Популярный пост Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Популярный пост Опубликовано: 13 мая 2013 Əslində, bu mövzunu daha əvvəl yaratmalı idim. Sadəcə forumda biraz yeni olduğum üçün əvvəlcə təcrübə yiğmaq istədim ))) və axirki ... Marka: Hyundai Sonata SportBuraxılış ili: 2012Rəngi: QaraMühərrik: 2.4 , benzin SQ: avtomatik Avtomobil haqqinda qisa melumat: Maşını 2012-ci ilin sentyabr ayında Hyundai rəsmi dilerindən almışam. Həmin günlərdə optima yoxsa sonata arasında bir müddət tərəddüd etsəm də, papanın da təkidilə sonatanı seçdim. Maşından hələki razıyam )) polnu fulldu, lazımlı olan hər bir şeyi var demək olar ki. 4 ədəd qızdırıcı, sürücü oturacağının yaddaş paketi, sükanda "yarpaqlar" və daha nələr nələr )) 24
IsI606 Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 Əslində, bu mövzunu daha əvvəl yaratmalı idim. Sadəcə forumda biraz yeni olduğum üçün əvvəlcə təcrübə yiğmaq istədim ))) və axirki ... Marka: Hyundai Sonata Sport Buraxılış ili: 2012 Rəngi: Qara Mühərrik: 2.4 , benzin SQ: avtomatik Avtomobil haqqinda qisa melumat: Maşını 2012-ci ilin sentyabr ayında Hyundai rəsmi dilerindən almışam. Həmin günlərdə optima yoxsa sonata arasında bir müddət tərəddüd etsəm də, papanın da təkidilə sonatanı seçdim. Maşından hələki razıyam )) polnu fulldu, lazımlı olan hər bir şeyi var demək olar ki. 4 ədəd qızdırıcı, sürücü oturacağının yaddaş paketi, sükanda "yarpaqlar" və daha nələr nələr )) Sagliqnan sadliqlarda suresiz salonun shekilleride olsa pis olmazdi
AVTOMANYAK Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 Saglıqnan qardaş. Mashinla bağlı ne planlarin var?
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 Sentyabr ayindan beri mueyyen deyisikler olub masinda tebiiki )) Saglıqnan qardaş. Mashinla bağlı ne planlarin var? Cox sagol. Valla plan coxdu eslinde. mueyyen seyler etmisem, ama cox sey qalir hele )) Sagliqnan sadliqlarda suresiz salonun shekilleride olsa pis olmazdi Salonun weklin tezlikle insallah 5
AVTOMANYAK Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 İnşAllah eleyersen. Pasatka yuz faiz vermisen men bilen.
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 İnşAllah eleyersen. Pasatka yuz faiz vermisen men bilen. hee. pasatka ele bir nomreli meqsedim idi, axirki nail oldum ona 2
Hikmet Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 saglignan mawina ne elemisen ve ne elemek fikirin var olar haggindada nese yazsan pis olmazdi-) birde wekilleri bol ele)
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 saglignan mawina ne elemisen ve ne elemek fikirin var olar haggindada nese yazsan pis olmazdi-) birde wekilleri bol ele) mawina tam deqiq deyesi olsam, bir pasatka vermisem, birde basavik vurmusam pioneer. ona da sebeb, bunlarda audio system biraz zeif olur, istediyim effekti vermirdi ne elemek fikri ise, valla o qeder cox sey varki, elemek istediyim, bilmirem hec hansin deyim 1
Firudin Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 Çox mübarək! Xeyir işlərə sürəsən İnşallah!
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 Çox mübarək! Xeyir işlərə sürəsən İnşallah! cox sagol
093 Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 salam gagaw,heyirli olsun fb da wekilleri adami heyran idirdi mawAllah,her wey zordu nece lazimdi tebrik edirem yenede 1
AvtozavR Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 Tebrikler. Xeyirli olsun ve xeyirli ishlere suresen. 2.4 litrdi muherrik ? YF sonatalari 2.0 GDI turbo muheeriki ile gorennen sonra sevdim
Phobia Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 bunlarin yungulvari restylingi gormushem, disklernen, stoplari birez bashqa cure idi. 1
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 salam gagaw,heyirli olsun fb da wekilleri adami heyran idirdi mawAllah,her wey zordu nece lazimdi tebrik edirem yenede Cox sagol Togrul. tesekkur Tebrikler. Xeyirli olsun ve xeyirli ishlere suresen. 2.4 litrdi muherrik ? YF sonatalari 2.0 GDI turbo muheeriki ile gorennen sonra sevdim aha, 2.4du. GDI meselesin yalan deyerem valla bunlarin yungulvari restylingi gormushem, disklernen, stoplari birez bashqa cure idi. sen yeqin 2013 model sonatani deyirsen. 1 - 2 ferqi var. stoplar, diski ve s 1
Phobia Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 aha 2013 du yeqin ki, stop ve disklerden basga ne diyisilikler var onda?
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 salonunda ferq var, onda skorost basligi grandeur kimidi kojaynandi. birde qabaqda dummani isiqlarin yaninda diod var 1
AvtozavR Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 aha, 2.4du. GDI meselesin yalan deyerem valla O modelden geride galmish resmi servis Getirmir Amma esl Sonatanin kayfi o motorladi ... 1
Hesen Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 hee amerikanka ? 2.0 turbo ? ondan bakida 1 dene olmalidi mence. duzune qalsa menimde cox xosuma gelir ( 1
AvtozavR Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 (изменено) hee amerikanka ? 2.0 turbo ? ondan bakida 1 dene olmalidi mence. duzune qalsa menimde cox xosuma gelir ( Tek Amerikaya getmiyib, Koreyanin ozundede coxdu. Изменено 13 мая 2013 пользователем AVTOZAVR041
Турал Опубликовано: 13 мая 2013 Опубликовано: 13 мая 2013 Sagligla ))Calish mashini yashayish zonasinan arali saxla, coxsu xowlayir elinnen keceni pencereden atmaga )))) 3
Рекомендуемые сообщения