Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Bunun uchun kapotu deyishmelidi.

Mende olan oblichovkanin bunun kimisi var. Oblichovkanin qiraglari qali ortasin deyishib sen gosterdiyinden qoyurlar.

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Temiz mashinin yeri varee. Ama temiz qalsadaaa. Yagish yaganda adamin lap ureyi agriyireee. Osobenno Iceriden tekerler qaralanda. He mende gordum yolda. Evvelce tanimadim. Sonra gordum tanis gelir, fikirlesib tapdim. :) Salidni mashindi. Sagligva qismet!

Опубликовано:

Havalar yaxshi dor yoxsa men choxdan yumushdum mashini. Saba inshallah yuyacam neyi var.

Havalar yaxshi dor yoxsa men choxdan yumushdum mashini. Saba inshallah yuyacam neyi var.

Опубликовано:

ikinci gun giymetin vererem :):) o gun gordum seni,hemiweki kimi yolun yaninda saxlamiwdin,ozunde mawinda idin,amma deyesen qanin qaraydi,gawdarin 4epilmiwdi,ona gore duz yaninan ke4dim))))

Опубликовано:
ikinci gun giymetin vererem :):) o gun gordum seni,hemiweki kimi yolun yaninda saxlamiwdin,ozunde mawinda idin,amma deyesen qanin qaraydi,gawdarin 4epilmiwdi,ona gore duz yaninan ke4dim))))

Ozum hemishe orda saxlayiramki gedib gelen mashini gorsun :). Hemde o terefler it gunundedi batir tekerler ona gore saxlayiram orda. 5ci gun 1ci derse gelmishdim cedveli bilmirem sen deme 1ci ders yox imish bize ona gore ola biler. Saba yagish olmasa yuyacam inshallah.

Опубликовано:
Ozum hemishe orda saxlayiramki gedib gelen mashini gorsun :). Hemde o terefler it gunundedi batir tekerler ona gore saxlayiram orda. 5ci gun 1ci derse gelmishdim cedveli bilmirem sen deme 1ci ders yox imish bize ona gore ola biler. Saba yagish olmasa yuyacam inshallah.

Orxan mawinin rengin biraz ozune getirmek istemirsen,biraz solgun gorsenir,belke bidene palirofka xorowo?a?

Опубликовано: (изменено)
Orxan mawinin rengin biraz ozune getirmek istemirsen,biraz solgun gorsenir,belke bidene palirofka xorowo?a?

Solgun? 1ci defedi mene mashinin renginden bele soz deyirler. Yayda palirovka olunub hemde yuyulanda goresen pariltidan yanir mashin. Bu shekil gece chekmishem yaxshi gorsenmir mashin amma pariltisina bax.

post-4100-1267993280_thumb.jpg

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Solgun? 1ci defedi mene mashinin renginden bele soz deyirler. Yayda palirovka olunub hemde yuyulanda goresen pariltidan yanir mashin. Bu shekil gece chekmishem yaxshi gorsenmir mashin amma pariltisina bax.

хеее догурданее зор парылдыйыр,амма мен горенде,мене еле гелирки солгунду,белке фикир вермемишем машин чикли олуб ягин.

Опубликовано:

Mene hemishe ele deyirleki neynen yuyursan mashini bele parildayir 1ci defedi sen deyirsenki rengi solgundu.

Brat mashinin vidi zordu..Umumiyyetle bu kuza hem viddidi,hem rahatdi,hem de matoru zverdi,neyi var gedir..Brat mende W124 E320 variydi,Sonata,Maxima,Altima,C280 ve s...tozuma chata bilmirdiler..Demey istediyim odu ki,gedmeylerine soz yoxdu.birdeki sende at gucu ne qederdi?

Изменено пользователем shypuk
Опубликовано:

Chox sag ol. 190 at gucudu. 320nin zor getmeyi var. Ragim4ik yumusham mashini inshalla saba yagish yagmasa mashina baxa bilersen krilonun altina lap uzanib mashinin altinada baxa bilersen necur yumusham:)

Опубликовано:
Brat mashinin vidi zordu..Umumiyyetle bu kuza hem viddidi,hem rahatdi,hem de matoru zverdi,neyi var gedir..Brat mende W124 E320 variydi,Sonata,Maxima,Altima,C280 ve s...tozuma chata bilmirdiler..Demey istediyim odu ki,gedmeylerine soz yoxdu.birdeki sende at gucu ne qederdi?

Жирным шрифтом писать запрещено.

Опубликовано:

Ne meslehet gorursuz geceler yata bilmireme deyirem belke ancag yanlara 15lik plyonka vurum?

Опубликовано:
Ne meslehet gorursuz geceler yata bilmireme deyirem belke ancag yanlara 15lik plyonka vurum?

belke perde?

Опубликовано:

Vur!!!

hechkim ilishmayacak

Amma bela getsa bu yaxinlarda gashang reyd olajax

Heddinden artiq chox mashin 25, 50, 100% plenka vurub

Ya da minimum teatral perde

Sende vur

harda qirilar qirilar

amma inanmiram ki qirilsin

Teatral varimdi arada vurub sururem. Onan chox surmey olmurda goren kimi cumurlar. Amma 15diynen rahatdi surmey neyinki teatral. 4cu gun ders yoxdu gedim vursunlar onda amerikankadi nedi onan. Yaman dushub beynime. Mende onu fikirleshmishem ilishseler sokerem. Amma turkun meseli daldaki plyonkani sokmerem, Inanmiram reyd olsun belke 2il olar mashallah plyonkaya reyd elemirler.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Teatral varimdi arada vurub sururem. Onan chox surmey olmurda goren kimi cumurlar. Amma 15diynen rahatdi surmey neyinki teatral. 4cu gun ders yoxdu gedim vursunlar onda amerikankadi nedi onan. Yaman dushub beynime. Mende onu fikirleshmishem ilishseler sokerem. Amma turkun meseli daldaki plyonkani sokmerem, Inanmiram reyd olsun belke 2il olar mashallah plyonkaya reyd elemirler.

Goz deyeceyeee axirda)))Gor nenirsen,InwAllah yaxwi olar

Опубликовано:

Bu gun xameleon gordum mashin uchun kruq xameleon 370manata dedi. Ashagi olsaydi alardim. 1de natura FiFa isteyirem vessalam olur efir.

Опубликовано:
Bu gun xameleon gordum mashin uchun kruq xameleon 370manata dedi. Ashagi olsaydi alardim. 1de natura FiFa isteyirem vessalam olur efir.

InwAllah olar hamisi,narahat olma,her wey asta asta,awagi ne4ye istiyirsenki??

Опубликовано:

200-250manata olsaydi alardim xameleon shusheleri. FiFa-daki 1000-1200 yaxshi vezyetde olsa alaram.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...