Перейти к содержанию

Gelin mashini lazimdir

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam hormetli userler.Zehmet olmasa gelin mashini lazimdi kiminse tanishinda varsa elaqe nomrelerin vererdiz danishardig.Mashin w221 restayl ag reng AMG paket lazimdi.Eger BMW m5 e 60 ag reng varsa oda olar.

Опубликовано:

M5 niye ? mene hech vaxt chatmirda gelin mashinina 5-ci seriya lazim olarda, M5 niye ? draga gedirsiz ?))))

Orxan M5 axtarirsansa, onda mersedeside minimim S63 yada S65 tap))) 

• Yeri var! 5
Опубликовано:
M5 niye ? mene hech vaxt chatmirda gelin mashinina 5-ci seriya lazim olarda, M5 niye ? draga gedirsiz ?))))

Orxan M5 axtarirsansa, onda mersedeside minimim S63 yada S65 tap))) 

Yox ne drag gelin mashini maksimum 70den oyana surmey olurki.Arzum olub hemishe M5im olsun gelin mashinida o olsun.Qismet olmadi ona gore indi deyirem M5 olsa ela olar.Mersin paketi olsun besimdi.

Bele mashin lazimdi.

post-4100-0-69635000-1369896720_thumb.jp

• Yeri var! 2
Опубликовано:

salam var kopya bele mawindi JU-777 zeng ele 0502355052 adi Ramil m. denen Sabir verib nomreni iw yoldawiniz

Опубликовано:
salam var kopya bele mawindi JU-777 zeng ele 0502355052 adi Ramil m. denen Sabir verib nomreni iw yoldawiniz

Chox sag ol qardash.Zeng eleyim gorum ne deyir.

Zeng vurdum qardasha surucuyle verir mashini,men ise ozum surmey isteyirem.

Опубликовано:

Bizim toydada bu masin idi cox gesengdir

Опубликовано:

Bashqa kimin tanishi var buyursun yazsin zehmet olmasa.

Опубликовано:
Yox ne drag gelin mashini maksimum 70den oyana surmey olurki.Arzum olub hemishe M5im olsun gelin mashinida o olsun.Qismet olmadi ona gore indi deyirem M5 olsa ela olar.Mersin paketi olsun besimdi.

InwAllah arzun gercheklewer.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
InwAllah arzun gercheklewer.

Amin Allah haminin arzusun yerine yetirsin.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Опубликовано:

Genclikde birdene S-klass var OP 676 men onu goturmushdum rent a cardan gunu 150 manata surucusuz. Gencliye yolun dushse maraqlana bilersen.

Опубликовано:
Genclikde birdene S-klass var OP 676 men onu goturmushdum rent a cardan gunu 150 manata surucusuz. Gencliye yolun dushse maraqlana bilersen.

150manat surucusuz yaxshi qiymetdi.Telefonu yoxdu sende?Shekiledeki kimiydi mashin?

Опубликовано:
150manat surucusuz yaxshi qiymetdi.Telefonu yoxdu sende?Shekiledeki kimiydi mashin?

He shekildeki kimi idi AMG PAKET telefoni yoxdur men rent a cardan goturmushdum berkem yiyesi ile danishsan daha ucuz olar. Nomreni tapsam yazaram.

Опубликовано:
He shekildeki kimi idi AMG PAKET telefoni yoxdur men rent a cardan goturmushdum berkem yiyesi ile danishsan daha ucuz olar. Nomreni tapsam yazaram.

Chox sag ol.Renta car genclikde hayandadi?Men 28de gormushem.

Istirem nomre yerine orxan116 vuram.YPXlar ilishmezler?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

qaqash xalglar dostluguna bax,orda var.qaqa toyundusa Allah xoshbext elesin.orxan116 dinsa nese soz yazdir.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Chox sag olun subaylardan gorek inshAllah.xalqlarda yigishdiriblar mashinlari tanish adamda var onun mashinidaki xoshuma gelmedi w221di restayl guzgu qoyublar 1deki stoplar deyishilb diskilerde xoshuma gelmedi yoxsa onu goturerdim.orxan116 hazir nomredi onu alanda demishdim toyda onu vuracam ona gore istrem vurmga.facebookda rentcar-in nomresin tapdim zeng vurdum deyir 1gunluk vermirik mashin.gerey saba maraglanim.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
Chox sag ol.Renta car genclikde hayandadi?Men 28de gormushem.Istirem nomre yerine orxan116 vuram.YPXlar ilishmezler?
Men sehv elemiremse burdan goturmushdum

http://www.navigator.az/firm/1095/info/

Oglanin adi Deyanetdi

Amma bunlarda bir gunluk vermirler.

Изменено пользователем AVTOMANYAK
Опубликовано:

Rentcari dediler bir tanish var saba gedim maraglanim.

• 2 недели спустя...
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...