Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Qardasim bu masinin basqa musterisi var.Eger o istemezse sonra sene deyerem>CUnki birinci o deyibki mene duz qos.MAsinin salonu cox gozeldir,tund karicniviy salonu var her seyi de durur He bir sekil daha.Baxin masinin susesinde illerin tozu yatir.Tozun ozu bele antikadir)))). Tekerlerine baxin 1 Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 O müştərini birtəhər yola ver. Forum adamıdısa mənlikdir. Mənə PM yaz mən özüm danışaram. Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Yox brat yola verilecek insan deyil hormetli qardaslarimizdan biridir. Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Maşını bron elə.qalanı mənlikdir. Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Alekperoff xeyanet etmek duz deyil kimese.Gozle gunortaya kimi Цитата
Lowenhart Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Alekperoff xeyanet etmek duz deyil kimese.Gozle gunortaya kimibes niye onda, deyirsizki satilir? Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Men satilir dedim?dedim musterisi var.diqqetle oxu.Men bu gun satilir dememisem Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 (изменено) 2200 $ Изменено 20 апреля 2013 пользователем Doktor Цитата
Javid Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Alekperoff xeyanet etmek duz deyil kimese.Gozle gunortaya kimi http://youtu.be/16urvRUfFio 4 Цитата
PcTec Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Qiymet yavas yavas galxib aa))birinci postda 1700 idiİndi ise 2200Camaat basa duwub ki bu forumda hazir qaymag var (Appolon hazirlayib)indi ise bir xlam masinan 500$ pul tutmaq isteyiler)HalaldiElcinSaa maslahat gorurem ki bu masini bawin buraxasan03 almag isteyirsen se,calaqnan alma)99% otkat pulu da vereceysen Цитата
Anar Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 (изменено) Maşını bron elə.qalanı mənlikdir.Alekperoff xeyanet etmek duz deyil kimese.Gozle gunortaya kimihttp://youtu.be/16urvRUfFio]http://youtu.be/16urvRUfFioНе сдержался)))))))))))))))) звиняйте Изменено 20 апреля 2013 пользователем Anar 1 Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Qiymet yavas yavas galxib aa))birinci postda 1700 idiİndi ise 2200Camaat basa duwub ki bu forumda hazir qaymag var (Appolon hazirlayib)indi ise bir xlam masinan 500$ pul tutmaq isteyiler)HalaldiElcinSaa maslahat gorurem ki bu masini bawin buraxasan03 almag isteyirsen se,calaqnan alma)99% otkat pulu da vereceysenQardas o masin uje satilib.Qiymeti de mirta yazmisam.Beledeki budur qiymetQiymet yavas yavas galxib aa))birinci postda 1700 idiİndi ise 2200Camaat basa duwub ki bu forumda hazir qaymag var (Appolon hazirlayib)indi ise bir xlam masinan 500$ pul tutmaq isteyiler)HalaldiElcinSaa maslahat gorurem ki bu masini bawin buraxasan03 almag isteyirsen se,calaqnan alma)99% otkat pulu da vereceysenQardas 1700 manatin nece dollar edir bilirsen?ele 2200 dollara yaaxin edir de Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Qardaşlar və dostlar !!! Mən nə elədiyimi, necə elədiyimi, nə danışdığımı cox gözəl bilirəm. hec vaxt da nə artıq-əskik hərəkətə nə də söhbətə yol vermərəm. Sərxanın bəhs elədiyi forum uşağı qardaşdı. Bu maşınıln söhbəti də səxsən mənim yanimda olub və xahiş olunub ki, şəkilllər emaila göndərilsin. Tak cto Sərxandan qabaq həmən adamla danışılıb və dobrosu alınıb. Mən o səviyyəyə düşməmişəm ki, qardaş, dost dediyim adamın arxasından gizlin iş görüm. Belədə ki, bazar acıqdır. Kim istiyir getsin alsın. Mən 03 ücün yanmıram. Sadəcə mənə usta əli dəyməmiş maşın lazımdır... 5 Цитата
Javid Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Qardaşlar və dostlar !!! Mən nə elədiyimi, necə elədiyimi, nə danışdığımı cox gözəl bilirəm. hec vaxt da nə artıq-əskik hərəkətə nə də söhbətə yol vermərəm. Sərxanın bəhs elədiyi forum uşağı qardaşdı. Bu maşınıln söhbəti də səxsən mənim yanimda olub və xahiş olunub ki, şəkilllər emaila göndərilsin. Tak cto Sərxandan qabaq həmən adamla danışılıb və dobrosu alınıb. Mən o səviyyəyə düşməmişəm ki, qardaş, dost dediyim adamın arxasından gizlin iş görüm. Belədə ki, bazar acıqdır. Kim istiyir getsin alsın. Mən 03 ücün yanmıram. Sadəcə mənə usta əli dəyməmiş maşın lazımdır... Elchin, birdan manim asdigim mahniya gore deyarsan e.Men onu hekime hesr elamisham. 4 Цитата
Doktor Опубликовано: 20 апреля 2013 Автор Опубликовано: 20 апреля 2013 Elchin, birdan manim asdigim mahniya gore deyarsan e.Men onu hekime hesr elamisham.Hekimin neyine hesr eledin ay brat? Цитата
Javid Опубликовано: 20 апреля 2013 Опубликовано: 20 апреля 2013 Hekimin hechharasina yox. Ozuna hesr eladim Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.