Перейти к содержанию

BMW e39_weiß

VYUGAR

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Chox sagolun,  buyurun deyishdim attachicon.gifIMG_0403.JPG

tebrikler, saliqnan. uzunnan yaxsidi ) qabaq znak hanii ? :)

Изменено пользователем Hesen
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Bashqa shekiller varsa paylashin.

shekiller cekim paylasharam

tebrikler, saliqnan. uzunnan yaxsidi ) qabaq znak hanii ? :)

cox sagol ) znak yoldadir )) gelecek  ,, baglamag istirdim voobshe o znakin yerini ne iseki qerar deyishdi 

Опубликовано:

2 min surmemishem hec azlmayib bu yaxinlarda yagi deyishecem onda deqiq bilecem amma ferg hiss edirem sessisleshib mator

ozum bilirem ) ne yapishmisan menim stokovoy mashinimdan )) amma hele yox tekerler deyishilmelidir )) xeber ederem

Sende stok 528 deyil ki sende stok 530 du 231 hp odur ki sennen maraqlidi kim kececek ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

спасибо ,м ки эти супер, но  это дорогое удовольствие )

Я на соседнем форуме видел месяца 3-4 назад за 500 или 600, если не ошибаюсь. Если увижу сообщу.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Sende stok 528 deyil ki sende stok 530 du 231 hp odur ki sennen maraqlidi kim kececek ;)

yoxlayarug bir defe ) maraglidir yoxsaki  )) mersedesin bmwfobiyasini legv etmek istirsen :D ? " NOTE: Im not able to drive fast "

havalar duzelsin yoxlayarig 

2.8 ile deyanda )) gorek ne olur )

Я на соседнем форуме видел месяца 3-4 назад за 500 или 600, если не ошибаюсь. Если увижу сообщу.

ок спасибо заранее

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Саглыгнан  хеир ишлере сюрюлсюн!!!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

2.5 l ile surmusen ? ne cixib ?

Саглыгнан  хеир ишлере сюрюлсюн!!!

тешеккюр едирем

Опубликовано:

Поздравляю-четкий баварец. 3 мотор это не каляска. Побольше фото.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

yoxlayarug bir defe ) maraglidir yoxsaki  )) mersedesin bmwfobiyasini legv etmek istirsen :D ? " NOTE: Im not able to drive fast "

ок спасибо заранее

havalar duzelsin,528-i  qoyaram  yanina o Mersin )) saginda sen durarsan solunda men  - gorek  hara kimi cirmaqlayacaqq MERS ))

yoxlayarug bir defe ) maraglidir yoxsaki )) mersedesin bmwfobiyasini legv etmek istirsen :D ? " NOTE: Im not able to drive fast "

ок спасибо заранее

Men deyerdim ki BMW lerde Gambressoro-fobiya var ;)

2.5 l ile surmusen ? ne cixib ?

Surmemishem, amma teklif yazmisham Drag temasinda nese forumdaki olanlar da gelmir Draga , nese cekiniller :D

havalar duzelsin,528-i qoyaram yanina o Mersin )) saginda sen durarsan solunda men - gorek hara kimi cirmaqlayacaqq MERS ))

Hava eladi uje, dunen Draglara start verdik ushaqlarnan :) Изменено пользователем AvtozavR
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Men deyerdim ki BMW lerde Gambressoro-fobiya var ;)

Surmemishem, amma teklif yazmisham Drag temasinda nese forumdaki olanlar da gelmir Draga :D

ele shey yoxdur )  330 m 54 ile  deyanmisanda  o meni kececek ...dolayisiyla ))  QAMBRESSR )) WIN ))

ele shey yoxdur ) 330 m 54 ile deyanmisanda o meni kececek ...dolayisiyla )) QAMBRESSR )) WIN ))

O 330 deyir ki problem var mashinda tapa bilmir.

Hemde men dedim ki 2.5 nen surmemshem, yani forumdaki 525 yaxud 325 leri nezerde tuturdum Jesni slova :D

Изменено пользователем AvtozavR
Опубликовано:

O 330 deyir ki problem var mashinda tapa bilmir.

Hende men dedim ki 2.5 nen surmemshem, Jesni slova :D

o 530 u kecir ) ne ise men onunla yoxlayacam ) sonra  ...deyecem  xeber

Опубликовано:

o 530 u kecir ) ne ise men onunla yoxlayacam ) sonra ...deyecem xeber

Eshi puldan surmuruk ki, prosto lezzet almaq ucun, hemde tanish olariq sonrada cay icerik ;)

Опубликовано:

Eshi puldan surmuruk ki, prosto lezzet almaq ucun, hemde tanish olariq sonrada cay icerik ;)

men o bmwninqabagindan )) 3-4 ay qabag lezet ele aldimki )))  hele ozume gele bilmirem ))) 

no yoxlayarig ))

• Yeri var! 1

men o bmwninqabagindan )) 3-4 ay qabag lezet ele aldimki ))) hele ozume gele bilmirem )))

no yoxlayarig ))

Nece yani ? Neujeli Idaretmenin Shaxi olan , arxa tekerleri de povorot eliyen E39 seni podvodit edib ? :D

o 530 u kecir ) ne ise men onunla yoxlayacam ) sonra ...deyecem xeber

Bizim Bmw 330 nan ? Yoxsa tanishda var ? Bizimki deyir problem var mashinda.

Varsa mene de maraglidi eee ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Nece yani ? Neujeli Idaretmenin Shaxi olan , arxa tekerleri de povorot eliyen E39 seni podvodit edib ? :D

Sene deimki ele o NEPOVTORIMIY  idareetmenin hesabina sag cixdim ) svetaforu unutmushdum ) yadima dushendedeki ) azcana gec oldu )

Bizim Bmw 330 nan ? Yoxsa tanishda var ? Bizimki deyir problem var mashinda.

Varsa mene de maraglidi eee ;)

birdene 330 vare SMG  chip,KN,catless monifold,  vixlopda ne ise bashqadir ,, bilmirem indi o mashin sagdir yoxsa yox... onu tapib sene caliyacam )

• Yeri var! 1

birdene 330 vare SMG  chip,KN,catless monifold,  vixlopda ne ise bashqadir ,, bilmirem indi o mashin sagdir yoxsa yox... onu tapib sene caliyacam )

Ok, AMMA mence Nastroykasiz SMG ile durmagim menasizdi.  

p.s. Meni tanidin mi hech ?

Опубликовано:

Ok, AMMA mence Nastroykasiz SMG ile durmagim menasizdi.  

p.s. Meni tanidin mi hech ?

Deyesen tanimisham ))

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...