Перейти к содержанию

My Beautiful BEBE))) Priora

Rafael4ik

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Filosofiya ))) - men bunu bacariram, ve kimse bacarirsa mende bacararam ferqli weylerdi )) tebii ki vaxt. Hovsele ve.s kimi faktorlar olsa qurdalanib elemek olar.

Esas olur elemek olur meselen men oz mashinimda siqnal maqnitola monitor led ishiglar ozum qurashdiriram bele sheylere maragim hevesim olduguna gore alindira bilirem))

Опубликовано:

В автомобиле есть какие нибудь изменения? :) 

Опубликовано:

Getdim Tahir in yanina bezshumniy zamoklar qoydurdum xoshuma geldi...Ama ondaki priboru hec beyenmedim...

Опубликовано:

Getdim Tahir in yanina bezshumniy zamoklar qoydurdum xoshuma geldi...Ama ondaki priboru hec beyenmedim...

pribor lazimdu? ))  055 537 4444. elage saxla. biwey fikirlewerem, 1 denesini var idi

Опубликовано:

pribor lazimdu? ))  055 537 4444. elage saxla. biwey fikirlewerem, 1 denesini var idi

sende olandi??? tahirden aligin?

Опубликовано:

mendeki ozume qizmet )) senin ucun bawqasini deirem. bazar gunu vaxt ele qedek baxaq

Tahirde gordum birini ama beyenmedim sen dediyin hardasa bashga yerdedi?

Опубликовано:

bawqa yerde. secim var orda 3-4 cur idi. 

ok gederik inshallah vaxt eliyim he birde yadimnan cixmishdi Tahir qan axliyirdi senin elinden (sozun yaxshi menasinda)

Опубликовано:

ok gederik inshallah vaxt eliyim he birde yadimnan cixmishdi Tahir qan axliyirdi senin elinden (sozun yaxshi menasinda)

xa xa xa )))) elede olmalidi ))

• 3 месяца спустя...
Опубликовано: (изменено)

malyar kraskani oldursun,sonra ise polirovka elesin

Seliqeli alinacey ili bilinicey??

Изменено пользователем Rafael4ik

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...