Leylah Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Dünən sürtmüşəm. Səhər qaraja getmişdim, hələ də parıldayırdı.Bakıda yəqin parıltılı qalmağı çox qısa müddət çəkər.. Toz-torpaq qoymaz qalsın ocür( Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 1 aydan sonra tekerini 4atladacaq pis gune qoyacaqBaqajda şirə də var. Bunu sadəcə effekti görmək üçün sürtmüşəm. Şirənin heç bir ziyanı yoxdur. Цитата
Alishka Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 (изменено) Avtomaniya Вот это другое дело! 6 manata mən burda 20 banka alaram...Ay camaat кто вам сказал что глицерин вреден....что от него шины трескаются?6 лет вожу машину и 6 лет наношу онли глицерин пока такого не замечал...Если бы было бы вредно то не наносили бы его на лицо, руки .... кожа человека более нежнее чем шины!Если коже человека не наносит вред то на резину подавно!Так что кейф елийюн!Bakıda yəqin parıltılı qalmağı çox qısa müddət çəkər.. Toz-torpaq qoymaz qalsın ocür(Есть одна мойка там мне чернят колёса и если в воду не заезжать ровно 5 дней! Проверено!Там спец технология! -) Очернили глицерином 10 минут ждут один круг делают на машине и снова и так 4 рейса! -)ПыСы: Эта услуга только для истинных маньяков-автолюбителей! Смертельно опасно для жизнИ! Изменено 17 июля 2012 пользователем Alishka 969 6 Цитата
Leylah Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Есть одна мойка там мне чернят колёса и если в воду не заезжать ровно 5 дней! Проверено!Там спец технология! -) Очернили глицерином 10 минут ждут один круг делают на машине и снова и так 4 рейса! -)ПыСы: Эта услуга только для истинных маньяков-автолюбителей! Смертельно опасно для жизнИ!)) Çox sağ olun) Deməli mənim üçün deyil)Yuyulanda qaraldılır, amma gözümə nədənsə parıltısının çox az çəkməyi görünür... Qaraldılandan sonra mən özümə sərhəd qoymuram, harasa gedim harasa getməyim) hara lazımdı gedirəm bəlkə elə ona görə parıltısı heç 5 gün də qalmır) Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 )) Çox sağ olun) Deməli mənim üçün deyil) Yuyulanda qaraldılır, amma gözümə nədənsə parıltısının çox az çəkməyi görünür... Qaraldılandan sonra mən özümə sərhəd qoymuram, harasa gedim harasa getməyim) hara lazımdı gedirəm bəlkə elə ona görə parıltısı heç 5 gün də qalmır) Manyaklıq başqa şeydir. Mən olub ki, rəsmi geyimdə maşının şinlərini qaraltmışam. Avtomaniya Вот это другое дело! 6 manata mən burda 20 banka alaram... Bakı ilə Stokqolmu bir tutmaq olmaz. Yaşayış səviyyəsi söhbəti. Dünən təkərləri qaraltdım, getdim, sonra məhləyə gəldim, asta-asta gedirəm, musiqi gumbulduyur... Bir neçə nəfər təkərlərə baxdı və bu da dəhşət ləzzət elədi. Цитата
Alishka Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 )) Çox sağ olun) Deməli mənim üçün deyil)Yuyulanda qaraldılır, amma gözümə nədənsə parıltısının çox az çəkməyi görünür... Qaraldılandan sonra mən özümə sərhəd qoymuram, harasa gedim harasa getməyim) hara lazımdı gedirəm bəlkə elə ona görə parıltısı heç 5 gün də qalmır)Диагноз - Глицерин ....Спрашивайте в аптеках города 5 Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Nə qədər müddət belə parlaq qalır? Bayaq sürdüm maşını, yağış yağdı deyə, təkərlər su oldu və parıltı zad qalmadı. Цитата
Leylah Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Диагноз - Глицерин ....Спрашивайте в аптеках городаÇox sağ olun)Mən də xoşlayıram parıldasın amma sizin və Avtomanyak qədər həvəskarı deyiləm)məndə jeepdi..parıltısı az çəkir) 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Günorta şinlərin parıltısı getmişdi axı. Bayaq yenə parıldatdım, özü də şirə ilə. Цитата
Гараев Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Günorta şinlərin parıltısı getmişdi axı. Bayaq yenə parıldatdım, özü də şirə ilə. wire adi murebbe wiresidi yoxsa bawqa nese? Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Çox sağ olun) Mən də xoşlayıram parıldasın amma sizin və Avtomanyak Avtomaniya qədər həvəskarı deyiləm) məndə jeepdi..parıltısı az çəkir) Məntiqlə SUV-da şinlərin parıldaması çox da vacib deyil, amma yenə də, parıldasa pis olmaz. Sadəcə ən yaxşı halda 10 dəqiqə vaxt sərf edəcəksiniz. Şinləri asfaltdakı hissəyə qədər qaraldırsan, sonra maşını azca ya qabağa, ya da arxaya verirsən, o asfaltda olan hissəni də qaraldırsan, olur əla! wire adi murebbe wiresidi yoxsa bawqa nese? Aha, mürəbbədən qalan şirələri yığ, sürt təkərə. Heç bir ziyanı yoxdur, narahat olma. Mənə də Apollon məsləhət görüb. Bizdə suyla qarışdırıb içmək üçün şirələr var, ondan almışam. Bakıda evdə mamalarımız mürəbbə bişirdiyinə görə mürəbbənin dibində qalan şirəni yığıb, istifadə etmək olar. Цитата
Гараев Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Aha, mürəbbədən qalan şirələri yığ, sürt təkərə. Heç bir ziyanı yoxdur, narahat olma. Mənə də Apollon məsləhət görüb. Bizdə suyla qarışdırıb içmək üçün şirələr var, ondan almışam. Bakıda evdə mamalarımız mürəbbə bişirdiyinə görə mürəbbənin dibində qalan şirəni yığıb, istifadə etmək olar. effekti necedi qliserin kimi var? Цитата
Leylah Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 Məntiqlə SUV-da şinlərin parıldaması çox da vacib deyil, amma yenə də, parıldasa pis olmaz. Sadəcə ən yaxşı halda 10 dəqiqə vaxt sərf edəcəksiniz. Şinləri asfaltdakı hissəyə qədər qaraldırsan, sonra maşını azca ya qabağa, ya da arxaya verirsən, o asfaltda olan hissəni də qaraldırsan, olur əla! Mən qaraldım?)) Mən bir dəfə cəhd etdim, qalan bütün hallarda avtoyumada yuyulur da, qaraldılır da) Problem yoxdu) Prado təkərləri tozlu olanda da yaraşıqlıdı onsuz da Цитата
Wa1do Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 effekti necedi qliserin kimi var? Həə, effekti qliserin kimi var. Ancaq quru təkərə sürt, nəm təkərə sürtmə. Mənə Apollon tapşırmışdı, amma dedim sürtüm görüm, nə olacaq. Sürtdüm, qaldı qurudu, nəm yerlər qurudu, amma pis oldu, parıldamadı. İki cürə sürtürlər şirəni. Biri var sürtürsən, qliserini sürtdüyün kimi, biri də var batırırsan. Batıranda bu şəkildəki kimi olur. Sürtəndə də pis olmur. Özü də axşamdan sürt, qoy qalsın, qurusun. Sürtüb, bir azdan sürmək də olar, amma Bakı tozludur deyə, məsləhət görürəm axşamdan sürt. Linkdəki şəkildə şərbət hazırlayıb, kola ilə qarışdırmışdım, qliserin kimi sürtmüşdüm. Apollon dedi zəifdi. http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=141738 Цитата
Togrul193 Опубликовано: 17 июля 2012 Опубликовано: 17 июля 2012 В магазинах за 2 маната продается глицерин вместе с губкой. Покупаю его, дает хороший эффект и хватает надолго 1 Цитата
Rashka Опубликовано: 27 июля 2012 Опубликовано: 27 июля 2012 Şirə edition. я тоже натёр,понравилось!но я ничего не добавлял,надо или нет? Цитата
Wa1do Опубликовано: 27 июля 2012 Опубликовано: 27 июля 2012 я тоже натёр,понравилось!но я ничего не добавлял,надо или нет? Нет, не надо что-то добавлять. Я тоже ничего не добавляю. Цитата
Leylah Опубликовано: 27 июля 2012 Опубликовано: 27 июля 2012 Нет, не надо что-то добавлять. Я тоже ничего не добавляю. Bəs təkər şirəli olanda heçnı yapışmır? Mən bir dəfə görmüşdüm, birinin maşınına qaraldılan hissəyə кулёк yapışmışdı.. Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.