Перейти к публикации

Продаю: 100% натуральный Мёд из Ирана


elmar677
 Поделиться

Рекомендованные сообщения

Иранский пчелиный мед отличается высоким качеством который широко применяется в пищевой и фармацевтической промышленности.
Пчелы собирают пыльцу с полей где растут разные виды трав, с заливных лугов и лесных растений.
Адресная доставка мёда осуществляется бесплатно
www.parskandoo.com

K сожалению количество меда весьма ограничено

 

Тел:(070)823-70-12,(070)360-05-44

цена 20 манат за килограмм

post-5859-0-33848100-1424833150_thumb.jp

post-5859-0-02323900-1424833413_thumb.jp

Изменено пользователем elmar677
  • Yeri var! 2
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

мед повышает потенцию

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

В Иране разве цветы растут, чтобы там еще мед был?

Там же одни пустыни

  • Yeri var! 3
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

ихняя продукция, будьте в Иране обязательно  попробуйте,MECUN называется.орехи,миндаль, фундук,фисташки  и многое чего там залиты этим медем,очень полезно для печени,для желудка,и вообще для всего организма

и самое главное очень полезно для потенции

 

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

ихняя продукция, будьте в Иране обязательно  попробуйте,MECUN называется.орехи,миндаль, фундук,фисташки  и многое чего там залиты этим медем,очень полезно для печени,для желудка,и вообще для всего организма

и самое главное очень полезно для потенции

не бей по самому больному)))потенция,потенция)))

  • Yeri var! 4
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

100% гарантия

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Окраска мёда зависит от вида растения, с которого пчелы собрали нектар. По цвету различают три группы сортов мёда: светлые, умеренно окрашенные и темные. Темный мёд полезнее светлого. В нём содержится больше минеральных и других веществ.

 

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Elmar, maraq üçün soruşuram. Əgər bilirsənsə. Təmiz bal maye halında nə qədər qala bilir? Mənim qaynatam kənddə özü üçün arı saxlayır. Onun yığdığı bal 1-2 gün maye kimi qalır, sonra bərkiyir. Bir dəfə bir deputat da özü üçün kənd evində hazırlatdığı baldan hədiyyə etmişdi, eyni kişinin balı kimi idi. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

bal sərin yerdə qalanda xarlanır, isti yerdə saxlanılsa onda maye şəklində qalır

xarlanmıyan balı görsəniz. bilin ki o uje bal deyil - Allah bilir içinə nə qatıblar.

Bu dəyqə nə desən balın içinə dobavka eliyirlər ki Bal təbii şəkildə həm görünsün həm də dadsın (iyi, konsistensiyası, boğazı qıdığlamağında, və s.)

  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Elmar, maraq üçün soruşuram. Əgər bilirsənsə. Təmiz bal maye halında nə qədər qala bilir? Mənim qaynatam kənddə özü üçün arı saxlayır. Onun yığdığı bal 1-2 gün maye kimi qalır, sonra bərkiyir. Bir dəfə bir deputat da özü üçün kənd evində hazırlatdığı baldan hədiyyə etmişdi, eyni kişinin balı kimi idi. 

Sabircan,siz sehv etmiremse ingilisce bilirsiniz.eger bilirsinizse bunu oxuyun,eger bilmirsinizse men indi sizin uchun tercume edib gonderecem,bu da silkasi.

http://parskandoo.com/about-en.html

 

 

 

 

What is a good honey?

Most natural honeys sometimes crystallize spontaneously and change from their liquid form. Crystallization of honey is not only due to a bad and adulterated one, but rather it shows its healthiness. The people consider a crystallized honey as an adulterated one, which is not a true belief.

 

The nectar that honeybees bring to honeycomb from the nature has 14 to 20 percent of water, depending on the region, dry and/or humid, and type of plant. If the nectar remains inside the honeycomb for 6 month, they become dry or mature due to flapping of honeybees. Currently, since agriculture is not economical, they become collected immaturely.

 

Some profiteers add preservatives and heat them above 60° before packing and marketing. Pars Kandoo Food Technology refuses to do this to protect consumers' health and supply natural honey while maintaining the quality. Therefore, let's accept for the last time that crystallization is not a reason for an adulterated honey.

 

Some properties of honey:

1. Honey never goes rotten.

2. Crystallized honey will recover after indirect heating.

3. The glassiness and/or darkness of honey do not indicate the quality or lack of quality of honey. Therefore, the color of honey is different in proportion to the type of plant, e.g. the color of goat's thorn honey is bright, thyme honey is red, Christ's thorn honey is dark and spring honey is bright.

4. Honey does not have any expiration date.

5. Honey does not require to be kept in refrigerator.

 

Dear Customer: Undoubtedly, exchanging your ideas an showing the way will greatly affect the improvement of production and packing of this energizing and nourishing food and we always welcome your correct and opening view.

Test and use our natural honey only once and recommend it to your friends if they attract you

Изменено пользователем elmar677
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

перевод я сделал не с английского так как английский у меня не важно,но персидский я знаю отлично,как свой язык,и арабский тоже но это совсем другая история

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Bir chox tebii ballar bir muddetden sonra oz ozune(tebii halda)kristallashirlar ve maye haletinden chixirlar ve kristal formasini alirlar(camaat arasinda buna xarlamaq deyilir)balin xarlanmasi onun qeyri esli ve pis bal olmasina delalet etmir belke eksine olaraq bu balin saqlam ve temiz bal olmasina delalet edir.efsus ki ekser camaat eger bal xarlanarsa onun xarab olmasi ve ya qeyri esli olmasi baresinde soyledikleri fikir tam yalnish ve elmi esasi olmayan bir fikirlerdir.

o bali ki bal arisi oz peteyene  getirir,balin yiqilma menteqesinin quru ve ya rutubetli ve ya gulun novlerinden asili olaraq o balin terkibinde 14-20% su olur ve 6 ay balin petekde qalmasindan sonra arinin mutemaddi olaraq balin uzerinde qanad chalmasi o suyun qurumasina ve buxarlanmasina sebe olur ve balchiliq termininde buna balin yetishmesi deyilir

ardi var..................

Изменено пользователем elmar677
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

ardi..

bu quruma prosesinin gedishi bal istehsal eden shexse maddi baximdan  serfeli deyil ve bu baximdan balchilar bali yetishmemish peteklerden chixardirlar.bezi menfeet guden bal saticilari bu sebebden balin daliline muxtelif kimyevi qatqilar daxil edir ve 60 dereceden daha yuxari  heraretde (bu ise balin terkibinde olan vitaminleri  ve butun faydali elementleri minimuma endirir) onu dag edib qablashdirirlar ve bali bazara satisha chixardirlar.


yuxarida qeyd olunanlar buna delalet edir ki balin xarlanmasi ve kristallashmasi,ehalinin dilinde desek balin geydirme olmasina ve ya xarab olmasina delalet etmir belke tam eksine  bu balin esl ve saqlam bal olmasina delalet edir.

Sabircan,tak chto tam rahat ola bilersen..sizdeki xarlanmish bal tam saqlam ve esl baldir


bal sərin yerdə qalanda xarlanır, isti yerdə saxlanılsa onda maye şəklində qalır

xarlanmıyan balı görsəniz. bilin ki o uje bal deyil - Allah bilir içinə nə qatıblar.

Bu dəyqə nə desən balın içinə dobavka eliyirlər ki Bal təbii şəkildə həm görünsün həm də dadsın (iyi, konsistensiyası, boğazı qıdığlamağında, və s.)

Raziyam sizinle qardash.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Sabircan,siz sehv etmiremse ingilisce bilirsiniz.eger bilirsinizse bunu oxuyun,eger bilmirsinizse men indi sizin uchun tercume edib gonderecem,bu da silkasi.

http://parskandoo.com/about-en.html

 

 

 

İngilis dilində başa düşürəm. Bu materialı oxuyub başa düşməyə bəs edir. Amma yazılanın doğru olduğunu anlamaq üçün ingilis dilində başa düşmək kifayət eləmir

 

Elmar, mən həminki adamam. "Siz" müraciət formasına keçmək üçün elə də ciddi dəyişiklik olmayıb

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

İngilis dilində başa düşürəm. Bu materialı oxuyub başa düşməyə bəs edir. Amma yazılanın doğru olduğunu anlamaq üçün ingilis dilində başa düşmək kifayət eləmir

 

Elmar, mən həminki adamam. "Siz" müraciət formasına keçmək üçün elə də ciddi dəyişiklik olmayıb

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

yazilanin doqru olmasi yeqindir,arxayin ola bilersiniz.en azindan mentiqle baxanda meqalede ziddiyyet tapmaq olmur

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа



Войти сейчас
 Поделиться

  • Сейчас на странице   0 пользователей

    • Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
×
×
  • Создать...