Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

1dene xahishim var temanin adin deyishin, az 10 DX 116 eleyin

Chox sag ol kim eledise Allah canin sag elesin.

• 3 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Qabagini sal ne geder bacarirsan, dalina el deyme. Bu mashina uzu ashagi durush yarashir.

Uzu yuxari olanda eybecer gorsenir.

Изменено пользователем V-zeer
Опубликовано:

Kilometraj xarab olmushdu bashqasin aldim deyishdiler indide sureti ardig gosterir, Duzeltmey olar duz gostersin?

Zehmet olmasa moder-ler mashin yaxshi shekillerin 1ci postda yerleshdire bilersiz?

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Chox sag ol. Temada mashinin shekilleri var,yaxshi gorsenir orda axrinci shekillerdi demek olarki onlari 1ci postda isteyirem yerleshdireler.

Опубликовано:

Istirsen bax gor yaxshilari hansidi qoy getsin. En axrinci varha dom sovetin yani onu 1ci qoy qalanlarin baxda hansi xoshuva gelir zehmet deyilse duz qosh ele.

Опубликовано:
Chox sag ol. Temada mashinin shekilleri var,yaxshi gorsenir orda axrinci shekillerdi demek olarki onlari 1ci postda isteyirem yerleshdireler.

Ay sag ol choxdandi bunu demek isteyirdim, bu gun sechib shekilleri duzelderik Farizle.

Setkani (oblicovka) ne vaxt deyishirsen? :crazy:

P.s Senin movzunda olan, butun gesheng shekilleri OZUM :crazy: sechdim, Inshallah axshama hazir olar. :crazy:

Ay sag ol choxdandi bunu demek isteyirdim, bu gun sechib shekilleri duzelderik Farizle.

Setkani (oblicovka) ne vaxt deyishirsen? :crazy:

P.s Senin movzunda olan, butun gesheng shekilleri OZUM :crazy: sechdim, Inshallah axshama hazir olar. :crazy:

Chox sag olun qardashlar Allah razi olsun. Neche vaxtdi ele deyirem bele deyim duzeldesiz yadimdan chixir. Yoxe oblichovka ele bu xoshuma gelir. Imkan varsa moykada shekil varha onuda 1ci sehifeye qpyarduz zehmet olmasa.

Orxan bele olsa geseng olar...tebiiki icaze verirlerse??

Sobeti yox bele vapshe efir olar.

Orxan k state yan suselerde plyenkalar durur heleee? Seherde DYP-nin reaksiyasi necedii?

Plyonka 15likdide kimdiye olara ilishen. Yox heleki deyib dolashan yoxdu. Inshallah fioletiviy gelsin men dediyim olsa shushede 1az ciziglar var eger vurmag olsa qabaga ondan vuracam.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Chox sag olun qardashlar Allah razi olsun. Neche vaxtdi ele deyirem bele deyim duzeldesiz yadimdan chixir. Yoxe oblichovka ele bu xoshuma gelir. Imkan varsa moykada shekil varha onuda 1ci sehifeye qpyarduz zehmet olmasa.

Deymez brat, bu ishde mene Яся xanim yardimci oldu :crazy:

Hansi shekili deyirsen?

Bunu post-8147-1271174694_thumb.jpg

Опубликовано:
ну фотки авто чет неразобрался

В этой теме миллион фоток авто, поэтому я и спросил, какие именно фото.

Опубликовано:
Deymez brat, bu ishde mene Яся xanim yardimci oldu :f1:

Hansi shekili deyirsen?

Bunu post-8147-1271174694_thumb.jpg

Chox sag olun hamiviza minetdaram Allah razi olsun. He brat bu shekili deyirem.

P.S Axrinci postumu niye pozmusuz?

Опубликовано:
Temanin adi yene deyishibe qabagki kimi olub. Zehmet olmasa onuda duzeldin.

Конкретнее пиши, какое именно должно быть название темы. Мы не экстрасенсы.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...