Перейти к содержанию

Наше Видео

Farid

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Нашёл у себя видео.Одно из ночных драгов Эфира в Йени Ясамале.

_____004.3gp

Опубликовано: (изменено)
Изменено пользователем BahlulDesign
Опубликовано:

Bular 3defe surubler bu deyesen 1ci surushde chekilib,1cide he 065 kechib amma o1sinde 229, sorada eyni gedibler.

Orxan, bunlara baxanda mən lap Smert Tofiqin davamçısıyam ki :lol: - buzlu yolda 70-80km/ saat sürmüşəm bu qış.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Bular 3defe surubler bu deyesen 1ci surushde chekilib,1cide he 065 kechib amma o1sinde 229, sorada eyni gedibler.

Ola biler qaqa.Men gorduyum bu olub

Опубликовано:
Ola biler qaqa.Men gorduyum bu olub

Yeqin 1ci surushde sen olmusan. Amma onu deyimki 229un zor getmeyi var ele 065inde.

Опубликовано:
Yeqin 1ci surushde sen olmusan. Amma onu deyimki 229un zor getmeyi var ele 065inde.

siz VV229dan sohbet eliyirsiz? mende prosto youtube iwlemir, ona gore videoya baxa bilirem

siz VV229dan sohbet eliyirsiz? mende prosto youtube iwlemir, ona gore videoya baxa bilirem

He mehle ushagidi 2-3hefte qabag surub onda chekibler.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Заметьте, что многие кто на байках заканчивают свою историю намного быстрее,так что 666..это к лучшему что ты расстался,бро

mende istiyirdimeeee

Опубликовано:

Снято мною года 3 назад на проспекте Парламента ехад в сопровождении турецкой делегации и не доехал

Опубликовано:

Qaqa sende bu videonun axira kimisi olani var?

Опубликовано:
Qaqa sende bu videonun axira kimisi olani var?

Telefonda var idi.Amma sildim.Nedi ki ?

Опубликовано:
Telefonda var idi.Amma sildim.Nedi ki ?

Axira kimi onlar eyni gedirler ona gore dedim.

Опубликовано:
Axira kimi onlar eyni gedirler ona gore dedim.

Axira kimi eyni deyil qaqa.06 aparir.150 den sonra bir gediller.amma axirda 06 aparir.4un ki 07 pavarotda tormoz verir.

Опубликовано:
Axira kimi eyni deyil qaqa.06 aparir.150 den sonra bir gediller.amma axirda 06 aparir.4un ki 07 pavarotda tormoz verir.

He duzdu tormoz verdi pavaortda. Men ele olarin daliycan gedirdim onda. Sen ne mashinindaydin? 1denede obratni mehle ushagi dedi surey 06nin motoru qaynatmishdi.

Опубликовано:
He duzdu tormoz verdi pavaortda. Men ele olarin daliycan gedirdim onda. Sen ne mashinindaydin? 1denede obratni mehle ushagi dedi surey 06nin motoru qaynatmishdi.

Men Hamletin mawininda idim.Aq reng Lexsus idi.011.Hemin uwaqda taniw uwaq idi.Rubin 06

Опубликовано:
Men Hamletin mawininda idim.Aq reng Lexsus idi.011.Hemin uwaqda taniw uwaq idi.Rubin 06

Oz aramizdi yaman dalda qaldihaa rubin 06:)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...