Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Qardasim bu masinin basqa musterisi var.Eger o istemezse sonra sene deyerem>CUnki birinci o deyibki mene duz qos.MAsinin salonu cox gozeldir,tund karicniviy salonu var her seyi de durur

He bir sekil daha.Baxin masinin susesinde illerin tozu yatir.Tozun ozu bele antikadir)))).

Tekerlerine baxin

post-13729-0-42060100-1366436855_thumb.j

Опубликовано:

Qiymet yavas yavas galxib aa))

birinci postda 1700 idi

İndi ise 2200

Camaat basa duwub ki bu forumda hazir qaymag var (Appolon hazirlayib)indi ise bir xlam masinan 500$ pul tutmaq isteyiler)

Halaldi

Elcin

Saa maslahat gorurem ki bu masini bawin buraxasan

03 almag isteyirsen se,calaqnan alma)99% otkat pulu da vereceysen

Опубликовано:

birinci postda 1700 idi

İndi ise 2200

Camaat basa duwub ki bu forumda hazir qaymag var (Appolon hazirlayib)indi ise bir xlam masinan 500$ pul tutmaq isteyiler)

Halaldi

Elcin

Qardas o masin uje satilib.Qiymeti de mirta yazmisam.Beledeki budur qiymet

birinci postda 1700 idi

İndi ise 2200

Halaldi

Elcin

Qardas 1700 manatin nece dollar edir bilirsen?ele 2200 dollara yaaxin edir de

Опубликовано:

Qardaşlar və dostlar !!!

Mən nə elədiyimi, necə elədiyimi, nə danışdığımı cox gözəl bilirəm. hec vaxt da nə artıq-əskik hərəkətə nə də söhbətə yol vermərəm. Sərxanın bəhs elədiyi forum uşağı qardaşdı. Bu maşınıln söhbəti də səxsən mənim yanimda olub və xahiş olunub ki, şəkilllər emaila göndərilsin.  Tak cto Sərxandan qabaq həmən adamla danışılıb və dobrosu alınıb.  Mən o səviyyəyə düşməmişəm ki, qardaş, dost dediyim adamın arxasından gizlin iş görüm.

Belədə ki, bazar acıqdır. Kim istiyir getsin alsın. Mən 03 ücün yanmıram. Sadəcə mənə usta əli dəyməmiş maşın lazımdır...

Опубликовано:
Qardaşlar və dostlar !!!

Mən nə elədiyimi, necə elədiyimi, nə danışdığımı cox gözəl bilirəm. hec vaxt da nə artıq-əskik hərəkətə nə də söhbətə yol vermərəm. Sərxanın bəhs elədiyi forum uşağı qardaşdı. Bu maşınıln söhbəti də səxsən mənim yanimda olub və xahiş olunub ki, şəkilllər emaila göndərilsin.  Tak cto Sərxandan qabaq həmən adamla danışılıb və dobrosu alınıb.  Mən o səviyyəyə düşməmişəm ki, qardaş, dost dediyim adamın arxasından gizlin iş görüm.

Belədə ki, bazar acıqdır. Kim istiyir getsin alsın. Mən 03 ücün yanmıram. Sadəcə mənə usta əli dəyməmiş maşın lazımdır...

Elchin, birdan manim asdigim mahniya gore deyarsan e.

Men onu hekime hesr elamisham.

Опубликовано:
Elchin, birdan manim asdigim mahniya gore deyarsan e.

Men onu hekime hesr elamisham.

Hekimin neyine hesr eledin ay brat?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...