Перейти к содержанию

Titreme

Ganiev

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bayramınız mübarek forum ehli. maraqlı gelen mesele var, indiye kimi çox mexanika sürmüşem, yoxuşdan yuxarı qalxanda problemsiz qalxmışam. ruçnoydan yada yarım-mufta'dan istifade elemirem, ancaq ki Nivada ele bil ferqlidi. meselen, üzü yuxarı svetoforda dayanıb, sonra herekete keçende maşın bir müddet əsə əsə qalxır sonra stabilleşir. problem mendedi, ya Nivaların hamısında bele olur? zerer vermeyden qorxuram, düzgün texnikasını bilen zehmet olmasa desin

Опубликовано:
47 минут назад, ELF сказал:

Салам Сабир Бек. С новым годом

9 часов назад, Ganiev сказал:

Bayramınız mübarek forum ehli. maraqlı gelen mesele var, indiye kimi çox mexanika sürmüşem, yoxuşdan yuxarı qalxanda problemsiz qalxmışam. ruçnoydan yada yarım-mufta'dan istifade elemirem, ancaq ki Nivada ele bil ferqlidi. meselen, üzü yuxarı svetoforda dayanıb, sonra herekete keçende maşın bir müddet əsə əsə qalxır sonra stabilleşir. problem mendedi, ya Nivaların hamısında bele olur? zerer vermeyden qorxuram, düzgün texnikasını bilen zehmet olmasa desin

Salam qardash. Men tam anlamadim dediyun esme problemi.

podyomlarda terpenende mashin esirse,demeli probkem sendedi,daha degig senin ayagundadi,ya scepleniyani tam buraxmirsan,oda buksovatdig eleyir,ya da naoborot tez buraxirsan pedali.

Yox,eger Feredonu yoxlamag isteyirsen,onda razdatka richagini ireliye dogru gur,ve eyni podyomda herekete bashla. 

Опубликовано:
42 минуты назад, miralay сказал:

С новым счастьем :) 

Опубликовано:
9 часов назад, miralay сказал:

Salam qardash. Men tam anlamadim dediyun esme problemi.

podyomlarda terpenende mashin esirse,demeli probkem sendedi,daha degig senin ayagundadi,ya scepleniyani tam buraxmirsan,oda buksovatdig eleyir,ya da naoborot tez buraxirsan pedali.

Yox,eger Feredonu yoxlamag isteyirsen,onda razdatka richagini ireliye dogru gur,ve eyni podyomda herekete bashla. 

Coxsagolun. bugun bir iki defe de prob eledim ki duz eliyerem sehv eliyerem, bir iki yolla prob eledim, yene de esdi :/

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...