Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
Biraz mashin haqda danis da son 3 ayda ne deyishiklikler elemesen mashinda? hem texniki hem de ber bezey baresinde.

Texniki" 1ay evvel remeni deyishdim, bu gun ise remenin rolikin deyishdim dunen ses elemey bashladi bu gun deyishdim, sora dal amortizatorlar uje bashin qoyur yere olari deyishecekdim bu gun bashqa yaxshi vezyetde var idi olari qoydum dali chox qalxdi chixardim ele ozunkileri qoydug ustune. Helelik bu qeder.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Texniki" 1ay evvel remeni deyishdim, bu gun ise remenin rolikin deyishdim dunen ses elemey bashladi bu gun deyishdim, sora dal amortizatorlar uje bashin qoyur yere olari deyishecekdim bu gun bashqa yaxshi vezyetde var idi olari qoydum dali chox qalxdi chixardim ele ozunkileri qoydug ustune. Helelik bu qeder.

niye cixartdun? yavash yavash ishlendikce oz yatacaqdirda

Опубликовано:
Chox hundur idi, ele surmerem hech vaxt dali 4barmag qalxmishdi.

мен гордююм пасадкасы зорду,оссобенно подъемда даянанда,прямо на взлет гедирее)))

Опубликовано:
мен гордююм пасадкасы зорду,оссобенно подъемда даянанда,прямо на взлет гедирее)))

Chox sag ol. Menim yerim ancag oradida . Mashinin tekerleri batmir amma mashin toz olur gunde silirem dersden gelenden sora. Yoxsa icheriler ne gundedi.

Опубликовано:
Chox sag ol. Menim yerim ancag oradida . Mashinin tekerleri batmir amma mashin toz olur gunde silirem dersden gelenden sora. Yoxsa icheriler ne gundedi.

heee eee gaga,ora lap it gunundedi,amma asta asta duzeldirler,sende tekerler batir,mende eyaqgabi)))))yorulmuwam gunde silmeyden))))InwAllah gelen il uje orda bir yerde zanit olacag)))bes plenkani 4ixartdin??

Опубликовано:
heee eee gaga,ora lap it gunundedi,amma asta asta duzeldirler,sende tekerler batir,mende eyaqgabi)))))yorulmuwam gunde silmeyden))))InwAllah gelen il uje orda bir yerde zanit olacag)))bes plenkani 4ixartdin??

Inshallah brat gelen il menim yerimde saxlayarsan mashini :) Yoxa ne plyonkani hech chixrdaram. Mende hech tekerler batmir saxlayiram orda ayyaqabim ancag batir :(

Опубликовано:

dogurdaneee sende axrinci kursdi axi))ugurlar geleceyde,bes diskleri deyiwmey fikrun var??ustundeki zavodskoydu??)

Опубликовано:
dogurdaneee sende axrinci kursdi axi))ugurlar geleceyde,bes diskleri deyiwmey fikrun var??ustundeki zavodskoydu??)

Chox sag ol. Yox deyishmeyecem bu mashina ele bu diksiler zor tutur rengletdirmey istirem diskini. Zavod bele olmur alanda ele ustunded bular idi.

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Duzu yadimdan chixib baxmishdie kalpachokda yazilib, baxib deyere. Orta qazan churumushdu alti deydi dalda 3nefer oturmushdu yol pis idi orta qazan cirildi belke 1ay yarimdi ele sururem sesi lezzet eleyir amma salona chox verir sesi,trapbalyanda elede berk chixmir. Istirem qlushitelne barmag eleyim sesi lap chox chixsin ne meslehet gorursuz?

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

Men mashinin qarli shekilin chekib qoymayacam chunki mashin batmayib qara, hemisheki kimi gul kimidi yatir qarajda hele yagish yagmishdi qardan qabag surmedim. Alt, ust yumusham tekerleri icherden cholden qaraltmisham motorun silib temizdemishem hayifim gelir surmeye :) Ureyim partdiyir uje 2gundu surmurem.

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

1hefte olar palchigli sururem mashini qoy hech olmasa 1az palchigli olsun hemishe temiz olmazki mashin :) Tekerlerin icheriden cholden yumusham 1de lobavoynan qabag yan shusheleri silmishem. Shekilde tekerlerin icherisine baxin necedi?

post-4100-1267131508_thumb.jpg

post-4100-1267131521_thumb.jpg

Опубликовано:

20 ilin mashinidieeee... Sen mashinda vide bax.. Ele bil 3 4 ilin mashinidi... Koppolun nemesi deirem duzaldanda omurluk dost duzaldirlar adama..

Опубликовано:
20 ilin mashinidieeee... Sen mashinda vide bax.. Ele bil 3 4 ilin mashinidi... Koppolun nemesi deirem duzaldanda omurluk dost duzaldirlar adama..

orxan kimisinin eline hansi mashin dushse kohnelmez :D eleside var .. RR-e baxa bilmir. gunde servisdedi :)))))

Опубликовано:
1hefte olar palchigli sururem mashini qoy hech olmasa 1az palchigli olsun hemishe temiz olmazki mashin :) Tekerlerin icheriden cholden yumusham 1de lobavoynan qabag yan shusheleri silmishem. Shekilde tekerlerin icherisine baxin necedi?

qesengdi qaqa, diskleri iceriden nece garaldirsan? diski cixardirsan yoxsa ele ustunde?

Опубликовано:

Orxan, qabaq oblicovkani deyishmey fikrin yoxdu?

Bu shekildeki alti zolaqli, chox gesheng gorsener senun mashinunda.

post-8147-1267165603_thumb.jpg

Опубликовано: (изменено)

Chox sag olun ushaglar sizin postuvuzu oxuyandan sora mashini lap chox sevdim :lol: Lezzet elyir mene mashin tep temiz olanda palchigli olanda ise hemishe men bele palchigli saxlayiram. Dexli yoxdu yay qish hemishe altinda tekerlerinde icherden yuyuram. Yayada tekerlerin chixardiram yuyuram indi ise yox dankrata vurub yuyuram. Men bashqa adamin mashinin surendede temizdiyirem neyi var (eger 1-2gun sursemde). Mashini bele sururem neyi var amma yol pis gunde oldu oldurselerde meni hech vaxt surmerem berk ola biler bezi hallarda he sururem berk odaki kimlese surende oda it gunun yolunda chox az olub mashin hemde ona gore yaxshi qalib,1balaca ses gelen kimi qachiram ustanin yanina uje remen 1az ses eleyir saba deyishdirecem, palchigli yol oldu asfaltda saxlayiram mashini palchga 011nen gedirem(yeni piyada):lol: amma bele yol yaxshi olsun ferqi yoxdu ne mashinidi yadaki kimdi suren sururem( sadelik :lol: ) Mashin ozumdende chox isteyirem. Bu gun yagish yagdi batdi tekerler hava duzelsin yuyum yene. Oblichovka bu xoshuma gelir sen dediyin ceyranima yarashmaz 1-2sinde gormushem xoshuma gelmeyib amma 94un w124de yaxshi gorsenir. Isteyirem diskilerin rengletdirirm ele diskin ozu rengde. Harda rengletdirmey olar? 1de isteyirem lobavoyu deyishim ya xameleon yadaki Zone_77 qardashin dediyi plyonkadan olsa alim vurum. 1de natura FiFa isteyirem gorek belke aldim indi yadaki esgerlikden sora 100% alacam inshallah teze mashin ve FiFa amma buna xeyanet elemerem hech vaxt bununda saxlayacam. Seside mashinin deyishib guruldayir 007i eshidib xoshuna geldi. Nese chox yazdim diyesen :lol:

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Orxan, qabaq oblicovkani deyishmey fikrin yoxdu?

Bu shekildeki alti zolaqli, chox gesheng gorsener senun mashinunda.

post-8147-1267165603_thumb.jpg

Bunun uchun kapotu deyishmelidi.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...