Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
yaman chox gorurem a seni ahir vahtlar :)

Ish yox guc yox avara adamamda :( Ora bura gedib gelirem. Dunen yaman xod kechdin makaronuda sfetafordan 4goznen sururdun deyesen? Oftopa gore soryy.

Опубликовано:
8.1 yox 9saniyeye. Pis deyil getmeyi.

8.1 benzin 3.0 manual

8.9 diesel 3.0 auto

pasportnan bele olmalidi.ammaki azerbaycan+mashinin ili ve veziyyeti 9 saniye ola biler

Опубликовано:
8.1 benzin 3.0 manual

8.9 diesel 3.0 auto

pasportnan bele olmalidi.ammaki azerbaycan+mashinin ili ve veziyyeti 9 saniye ola biler

Veziyyeti pis deyil kim surur getmeyi xoshuna gelir. Oda varda ili 90di. Matorunda 1-2shey var olari duzeltdirenden sora yoxlayaram yene 100neche saniyeye yigir.

Опубликовано: (изменено)
Orxan sen bilersen merdekanda sfetaforda kamera var??

Hansi sfetaforu deyirsen? Makaronuda olani? Men bilen yoxdu heleki Merdekanda. Qonshu YPXdi sorusharam onan. Sene deyibler var kamera? Offtopa gore sory.

Изменено пользователем orxan116
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:
men nese axir vaxtlar az gorurem seni mawinnan.

Ola biler axshamlar firlaniram gunorta istide heves olmur. Sen ise her gun gunorta mashinan firlanirsan. Offtopa gore bagishlayin.

Опубликовано:
машыны дяйишмяй фикрюн йохду?

Deyishmey istirem. Inshalla 1aza deyishecem. Choxdan deyishecekdim ish chixdi qaldi.

Опубликовано:
дяйищсян няя дяйищяджяксян?

Beynimde o qeder mashin varki hech ozumde bilmirem hansina. Inshallah deyishene yaxin 1in sechecem.

Опубликовано:
Beynimde o qeder mashin varki hech ozumde bilmirem hansina. Inshallah deyishene yaxin 1in sechecem.

иншаллах :(

Опубликовано:
иншаллах :(

Chox sag ol brat.

орхан нечеб ксенон басмамысан устуня!?

Buna heves yoxdu alib vurmaga.

Опубликовано: (изменено)
Realda bu mawin cox geshengdi.

Dunen gorende xoshuva geldin? Dunen ele yuduzdurmushdum pis gindeydi. Palchig eledim temiz mashini xoshuma gelmedi yuduzdurdum. Senin mashininda qeshengdi mashallah gozum deyer 1den. 1azdan teze shekiller var onlari yerleshdirecem.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Palchiqli eledim mashini xoshuma gelmedi yudum getdi. 333de sinif yoldashim gilin mashinidi. Nomresi bombadiha.

post-4100-1217478701_thumb.jpg

post-4100-1217478713_thumb.jpg

post-4100-1217478766_thumb.jpg

post-4100-1217478775_thumb.jpg

post-4100-1217478794_thumb.jpg

post-4100-1217478804_thumb.jpg

post-4100-1217478816_thumb.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...