Перейти к содержанию

Pioneer 7150

Ali442

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam forum ehli. Sualım beledir. Mende priorada(2015modeldi) ses sistemi zavod istehsalı olan manitora qoşulub.(2üsilitel+6kalonka)

Dünen 7150 pioneer aldım. Zavod prioraya magintafon üçün yer qoyub ama hemen yer bu pioneerin ölçüsü ile düz gelmir gerek kesile yonula. İstemirem ele olsun. Hemen pioneeri bardachoka qoysam,pultnan işlede bilecem? Bardachokun içinden pult onu işdede bilecey?

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

salam ,ishlede biliresen amma pult cox vaxt tutmayacag manca 

degig yadimda deil amma deyesenn Ali ,Orxanda gormushem magnitafonun ust krishkasini yerleshtiribler ponele yani onu hara istesen goya bilersen amma asas magnitafofonun icalatini arxa hissesini gizledibler 

Опубликовано:
9 часов назад, RA1000 сказал:

salam ,ishlede biliresen amma pult cox vaxt tutmayacag manca 

degig yadimda deil amma deyesenn Ali ,Orxanda gormushem magnitafonun ust krishkasini yerleshtiribler ponele yani onu hara istesen goya bilersen amma asas magnitafofonun icalatini arxa hissesini gizledibler 

Salam. Bardachokun altında yerleşdirdim. Zay elemek istemedim. Ona göre bele bir addım atdım. Onsuz maşına heçkas eyleşmir,heçne deyib dolaşmır seliqeli qalıb orda. Meslehete göra çoxsağol)

IMG_20180212_221452_184.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...