltmag fikrin yoxdu? Cox sag ol qardash. Menim neye gorese amerikanka spidometrlerden xosum gelir, ona gore deyisme fikrim yoxdur. Biglari qaraltmaga geldikde ise big zavoddan gelme nece dir elede qalsin qoy, sonra yas artiqca ozu biler ya agarar , ya qaralar
Рекомендуемые сообщения