Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

gedereme qardash prosta indiki vezyetde alinmir ona gore gede bilmirem,

Orxan, indiki vəziyyətdə alınmırsa, səbr et. Hələlik salona adi üzlük çək, sür.

Опубликовано:

Orxan, indiki vəziyyətdə alınmırsa, səbr et. Hələlik salona adi üzlük çək, sür.

bes qapinin abshfkasin neyniyim damida var hele?

• 4 месяца спустя...
Опубликовано:

Demeli bele mashinin salonun yigdiriram sidenikler hazirdi qapilarin obshifkasida dami qalib daminda saba sokurler.Mende kohne nomrelerdi mashinda yeni cipsiz,1nomrede tireler silinmeyib o 1sinde silinib moyshik sag olsun nomreni pis gune qoyub.Istemirem deyishib cipli nomre alim,ne meslehet gorursuz o tirelerin ustunden ne yapishdirim bilinmesin?Zehmet olmasa komek edin.

Опубликовано:
Demeli bele mashinin salonun yigdiriram sidenikler hazirdi qapilarin obshifkasida dami qalib daminda saba sokurler.Mende kohne nomrelerdi mashinda yeni cipsiz,1nomrede tireler silinmeyib o 1sinde silinib moyshik sag olsun nomreni pis gune qoyub.Istemirem deyishib cipli nomre alim,ne meslehet gorursuz o tirelerin ustunden ne yapishdirim bilinmesin?Zehmet olmasa komek edin.

Restavrasiya edirler deyesen bazarda. 

Опубликовано:
Опубликовано:
Qerek birdefelik keyfiyetli koj.zam eleyerdin. Bashqa nese elemek fikrin yoxdur?

Olar soranin ishidi ele bu sechdiyim parcada pis deyil.Esas buna kruq xameleon 1de BBS diskiler lazimdi.

Опубликовано:
Olar soranin ishidi ele bu sechdiyim parcada pis deyil.Esas buna kruq xameleon 1de BBS diskiler lazimdi.

Umumiyetle 124 kuza dash doyandi. Men sene meslehet goerdim ki imkan olduqca yavash yavash mashini nece deyerler full salon yigasan :)

Опубликовано:
Umumiyetle 124 kuza dash doyandi. Men sene meslehet goerdim ki imkan olduqca yavash yavash mashini nece deyerler full salon yigasan :)

Inshallah qardash oda olacag amma hele yox.Salonu sadedi 1dene lyuku var vessalam gelesine inshallah kondichonerde qoyacam shusheler avtomat,1de kruq xameleonla BBS diskiler.Duzdu hele yox bezi problemler var olar emele gelsin butun bunlarida sora edecem.Ne oldu qardashlar bilen olmadi o tireni nece agardim?

Опубликовано:
Inshallah qardash oda olacag amma hele yox.Salonu sadedi 1dene lyuku var vessalam gelesine inshallah kondichonerde qoyacam shusheler avtomat,1de kruq xameleonla BBS diskiler.Duzdu hele yox bezi problemler var olar emele gelsin butun bunlarida sora edecem.Ne oldu qardashlar bilen olmadi o tireni nece agardim?

InshAllah. En yaxshisi get bazara 20 manat ver nomrenin ikisinde tezeden kraskalasinlar. Birde acetonla berkem alindi men nomrenin ramkasin acetonla agartdim.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...