V-zeer Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Orxan, istiyirsen mashinin gesheng gorunsun? Onda peredoku ashagi sal. Jiquli deyil, buna peredok hech yarashmir. Цитата
orxan116 Опубликовано: 9 марта 2010 Автор Опубликовано: 9 марта 2010 Orxan, istiyirsen mashinin gesheng gorunsun? Onda peredoku ashagi sal. Jiquli deyil, buna peredok hech yarashmir. Peredokun qaldirmamishame 07i deyilki qaldram. Dalin salmisham ashagi ona gore yuxaridi qabagi. Yekexanalig chixmasin mashini kim gorur hami beyenirki ela vidi var zordu amma qabagi yuxari olmagindan hech kim hechne demeyib. Bele yaxshidi salsam ashagi yarashmaz. Canli inshallah gorende baxarsan necedi. Цитата
V-zeer Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Peredokun qaldirmamishame 07i deyilki qaldram. Dalin salmisham ashagi ona gore yuxaridi qabagi. Yekexanalig chixmasin mashini kim gorur hami beyenirki ela vidi var zordu amma qabagi yuxari olmagindan hech kim hechne demeyib. Bele yaxshidi salsam ashagi yarashmaz. Canli inshallah gorende baxarsan necedi. Canli gormushem. Qabaginida salsan ashagi, indiki vidden min defe gesheng gorunecek. Indi mashin beledi? W124-de zavodskoy peredok bele ola bilmez, qalxib 100 fayiz. Xetrive deymesin, eщщek boyda peredoku var indi. Mutleq sal ashaga. Цитата
Apollon Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 одно знаю,этой машине очень подходит быть на пузе Цитата
carlsson Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Teatral varimdi arada vurub sururem. Onan chox surmey olmurda goren kimi cumurlar. Amma 15diynen rahatdi surmey neyinki teatral. 4cu gun ders yoxdu gedim vursunlar onda amerikankadi nedi onan. Yaman dushub beynime. Mende onu fikirleshmishem ilishseler sokerem. Amma turkun meseli daldaki plyonkani sokmerem, Inanmiram reyd olsun belke 2il olar mashallah plyonkaya reyd elemirler. Gaga coxlu coxlu mashallah denen ki goz deymesin 15-lik plenka necedi cox tund gorunur yoxsa nece? menim de beynime dushub isteyirem krug eletdirim. amerikanka texmini neciye basa geler? Цитата
Wa1do Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Orxan, qabağını da aşağı salsan maşın bu disklərlə köhnə idman stilindəki 124 kuzova oxşayacaq. Onda lap gözəl görünəcək. Heç olmasa krılo ilə təkərin arasında barmaq yeri qalmasın. Цитата
V-zeer Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Heç olmasa krılo ilə təkərin arasında barmaq yeri qalmasın.+1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 Birinci şəkildəki kimi olsa bəsdi. Hardasa maksimum 2 barmaq məsafə qalsın krılo ilə təkərin arasında. Arxasını qaldır demirəm, çünki sənin disk-təkərinlə başqa duruş yaraşmaz. Цитата
Apollon Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 misal ucun bu adam sadege prujinlari dayisib Цитата
Wa1do Опубликовано: 9 марта 2010 Опубликовано: 9 марта 2010 misal ucun bu adam sadege prujinlari dayisib Bakıda yay dəyişmək ayıb işdi. Ancaq kəsmək lazımdı . Цитата
NIVA_200 Опубликовано: 10 марта 2010 Опубликовано: 10 марта 2010 Qabagin endirseni gerek 19 diski zad vurasanki efir gorunsun...Indiki diskiynen yaxshidi mence bele.. Цитата
V-zeer Опубликовано: 10 марта 2010 Опубликовано: 10 марта 2010 Qabagin endirseni gerek 19 diski zad vurasanki efir gorunsun...Indiki diskiynen yaxshidi mence bele..Наоборот. Если Орхан опустит передок, диски больше будут казаться. Цитата
Назим Опубликовано: 10 марта 2010 Опубликовано: 10 марта 2010 Orxan gor neynirsende brat, Merdekanin yollari shushe kimidu zanijeniye ne strashno. Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 марта 2010 Опубликовано: 10 марта 2010 Orxan gor neynirsende brat, Merdekanin yollari shushe kimidu zanijeniye ne strashno. Nazim, sən lap mənim atamı keçmisən eee. Deyirəm maşını aşağı salmaq istəyirəm, başlayır İsveçdəki çuxurlardan danışmağa . Yaxşı ki, 3-5 dənə nahamarlıq var. Burda da qız başımı xarab eləyir ki, elə maşını sürə bilməyəcəksən. Biz demirik ki, lap yapışdırsın yerə. Sadəcə duruşunu dəyişsin bir az. Mən göstərdiyim şəkillərdəki kimi maşınlar Bakıda var. Наоборот. Если Орхан опустит передок, диски больше будут казаться. +1 Maşın aşağı olanda profil az görünür. Цитата
orxan116 Опубликовано: 10 марта 2010 Автор Опубликовано: 10 марта 2010 Qabagi qalxmagina qalxib odaki 6-7il bundan qabag 1az dali ashagi olduguna gore ele hundurdu qabagi. He Fariz shekildeki kimidi. Ashagi salsam gerek onda 19dig diskiler vurumki qesheng gorsensin. Bu diskilernen qabagi ashagi salsam elede yaxshi gorsenmez. Inshallah saba gedirem bazarda tanish adam var gedim baxim plyonkasina gorum neterdi xoshuma gelse saba vuracam yanlara plyonka. Nazim men onsuzda duz yolda hemishe sururem it gunun yoluna ayda ilde 1defe girirem odaki vacib olanda. Цитата
V-zeer Опубликовано: 10 марта 2010 Опубликовано: 10 марта 2010 Qabagi qalxmagina qalxib odaki 6-7il bundan qabag 1az dali ashagi olduguna gore ele hundurdu qabagi. He Fariz shekildeki kimidi. Ashagi salsam gerek onda 19dig diskiler vurumki qesheng gorsensin. Bu diskilernen qabagi ashagi salsam elede yaxshi gorsenmez. Inshallah saba gedirem bazarda tanish adam var gedim baxim plyonkasina gorum neterdi xoshuma gelse saba vuracam yanlara plyonka. Nazim men onsuzda duz yolda hemishe sururem it gunun yoluna ayda ilde 1defe girirem odaki vacib olanda.Disklerin peredoka ne dexlisi var? Если перед опустишь с любыми дисками будет смотреться в миллион раз лучше, чем сейчас.Хотя бы до заводского уровня опусти. Цитата
V-zeer Опубликовано: 13 марта 2010 Опубликовано: 13 марта 2010 Mashinin peredoku dehshet hundurdu, DEHSHET! Цитата
orxan116 Опубликовано: 13 марта 2010 Автор Опубликовано: 13 марта 2010 Mashinin peredoku dehshet hundurdu, DEHSHET! Harda gordun? Цитата
orxan116 Опубликовано: 13 марта 2010 Автор Опубликовано: 13 марта 2010 Hech men seni gormedim. Mashinivin yaninda 2-3deyqe diyandim .baxdim mashina hech kim yox idi sora getdim yolun qiraginda diyandim. Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.