Перейти к содержанию

О чём говорят мужчины?

Поцелуй дождя

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
23 часа назад, Rennfahrer сказал:

183f4f51-2570-4310-b914-110e0c35b0c3.jpg

🤦‍♂️

61967926_1137030309827507_3077741742900903936_n.jpg

Изменено пользователем Rashad068
Опубликовано:

Bilen var, hansi bankin debet karti ile en az faiz tutulur xarici elektron kosheleklarin balansin artiranda? Misal uchun Qiwi wallet, Payeer, Skrill kimi

Mennen 22% tutullar her defe :wacko:

Опубликовано:
6 часов назад, Rennfahrer сказал:

Bilen var, hansi bankin debet karti ile en az faiz tutulur xarici elektron kosheleklarin balansin artiranda? Misal uchun Qiwi wallet, Payeer, Skrill kimi

Mennen 22% tutullar her defe :wacko:

Yandex-den istifade etmisen? Sertifikasiyani kechmek chetin deyil, faizleri chox deyil, + konvertasiyada bir az itirirsen.

Virtual kart achmaq pulsuzdur.

Опубликовано:
2 часа назад, Farid сказал:

Yandex-den istifade etmisen? Sertifikasiyani kechmek chetin deyil, faizleri chox deyil, + konvertasiyada bir az itirirsen.

Virtual kart achmaq pulsuzdur.

Yandex-a indi bilmirem, kecen il 100 azn yukledim, dedi balansda ki pulu istifade elemek uchun verifikaciani kecmelisen, kecende yazdi ki mutleg Russiya passportu lazimdi, podderjkaya yazdim ki mende Azerbaycan passportudu, dediler mumkun deil. Pulu obrato karta gondermek uchun bir vereg soz yazdirdilar imza ile 30-35 gunnen sonra gaytardilar pulu karta.

Bir az var orgedim ki, Qiwi Wallet-i bir basha odeme terminalinnan artirmag olurmush Bakida. Sabah yoxlayacam.

Опубликовано:
1 час назад, Rennfahrer сказал:

Yandex-a indi bilmirem, kecen il 100 azn yukledim, dedi balansda ki pulu istifade elemek uchun verifikaciani kecmelisen, kecende yazdi ki mutleg Russiya passportu lazimdi, podderjkaya yazdim ki mende Azerbaycan passportudu, dediler mumkun deil. Pulu obrato karta gondermek uchun bir vereg soz yazdirdilar imza ile 30-35 gunnen sonra gaytardilar pulu karta.

Bir az var orgedim ki, Qiwi Wallet-i bir basha odeme terminalinnan artirmag olurmush Bakida. Sabah yoxlayacam.

Qiwi-den hech vaxt istifade etmemishem. Yandex ile pulu rahat gondere bilirem Rusiyada, Sberbank kartlarina (eht.hisseleri almaqda komeklik edir, hech kime agiz achmaq lazim olmur).

Bir de, mene kimse demishdi ki, ya Gurcustana, ya Ukraynaya gedib oz adina kart achdirib. Burdan ise hemin kartin bank hesabina pul gonderir, ve belelikle 18% odemeye ehtiyac qalmir.

Gerey men de hele edim, yoxsa 18-20% elave odemeler chox menasiz ve mentiqsizdir, onlarin xeyirini gormurem

Опубликовано:

Sen deme, bacariqli adamlar var imish...

Sohbet Talehden deyil, bu choxdan melum olub, Rena obrazini oynayan aktrisadan danishiram

Опубликовано:
10 часов назад, Farid сказал:

Sen deme, bacariqli adamlar var imish...

Sohbet Talehden deyil, bu choxdan melum olub, Rena obrazini oynayan aktrisadan danishiram

Стандартная сказка валиков

Опубликовано: (изменено)

Cox gozel video du,necenci iller olar? 2006-2007??  Esil 07 bu video da gormek olar,yoxsa indi kiler...

Изменено пользователем 093
Опубликовано:
10.06.2019 в 12:11, Rashad068 сказал:

10.06.2019 в 16:50, 093 сказал:

Cox gozel video du,necenci iller olar? 2006-2007??  Esil 07 bu video da gormek olar,yoxsa indi kiler...

Mentiqsiz ve qanunsuz olan reydlerden biridir.

Umumiyyetle, kechmish illerin videolarina Youtube-da baxsaz, gorersiz ne qeder polisin qanun pozuntulari var.

Qanunlar bu gun ya dunen chixmayib ki, onlarin 95% hemishe var idi.

Misal uchun, kesilmish yaylar. Omur boyu gozle olchulub onlar, halbuki bele etmek olmaz.

Menim mashinim da ora hele dushmushdur.

He, Reshid Behbutovu bir az tez qalxirdim, o demek deyil ki, avtoxuliqanam. Suretle bagli pozuntulari onda yigishdirsinlar, hamisini da avtoxuliqan kimi etsinler.

Neticede: qoy senin mashinin bir az orda dursun, sonra hell ederik.

300 manat Nesimi Polisi, hemin adami kim ki bolmede osturaga basirdi ki meni 1 aylig icheri gonderecey, sonra ishden chixartdilar, yetime oxshayirdi, mennen uzr istemishdi.

500 manat da Nesimi Yol Polisi, Taleddindi kimdi...

Bu sistem chox churuy bir sistemdir, bashdan ayaga kimi hamsini redd elemiyene kimi duzelen deyil.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...