Перейти к содержанию

Наше Видео

Farid

Рекомендуемые сообщения

• 3 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:
Hamlet & Zeynal

Bu videonu uje 1 ildan choxdur ki duzaltmisham.Amma halada efirdadi :D

Опубликовано:
Bu videonu uje 1 ildan choxdur ki duzaltmisham.Amma halada efirdadi :)

Xaiw eleyirem birde ne video duzeltsen bu temaya goy :) efir videolar duzeldirsen!

Опубликовано:
Bu videonu uje 1 ildan choxdur ki duzaltmisham.Amma halada efirdadi :)

tapa bilmedim onu, imkan varsa bura yerleshdir onu, "Hamlet ve Zeynal"

Опубликовано:
Xaiw eleyirem birde ne video duzeltsen bu temaya goy :) efir videolar duzeldirsen!

Bash usta.Taza o qadar kadrlar var ki.Prosto vaxt yoxdu duzaltmaya :)

tapa bilmedim onu, imkan varsa bura yerleshdir onu, "Hamlet ve Zeynal"

Hech ozumda yoxdu o video.Choxdan duzaltmishdim onu.Amma pis deyil , haa ?

Опубликовано:

Bahlul salam=) Gor na deyiram san ol beyin conub takar galdirmag istiyiram balkam duz gow eliyag san cakasn san onu bacarirsan nagadar galdirmiwam ozumuz ozun gormusanda yaxwi caka bilmamiwik na deyirsan ?

Опубликовано:

sex :) ancaq keyfiyyeti :)

Опубликовано:
sex :) ancaq keyfiyyeti :)

Keyfiyyat sohbati manida bezdirib.Bela sheylari adamin telefonla chakmaya neca ali galar ? Ancaq Camera :( Amma gozal takarlardi , haa ?

Bahlul salam=) Gor na deyiram san ol beyin conub takar galdirmag istiyiram balkam duz gow eliyag san cakasn san onu bacarirsan nagadar galdirmiwam ozumuz ozun gormusanda yaxwi caka bilmamiwik na deyirsan ?

Yeri yoxdu :lol: Qoy yay galsin sonra.Bu yay sezonu san achmalisam :( 1 haftaya galacam siz taraflara.Hala ki bash qatishiqdi.Machiii

Опубликовано:

yeri var, gelen defe dv kameraya 4ekin :) men deyesen hemin gun sahilden ke4ende germuwdum bu mawinlari

Опубликовано:
yeri var, gelen defe dv kameraya 4ekin :) men deyesen hemin gun sahilden ke4ende germuwdum bu mawinlari

Hammisi ayri-ayri gunlarda chakilib :)

Опубликовано:

Efir!Bahlul sukani bele saxla!Deyirsenki o geder videolar yigilib amma duzeltmeye vaxt yoxdu hecne olmaz o yigilan videolardan 1-2-sini goysan yaxwi olar :gcrazy:

Опубликовано:
Efir!Bahlul sukani bele saxla!Deyirsenki o geder videolar yigilib amma duzeltmeye vaxt yoxdu hecne olmaz o yigilan videolardan 1-2-sini goysan yaxwi olar :gcrazy:

ALLAH qoysa tezlikla hammisini goracaksiz :gcrazy:

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...