Перейти к содержанию

Sonata 062

Hesen

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
4bc48ddd00d5.jpg

Əslində, bu mövzunu daha əvvəl yaratmalı idim. Sadəcə forumda biraz yeni olduğum üçün əvvəlcə təcrübə yiğmaq istədim ))) və axirki ...

Marka: Hyundai Sonata Sport

Buraxılış ili: 2012

Rəngi:  Qara

Mühərrik2.4 , benzin  

SQ: avtomatik

Avtomobil haqqinda qisa melumat:

Maşını 2012-ci ilin sentyabr ayında Hyundai rəsmi dilerindən almışam. Həmin günlərdə optima yoxsa sonata arasında bir müddət tərəddüd etsəm də, papanın da təkidilə sonatanı seçdim. Maşından hələki razıyam )) polnu fulldu, lazımlı olan hər bir şeyi var demək olar ki. 4 ədəd qızdırıcı, sürücü oturacağının yaddaş paketi, sükanda "yarpaqlar"  və daha nələr nələr )) 

Sagliqnan sadliqlarda suresiz salonun shekilleride olsa pis olmazdi

Опубликовано:

Saglıqnan qardaş. Mashinla bağlı ne planlarin var?

Опубликовано:

Sentyabr ayindan beri mueyyen deyisikler olub masinda tebiiki ))

Saglıqnan qardaş. Mashinla bağlı ne planlarin var?

Cox sagol. Valla plan coxdu eslinde. mueyyen seyler etmisem, ama cox sey qalir hele ))

Sagliqnan sadliqlarda suresiz salonun shekilleride olsa pis olmazdi

Salonun weklin tezlikle insallah 

post-13462-0-54555100-1368467039_thumb.j

post-13462-0-28040900-1368467080_thumb.j

post-13462-0-25177300-1368467101_thumb.j

• Yeri var! 5
Опубликовано:

İnşAllah eleyersen. Pasatka yuz faiz vermisen men bilen. :)

Опубликовано:

aff43d891455.jpg

İnşAllah eleyersen. Pasatka yuz faiz vermisen men bilen. :)

hee. pasatka ele bir nomreli meqsedim idi, axirki nail oldum ona :) 

• Yeri var! 2
Опубликовано:

saglignan

mawina ne elemisen ve ne elemek fikirin var olar haggindada nese yazsan pis olmazdi-)

birde wekilleri bol ele)

Опубликовано:
saglignan mawina ne elemisen ve ne elemek fikirin var olar haggindada nese yazsan pis olmazdi-) birde wekilleri bol ele)

mawina tam deqiq deyesi olsam, bir pasatka vermisem, birde basavik vurmusam pioneer. ona da sebeb, bunlarda audio system biraz zeif olur, istediyim effekti vermirdi

ne elemek fikri ise, valla o qeder cox sey varki, elemek istediyim, bilmirem hec hansin deyim :) 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Çox mübarək! Xeyir işlərə sürəsən İnşallah! 

Опубликовано:
Çox mübarək! Xeyir işlərə sürəsən İnşallah! 

cox sagol

Опубликовано:

salam gagaw,heyirli olsun fb da wekilleri adami heyran idirdi mawAllah,her wey zordu nece lazimdi tebrik edirem yenede

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Tebrikler. Xeyirli olsun ve xeyirli ishlere suresen.

2.4 litrdi muherrik ?  YF sonatalari 2.0 GDI turbo muheeriki ile gorennen sonra sevdim :D

Опубликовано:

bunlarin yungulvari restylingi gormushem, disklernen, stoplari birez bashqa cure idi.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
salam gagaw,heyirli olsun fb da wekilleri adami heyran idirdi mawAllah,her wey zordu nece lazimdi tebrik edirem yenede

Cox sagol Togrul. tesekkur

Tebrikler. Xeyirli olsun ve xeyirli ishlere suresen.

2.4 litrdi muherrik ?  YF sonatalari 2.0 GDI turbo muheeriki ile gorennen sonra sevdim :D

aha, 2.4du. GDI meselesin yalan deyerem valla :D

bunlarin yungulvari restylingi gormushem, disklernen, stoplari birez bashqa cure idi.

sen yeqin 2013 model sonatani deyirsen. 1 - 2 ferqi var. stoplar, diski ve s

• Yeri var! 1
Опубликовано:

aha 2013 du yeqin ki, stop ve disklerden basga ne diyisilikler var onda?

Опубликовано:

salonunda ferq var, onda skorost basligi grandeur kimidi kojaynandi. birde qabaqda dummani isiqlarin yaninda diod var 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

aha, 2.4du. GDI meselesin yalan deyerem valla :D

O modelden geride galmish resmi servis Getirmir   :(  Amma esl Sonatanin kayfi o motorladi ...

• Yeri var! 1
Опубликовано:

hee amerikanka ? 2.0 turbo ? ondan bakida 1 dene olmalidi mence. duzune qalsa menimde cox xosuma gelir (

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
hee amerikanka ? 2.0 turbo ? ondan bakida 1 dene olmalidi mence. duzune qalsa menimde cox xosuma gelir (

Tek Amerikaya getmiyib, Koreyanin ozundede coxdu.

:lovegirl:

Изменено пользователем AVTOZAVR041
Опубликовано:

Sagligla ))
Calish mashini yashayish zonasinan arali saxla, coxsu xowlayir elinnen keceni pencereden atmaga ))))

31541_4551071371652_1764208729_n.jpg

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...