Перейти к содержанию

Способы очернения колёс

E-1000

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Dünən sürtmüşəm. Səhər qaraja getmişdim, hələ də parıldayırdı.

Bakıda yəqin parıltılı qalmağı çox qısa müddət çəkər.. Toz-torpaq qoymaz qalsın ocür(

Опубликовано:

1 aydan sonra tekerini 4atladacaq pis gune qoyacaq

Baqajda şirə də var. Bunu sadəcə effekti görmək üçün sürtmüşəm. Şirənin heç bir ziyanı yoxdur.

Опубликовано: (изменено)

Avtomaniya Вот это другое дело! 6 manata mən burda 20 banka alaram...

Ay camaat кто вам сказал что глицерин вреден....что от него шины трескаются?

6 лет вожу машину и 6 лет наношу онли глицерин пока такого не замечал...

Если бы было бы вредно то не наносили бы его на лицо, руки .... кожа человека более нежнее чем шины!

Если коже человека не наносит вред то на резину подавно!

Так что кейф елийюн!

Bakıda yəqin parıltılı qalmağı çox qısa müddət çəkər.. Toz-torpaq qoymaz qalsın ocür(

Есть одна мойка там мне чернят колёса и если в воду не заезжать ровно 5 дней! Проверено!

Там спец технология! -) Очернили глицерином 10 минут ждут один круг делают на машине и снова и так 4 рейса! -)

ПыСы: Эта услуга только для истинных маньяков-автолюбителей! Смертельно опасно для жизнИ!

Изменено пользователем Alishka 969
Опубликовано:

Есть одна мойка там мне чернят колёса и если в воду не заезжать ровно 5 дней! Проверено!

Там спец технология! -) Очернили глицерином 10 минут ждут один круг делают на машине и снова и так 4 рейса! -)

ПыСы: Эта услуга только для истинных маньяков-автолюбителей! Смертельно опасно для жизнИ!

)) Çox sağ olun) Deməli mənim üçün deyil)

Yuyulanda qaraldılır, amma gözümə nədənsə parıltısının çox az çəkməyi görünür... Qaraldılandan sonra mən özümə sərhəd qoymuram, harasa gedim harasa getməyim) hara lazımdı gedirəm bəlkə elə ona görə parıltısı heç 5 gün də qalmır)

Опубликовано:

Yuyulanda qaraldılır, amma gözümə nədənsə parıltısının çox az çəkməyi görünür... Qaraldılandan sonra mən özümə sərhəd qoymuram, harasa gedim harasa getməyim) hara lazımdı gedirəm bəlkə elə ona görə parıltısı heç 5 gün də qalmır)

Manyaklıq başqa şeydir. Mən olub ki, rəsmi geyimdə maşının şinlərini qaraltmışam. :D

Avtomaniya Вот это другое дело! 6 manata mən burda 20 banka alaram...

Bakı ilə Stokqolmu bir tutmaq olmaz. :) Yaşayış səviyyəsi söhbəti.

Dünən təkərləri qaraltdım, getdim, sonra məhləyə gəldim, asta-asta gedirəm, musiqi gumbulduyur... Bir neçə nəfər təkərlərə baxdı və bu da dəhşət ləzzət elədi. :)

Опубликовано:

Диагноз - Глицерин ....Спрашивайте в аптеках города

Опубликовано:

Nə qədər müddət belə parlaq qalır?

Bayaq sürdüm maşını, yağış yağdı deyə, təkərlər su oldu və parıltı zad qalmadı. :)

Опубликовано:

Диагноз - Глицерин ....Спрашивайте в аптеках города

Çox sağ olun)

Mən də xoşlayıram parıldasın amma sizin və Avtomanyak qədər həvəskarı deyiləm)

məndə jeepdi..parıltısı az çəkir)

Опубликовано:

Günorta şinlərin parıltısı getmişdi axı. Bayaq yenə parıldatdım, özü də şirə ilə. :)

wire adi murebbe wiresidi yoxsa bawqa nese?
Опубликовано:

Çox sağ olun)

Mən də xoşlayıram parıldasın amma sizin və Avtomanyak Avtomaniya qədər həvəskarı deyiləm)

məndə jeepdi..parıltısı az çəkir)

Məntiqlə SUV-da şinlərin parıldaması çox da vacib deyil, amma yenə də, parıldasa pis olmaz. :) Sadəcə ən yaxşı halda 10 dəqiqə vaxt sərf edəcəksiniz. :) Şinləri asfaltdakı hissəyə qədər qaraldırsan, sonra maşını azca ya qabağa, ya da arxaya verirsən, o asfaltda olan hissəni də qaraldırsan, olur əla! ;)

wire adi murebbe wiresidi yoxsa bawqa nese?

Aha, mürəbbədən qalan şirələri yığ, sürt təkərə. Heç bir ziyanı yoxdur, narahat olma. :) Mənə də Apollon məsləhət görüb.

Bizdə suyla qarışdırıb içmək üçün şirələr var, ondan almışam. Bakıda evdə mamalarımız mürəbbə bişirdiyinə görə mürəbbənin dibində qalan şirəni yığıb, istifadə etmək olar. :)

Опубликовано:

Aha, mürəbbədən qalan şirələri yığ, sürt təkərə. Heç bir ziyanı yoxdur, narahat olma. :) Mənə də Apollon məsləhət görüb.

Bizdə suyla qarışdırıb içmək üçün şirələr var, ondan almışam. Bakıda evdə mamalarımız mürəbbə bişirdiyinə görə mürəbbənin dibində qalan şirəni yığıb, istifadə etmək olar. :)

effekti necedi qliserin kimi var?

Опубликовано:

Məntiqlə SUV-da şinlərin parıldaması çox da vacib deyil, amma yenə də, parıldasa pis olmaz. :) Sadəcə ən yaxşı halda 10 dəqiqə vaxt sərf edəcəksiniz. :) Şinləri asfaltdakı hissəyə qədər qaraldırsan, sonra maşını azca ya qabağa, ya da arxaya verirsən, o asfaltda olan hissəni də qaraldırsan, olur əla! ;)

Mən qaraldım?)) Mən bir dəfə cəhd etdim, qalan bütün hallarda avtoyumada yuyulur da, qaraldılır da)

Problem yoxdu) Prado təkərləri tozlu olanda da yaraşıqlıdı onsuz da :P:shturman:

Опубликовано:

effekti necedi qliserin kimi var?

Həə, effekti qliserin kimi var. Ancaq quru təkərə sürt, nəm təkərə sürtmə. Mənə Apollon tapşırmışdı, amma dedim sürtüm görüm, nə olacaq. Sürtdüm, qaldı qurudu, nəm yerlər qurudu, amma pis oldu, parıldamadı.

İki cürə sürtürlər şirəni. Biri var sürtürsən, qliserini sürtdüyün kimi, biri də var batırırsan. Batıranda bu şəkildəki kimi olur. Sürtəndə də pis olmur. Özü də axşamdan sürt, qoy qalsın, qurusun. Sürtüb, bir azdan sürmək də olar, amma Bakı tozludur deyə, məsləhət görürəm axşamdan sürt.

Linkdəki şəkildə şərbət hazırlayıb, kola ilə qarışdırmışdım, qliserin kimi sürtmüşdüm. Apollon dedi zəifdi. :)

http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=141738

post-5401-0-97343600-1342554602_thumb.jp

post-5401-0-89714800-1342554604_thumb.jp

Опубликовано:

В магазинах за 2 маната продается глицерин вместе с губкой. Покупаю его, дает хороший эффект и хватает надолго

Опубликовано:

Şirə edition. :)

я тоже натёр,понравилось!но я ничего не добавлял,надо или нет?
Опубликовано:

я тоже натёр,понравилось!но я ничего не добавлял,надо или нет?

Нет, не надо что-то добавлять. Я тоже ничего не добавляю. :)

Опубликовано:

Нет, не надо что-то добавлять. Я тоже ничего не добавляю. :)

Bəs təkər şirəli olanda heçnı yapışmır? Mən bir dəfə görmüşdüm, birinin maşınına qaraldılan hissəyə кулёк yapışmışdı..

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...