orxan116 Опубликовано: 16 июня 2010 Автор Опубликовано: 16 июня 2010 90 DX 115 Qara Pradonun ustunde idi, mart ayinda Merkezi Klinikanin avtodayanacaqinda gormushdum.Orxan mashinla bagli gelechekde nese bir planlarin var? Misal uchun disklerini deyishib AMG 17, Ra1000 aldiqlarindan basasan ustune. Mashinan planim deyendeki iyulda esger gedirem. Inshallah gelenden sora soz veribler mashin alacaglar mene bunuda saxlayacam. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 12 марта 2011 Опубликовано: 12 марта 2011 Спалил тебя в Республиканской 2 Цитата
orxan116 Опубликовано: 13 марта 2011 Автор Опубликовано: 13 марта 2011 Спалил тебя в Республиканской Dovernnosta pechat vurdurmaga gelmishdim. Yaxinlashardin gorusherdikde. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 13 марта 2011 Опубликовано: 13 марта 2011 (изменено) Dovernnosta pechat vurdurmaga gelmishdim. Yaxinlashardin gorusherdikde. Brat pereriv vaxti idi. Hemde o gunu menim bashim gazana donmushdu, (6-7 emelliyyat birden etmeli idim) Onsuzda ki mashinin icinde de hec kim yox idi.Helem arxadaki mashina baxdim (90-KN-301) dedim belkem onun icinde oturufsan tanish zaddi sohbet edirsen. Bele Nomrenden evvel baxdim disklerine, QARA tekerlerine, oxshatdim, sonra baxdim mashinin icine mexanika korobka gordum ta shubhem galmadi ki sensen Изменено 13 марта 2011 пользователем AVTOZAVR041 Цитата
orxan116 Опубликовано: 14 марта 2011 Автор Опубликовано: 14 марта 2011 Brat pereriv vaxti idi. Hemde o gunu menim bashim gazana donmushdu, (6-7 emelliyyat birden etmeli idim) Onsuzda ki mashinin icinde de hec kim yox idi.Helem arxadaki mashina baxdim (90-KN-301) dedim belkem onun icinde oturufsan tanish zaddi sohbet edirsen. Bele Nomrenden evvel baxdim disklerine, QARA tekerlerine, oxshatdim, sonra baxdim mashinin icine mexanika korobka gordum ta shubhem galmadi ki sensen 2deyqelik dushdim mashindan onda gelmisen. Цитата
orxan116 Опубликовано: 23 октября 2011 Автор Опубликовано: 23 октября 2011 Choxdandi shekil qoymurdum. Tekerlerin icherden cholden shporlarida narserabla qaraltmsiham hemsheki kimi. Qiymet verin))) Bilmirsiz bu diskilerin boyuk razmerde olani hardan tapmaq olar? 9 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 23 октября 2011 Опубликовано: 23 октября 2011 teker zor qaraltmisan. MB sobiruna sende gelessen ? http://www.auto.az/forum/index.php/topic/33390-mercedes-benz-собирун-2/p.s. Bufernen oblicovkanin arasinda zazor cox boyukdu ... sebeb nedi ? 1 Цитата
orxan116 Опубликовано: 23 октября 2011 Автор Опубликовано: 23 октября 2011 teker zor qaraltmisan. MB sobiruna sende gelessen ? http://www.auto.az/f...benz-собирун-2/p.s. Bufernen oblicovkanin arasinda zazor cox boyukdu ... sebeb nedi ? Indiden yazilmayim isnhallah sobirun olanda gelerem. Oblichovkaya gelende ise orginal deyil ona gore. Belede qesheng gorsenir amma. Цитата
Wa1do Опубликовано: 23 октября 2011 Опубликовано: 23 октября 2011 Choxdandi shekil qoymurdum. Tekerlerin icherden cholden shporlarida narserabla qaraltmsiham hemsheki kimi. Qiymet verin))) Bilmirsiz bu diskilerin boyuk razmerde olani hardan tapmaq olar?Stokqolmda bir dəfə 17 düyümlük var idi, özü də deyəsən MB-ə uyğun idi.Sadəcə göndərmək bir az baha başa gələcək də. Hardasa 200 manat ancaq göndərməyə verməlisən.Türkiyədən maraqlan, bəlkə tapıldı. Olmasa BBS-dən zaddan bir şey düz-qoş et. Цитата
orxan116 Опубликовано: 24 октября 2011 Автор Опубликовано: 24 октября 2011 (изменено) Ele bunun boyuyun isteyirem. Kohne model mashin kohne model diski klasika bashqa sheydi))) Oyrene bilersen Rauf necheyedi qiymeti sizde orda? Изменено 24 октября 2011 пользователем orxan116 Цитата
Wa1do Опубликовано: 24 октября 2011 Опубликовано: 24 октября 2011 Ele bunun boyuyun isteyirem. Kohne model mashin kohne model diski klasika bashqa sheydi))) Oyrene bilersen Rauf necheyedi qiymeti sizde orda? Qadası, bizdə də bu tipli disklər az-az düşür. Düşəndə də olur ki, restovrasiyaya ehtiyac olur. Apollondan soruşaq, Türkiyədən də maraqlanaq, orada sərfəli qiymətlər olur. Bizdə BMW üçün olur ki, düşür. BMW üçün olsa, keçidlə qoymaq olar. Baxaram, problem deyil. Цитата
orxan116 Опубликовано: 24 октября 2011 Автор Опубликовано: 24 октября 2011 Qadası, bizdə də bu tipli disklər az-az düşür. Düşəndə də olur ki, restovrasiyaya ehtiyac olur. Apollondan soruşaq, Türkiyədən də maraqlanaq, orada sərfəli qiymətlər olur. Bizdə BMW üçün olur ki, düşür. BMW üçün olsa, keçidlə qoymaq olar. Baxaram, problem deyil. Chox sag ol qardashim. Цитата
West Опубликовано: 17 ноября 2011 Опубликовано: 17 ноября 2011 Приглашаем Вас на Mercedes-Benz Cобирун. Подробнее в > ТЕМЕ < Цитата
Wa1do Опубликовано: 30 сентября 2012 Опубликовано: 30 сентября 2012 Orxan, bəlkə pul yığıb diskləri dəyişəsən? Əlidəki disklərdən qoysan, qəşəng görünəcək. Bir də Bilstein amortizatorlarla maşını aşağı endirə bilərsən. Bax da cibivin vəziyyətinə. Цитата
orxan116 Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 Problemler var brat inshallah her shey oz yolun dushsun, bu diski mashina chox yaxshi tutur realda vapshe ela gorsenir,diskileri rengletmey 1de mashini temiz ashagi buraxmag lazimdi. 2 Цитата
orxan116 Опубликовано: 18 ноября 2012 Автор Опубликовано: 18 ноября 2012 Salam eziz userler, Salonda deyishiklik elemey lazimdi sideniyalar patalok qabilarin obshivkasina alkantara chekdirmey isteyirem. Kimi meslehet gorursuz ve teqriben necheye basha geler butun bunlar? Цитата
IsI606 Опубликовано: 18 ноября 2012 Опубликовано: 18 ноября 2012 Salignan suresen bir budu birde kohne s500 dehshet dozumlu mashinlardi!! Цитата
Isik Опубликовано: 18 ноября 2012 Опубликовано: 18 ноября 2012 Sideniyalari birde potoloku elemek isteyirsen?Ne reng? Цитата
orxan116 Опубликовано: 18 ноября 2012 Автор Опубликовано: 18 ноября 2012 (изменено) Salignan suresen bir budu birde kohne s500 dehshet dozumlu mashinlardi!!Chox sag ol.Sideniyalari birde potoloku elemek isteyirsen?Ne reng?qapilarda olan parchanida qara istirem eleyem. Изменено 18 ноября 2012 пользователем orxan116 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.