Firudin Опубликовано: 8 сентября 2015 Опубликовано: 8 сентября 2015 Vuqar necesen? Salamatciliqdi? Ele bele qoymusan yoxsa? 1 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 8 сентября 2015 Автор Опубликовано: 8 сентября 2015 Vuqar necesen? Salamatciliqdi? Ele bele qoymusan yoxsa? Salam qardash shukur salamatciligdir bali elebele qoymusham istirdim ela post edim ) qiymetinden gorunurki elebele qoymuwam ))) 1 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 20 марта 2016 Автор Опубликовано: 20 марта 2016 Yungulvari deyishiklik motor yigilmag ucun cixarildi, blok yolka usulu ile yonulmasi ucun tokara aparildi blok zavod istehsal etdiyi kimi boz rengde olacag Porshen ler alindi Motordetal Kostroma firmasinin malidir cox terif edirler, komplekta shekildeki hisseler daxildir 13 Цитата
Farid Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 4 часа назад, VYUGAR сказал: blok zavod istehsal etdiyi kimi boz rengde olacag Vuqar, blokun rengini chixardanda numune kimi saxlamisham kraskadan. Lazim olsa, denen 2 Цитата
Самир М Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 20 минуты назад, Farid сказал: Vuqar, blokun rengini chixardanda numune kimi saxlamisham kraskadan. Lazim olsa, denen Красавчик э ты помоему.всё предусмотрел.воздухан и клапаная крышка numune kimi yoxdu sende? Vugar,xeirli olsun.raspredval ne olacag?niva? 1 Цитата
Farid Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 6 минут назад, Самир М сказал: Красавчик э ты помоему.всё предусмотрел.воздухан и клапаная крышка numune kimi yoxdu sende? Неа, их не оставил, даже перекрашивал, в первый раз с цветом не попал )) 2 Цитата
Самир М Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 1 минуту назад, Farid сказал: Неа, их не оставил, даже перекрашивал, в первый раз с цветом не попал )) Приблизительно поможешь мне цвет клапанной подобрать.Или поедем на твоей и там на месте цвет снимем 1 Цитата
Farid Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 Только что, Самир М сказал: Приблизительно поможешь мне цвет клапанной подобрать.Или поедем на твоей и там на месте цвет снимем Xeyir ola? Я помучился, теперь твоя очередь, Пумба 2 Цитата
Самир М Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 Только что, Farid сказал: Xeyir ola? Я помучился, теперь твоя очередь, Пумба Loooool o ne idi))))) Olmaz eee bele Timon olmaz)))))лааадно сам помучаюсь "gabaga baxdaaaa" ))))))) 2 Цитата
Farid Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 Только что, Самир М сказал: Loooool o ne idi))))) Olmaz eee bele Timon olmaz)))))лааадно сам помучаюсь "gabaga baxdaaaa" ))))))) Шучу, конечно, не мучайся, цвет снимем с моей крышки 2 Цитата
Самир М Опубликовано: 20 марта 2016 Опубликовано: 20 марта 2016 4 минуты назад, Farid сказал: Шучу, конечно, не мучайся, цвет снимем с моей крышки Спасибо ай брат.я знаю,я наверное тебя замучал уже. Vugar,indi fikir verdim.porshenin korobkasinda black edition yazilib.uje ele sheylerde var.porshen black edition,ne bilim "nomre bir","60 illik"))))) 2 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 21 марта 2016 Автор Опубликовано: 21 марта 2016 11 час назад, Farid сказал: Vuqar, blokun rengini chixardanda numune kimi saxlamisham kraskadan. Lazim olsa, denen Cox sagol Farid ele lazimdir numune sorushacagdim qabagladin ) 11 час назад, Самир М сказал: Красавчик э ты помоему.всё предусмотрел.воздухан и клапаная крышка numune kimi yoxdu sende? Vugar,xeirli olsun.raspredval ne olacag?niva? Teshekkur edirem,qalovkani yigdirmishdim bir 5 ay evvel onda qoydum yadimda deil deyesen niva idi eger niva deilsede hecne edem deilam 11 час назад, Самир М сказал: Спасибо ай брат.я знаю,я наверное тебя замучал уже. Vugar,indi fikir verdim.porshenin korobkasinda black edition yazilib.uje ele sheylerde var.porshen black edition,ne bilim "nomre bir","60 illik"))))) Eyni porshen nece ildi buraxiligdi acig rengde ,axir bir nece aydi kecibler glamurniy partiyaya .. sadece kommersiya Samir Krishkalarin kraskasini ne zaman cixardirsansa onda cox cixartda yani 2 mashinlig 1 Цитата
Самир М Опубликовано: 21 марта 2016 Опубликовано: 21 марта 2016 24 минуты назад, VYUGAR сказал: Cox sagol Farid ele lazimdir numune sorushacagdim qabagladin ) Teshekkur edirem,qalovkani yigdirmishdim bir 5 ay evvel onda qoydum yadimda deil deyesen niva idi eger niva deilsede hecne edem deilam Eyni porshen nece ildi buraxiligdi acig rengde ,axir bir nece aydi kecibler glamurniy partiyaya .. sadece kommersiya Samir Krishkalarin kraskasini ne zaman cixardirsansa onda cox cixartda yani 2 mashinlig Mänim gözüm uste.hell ederik 1 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 23 марта 2016 Автор Опубликовано: 23 марта 2016 Bir muddet mashin surulmeyecek ... ele fursetden istifade edib diskleri sokdum demirin qiraglari tenzimlendi + qumla temizlendi... getdi kraskalanmaga bu prosesi coxdan gozleyen var idi ... 6 Цитата
Самир М Опубликовано: 23 марта 2016 Опубликовано: 23 марта 2016 15 минуту назад, VYUGAR сказал: Bir muddet mashin surulmeyecek ... ele fursetden istifade edib diskleri sokdum demirin qiraglari tenzimlendi + qumla temizlendi... getdi kraskalanmaga bu prosesi coxdan gozleyen var idi ... Kim gözleyirdi?))))xeirli olsun 2 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 23 марта 2016 Автор Опубликовано: 23 марта 2016 Только что, Самир М сказал: Kim gözleyirdi?))))xeirli olsun CEO bey terefinden danlanirdim bu disklere gore 3 Цитата
ladaUSSR Опубликовано: 23 марта 2016 Опубликовано: 23 марта 2016 Xeyirli olsun. Bawim o gedef gariwigdir ki, yemek yadimdan cixir. 2 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 24 марта 2016 Автор Опубликовано: 24 марта 2016 9 часов назад, ladaUSSR сказал: Xeyirli olsun. Bawim o gedef gariwigdir ki, yemek yadimdan cixir. Sen zarafat et 1 Цитата
VYUGAR Опубликовано: 29 марта 2016 Автор Опубликовано: 29 марта 2016 Before After Kohne kraska boya sokucu ile cixarildi + blok laqunda-demir shotkasi ile temizlendi 200 qram reng getdi bloka + 300 karter,motorun ust qapagi ve karb qazanina Fikrimden cixdi demedim 300 qram mat olsun xoshum gelmese sonra yeniden kraskalayaram qapaglari 6 Цитата
Самир М Опубликовано: 29 марта 2016 Опубликовано: 29 марта 2016 1 минуту назад, VYUGAR сказал: Before After Kohne kraska boya sokucu ile cixarildi + blok laqunda-demir shotkasi ile temizlendi 200 qram reng getdi bloka + 300 karter,motorun ust qapagi ve karb qazanina Fikrimden cixdi demedim 300 qram mat olsun xoshum gelmese sonra yeniden kraskalayaram qapaglari Cox super.bugun ele mende verdim bloku kraskaya.boz olacag.eslinde goy olmalidir,amma fikirleshdik Feridnen boz edek 03 kimi.tocnee Feridin mesleheti ile.ne kraskasi aldin blok ucun?ne firmasi? 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.