Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Dediyine gore amerikankadi. Mende shushe ele ag idi elede tund deyil. Yaxshidi xoshuma geldi. Shushe lekelidi icherden dedi 1-2gun silme ona gore shekilin chekmedim lekelidi shushe. Sabah silib chekecem baxarsan. Tanish adamdi 30manata vurdu.

Опубликовано:
Dediyine gore amerikankadi. Mende shushe ele ag idi elede tund deyil. Yaxshidi xoshuma geldi. Shushe lekelidi icherden dedi 1-2gun silme ona gore shekilin chekmedim lekelidi shushe. Sabah silib chekecem baxarsan. Tanish adamdi 30manata vurdu.

men her weyi realda giymetlendiriremdeeee)))sabah baxacam gorum neterdi gaga))

Опубликовано:
men her weyi realda giymetlendiriremdeeee)))sabah baxacam gorum neterdi gaga))

Shusheler lekelidi saba dersden gelenden sora silecem bu gun ozum elimi vurmadim. Lekeli olduguna gore bagishlayasan gerek :huh:

Опубликовано:
Shusheler lekelidi saba dersden gelenden sora silecem bu gun ozum elimi vurmadim. Lekeli olduguna gore bagishlayasan gerek :huh:

ke4en sefer baxdim yaxindan arxa hisesine,dogurdan he4 fikir vermemiwem,kraska svejidi)))mersedes znaki bidene sverkat eliyirdi,lap lezzt eledi,hele bil bu deyge zavoddan 4ixib

Опубликовано: (изменено)

Yazig mashini 2gunden 1silirem, palirovkda eletdirirem ilde 2defe.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Elede chox tund deyil axi ilishe, Qabagdan onsuzda elede yaxshi icheri gorunmurdu bele 1azda tundleshib. Yarashir?

Опубликовано:

Mende shushler agdi deye plyonkadan sora mashinin rengine oxshayir 1az shushenin rengi.

Опубликовано: (изменено)
arxasi goydedi, gerek birazda yatizdir :)

Saxladigim yer 1az eyridi ona gore eldi. Duz yer olanda arxasi ashagidi hele 2adam oturanda dalda uje surtur.

Brat mawinin yeri varrr bidene gabag setka gara rehg !olur Efir!

Chox sag ol. Amma qara oblchichovka buna yarashmir ele zavod yaxshidi.

Indi qaldi 1dene qabaga xameleon shushe ve 1dene natura FiFa vessalam.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Saxladigim yer 1az eyridi ona gore ele gorsenir. Duz yer olanda arxasi ashagidi hele 2adam oturanda dalda uje surtur.

Teker hara surtur?

Опубликовано:

Krilonun altina surtur berk pavarota girende. Altida surtur tranpilin 1az hundur olanda.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...