Rzazade Опубликовано: 13 декабря 2010 Опубликовано: 13 декабря 2010 tebrik edirem qardaw mawin fuldu wadliqlarda suresen
UniversalTuning Опубликовано: 14 декабря 2010 Опубликовано: 14 декабря 2010 saglignan gagam.. turkiye'de ele bir mashinan furanmax zordur, universitedikiler kalp krizisi gecirdiler sene baxanda mashina da yaxshi baxirsan, lezet eliyir adama..
FamiL_1033 Опубликовано: 18 декабря 2010 Автор Опубликовано: 18 декабря 2010 Sesle elaqeder ne ede bilerem bilen var ? Katalizatoru cixartmaq ziyan imis. Ondan basqada bir informasiyam yoxdur sesle bagli. Zehmet olmasa fikirlerinizi bildirin.
Guess Опубликовано: 18 декабря 2010 Опубликовано: 18 декабря 2010 Sesle elaqeder ne ede bilerem bilen var ?Katalizatoru cixartmaq ziyan imis. Ondan basqada bir informasiyam yoxdur sesle bagli. Zehmet olmasa fikirlerinizi bildirin. Mence hecne elemee oz effekti neye desen deyerr.. yada qazana geden turbalari desdirr ses dagidacaqq..
FamiL_1033 Опубликовано: 18 декабря 2010 Автор Опубликовано: 18 декабря 2010 Mence hecne elemee oz effekti neye desen deyerr..yada qazana geden turbalari desdirr ses dagidacaqq.. Bir terefden baxanda duz deyirsen,oz effekti de pis deyil. Amma 4.8 in sesi ancaq Bakida yek ola biler. Burda hec seside cixmir o ki yanundan Ferrari Lamborghini kecir vabse sinirsan. Onlar kimi suret yiga bilmesemde hec olmasa sesim onlara yaxin olsun.
Guess Опубликовано: 18 декабря 2010 Опубликовано: 18 декабря 2010 Bir terefden baxanda duz deyirsen,oz effekti de pis deyil.Amma 4.8 in sesi ancaq Bakida yek ola biler. Burda hec seside cixmir o ki yanundan Ferrari Lamborghini kecir vabse sinirsan. Onlar kimi suret yiga bilmesemde hec olmasa sesim onlara yaxin olsun. hmmmm....Basa dusdum..sen ele get qazana geden turbalari desdirr goreceksen effekti yada cutout qosdur..
FamiL_1033 Опубликовано: 18 декабря 2010 Автор Опубликовано: 18 декабря 2010 hmmmm....Basa dusdum..sen ele get qazana geden turbalari desdirr goreceksen effekti yada cutout qosdur.. Qazana geden turbalari basa dusdum bes cut out nece basa gelir ?
Guess Опубликовано: 18 декабря 2010 Опубликовано: 18 декабря 2010 Qazana geden turbalari basa dusdum bes cut out nece basa gelir ?cut out orda deye bilmerem..burda 150-200manata eliyirler..Iceridede knopka olur isteyende acirsan isteyende bagliyirsan....bele knopkasizda elemek olar...
FamiL_1033 Опубликовано: 18 декабря 2010 Автор Опубликовано: 18 декабря 2010 cut out orda deye bilmerem..burda 150-200manata eliyirler..Iceridede knopka olur isteyende acirsan isteyende bagliyirsan....bele knopkasizda elemek olar...Cox sag ol qaqash melumata gore. Burda gorum tapacagam.
FamiL_1033 Опубликовано: 14 января 2011 Автор Опубликовано: 14 января 2011 Bu gun cox maragli bir sey qarsima cixdi bizim saytlardan birinde iken bir sekil tapdim eyni menim neqliyatimin sekline oxsayan. Vallax ne deyim xalal olsun Azerbaycanda ne inkisaf etmese bele seylere bas cox yaxsi isdiyir. Bu gun cox maragli bir sey qarsima cixdi bizim saytlardan birinde iken bir sekil tapdim eyni menim neqliyatimin sekline oxsayan. Vallax ne deyim xalal olsun Azerbaycanda ne inkisaf etmese bele seylere bas cox yaxsi isdiyir. 1
Guess Опубликовано: 14 января 2011 Опубликовано: 14 января 2011 Bu gun cox maragli bir sey qarsima cixdi bizim saytlardan birinde iken bir sekil tapdim eyni menim neqliyatimin sekline oxsayan. Vallax ne deyim xalal olsun Azerbaycanda ne inkisaf etmese bele seylere bas cox yaxsi isdiyir. dehsett....nomrenide duz qoymuyublaree hec...Bele seyler nece deyerlerr YALNIZ AZERBAYCANDA
FamiL_1033 Опубликовано: 17 января 2011 Автор Опубликовано: 17 января 2011 Sagliqla suresen Cox sag ol qardash. dehsett....nomrenide duz qoymuyublaree hec...Bele seyler nece deyerlerr YALNIZ AZERBAYCANDA
Orxan_303 Опубликовано: 29 января 2011 Опубликовано: 29 января 2011 gabax krilodaki spoylerler hani? 1
10 KH 540 Опубликовано: 29 января 2011 Опубликовано: 29 января 2011 Yeri var brat diskler R necedi?Bir az balaca geldi mene yoxsa yaniliram?
FamiL_1033 Опубликовано: 29 января 2011 Автор Опубликовано: 29 января 2011 gabax krilodaki spoylerler hani? Bu Bakidaki 4.8 lerden deyil. Amerikankadir. Bu ordan bele gelib yox idi. Yeri var brat diskler R necedi?Bir az balaca geldi mene yoxsa yaniliram? Diskler radnoy oz diskidir. Prosto qis tekerleridir mende ona gore ele gorsenir. Yay tekerlerin qoyanda normal gorsenir.
Orxan_303 Опубликовано: 29 января 2011 Опубликовано: 29 января 2011 Bu Bakidaki 4.8 lerden deyil. Amerikankadir. Bu ordan bele gelib yox idi. brat onu al goy birde podnojkani goy gabag faralari deyiw nemkanin farasini goy
FamiL_1033 Опубликовано: 29 января 2011 Автор Опубликовано: 29 января 2011 brat onu al goy birde podnojkani goy gabag faralari deyiw nemkanin farasini goy Mende hele ele fikirlesirdim nece vaxtdir. Amma indi yox yayda Allah qoysa edecem. Padnoska qoyacam, qabaq faralari evropeyka, spidometr evropeyka birde qirmizi mat eliyib satacagam. Cunku uje bezdim bunun ustune maya goymagdan. Prosto men dediyim kimi elesem yaxsi qiymete geder burda olurler qirmizi evropeyka 4.8 ucun mende sen dediyin kimi bir iki yerin deyisdirib evropeyka kimi verecem redd olsun.
Рекомендуемые сообщения