Перейти к содержанию

Moskva seyahetim!

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
поддерживаю на 1000%,сах саламат гедиб гялярсян...

PS Позвонил бы да мне,я может смог найти что нужно было тебе...зяхярмяр ханада ушаг вахтынан яшыирам аз маз знаю что где есть..

PS Android нечя гюнний гялирсян? Гарышырлыян олычей сяня?? Гялим аэропорта? если что меним немрям  89651070008 зянг выр любой вахт, главное что бы я был в москве,очень часто уезжаю..

Cox sag ol qardashim, Men inshaAllah seher 10:40 reysi ile uchuram ve 13:40-da olmaliyiq  Domodedova aeraportunda. Ordan express qatara minib gelirem Domodedova metro stansiyasina ve orda Sokolniki stansiyasina ve Otele.

VaAllah men hecne deye bilmerem, eger narahat etmiremse maraqli olardi qarshilashardiq gorusherdik. Sene nece rahat olarsa elede gorusherik. yuxarida menim cixdigim plandir, Aeraport uzaq olar sene, mence Domodedova metrosunda gorushe bilerik. Menim Moskvada heckimim yoxdur. Ancaq ish ile elaqedar gelirem, yol xercimi firma odeyir, 5ulduz otel, yeyib icmeyi Merkezi ofis odeyir. 

Sorushardim ki sene ne lazimdir getirim? amma bizde ne varki ora getirilmeli? :perla: hecne. Amma yene nese lazimdirmi sene denen alim getirim. Ya qohumlarin sene burdan nese gondermek isteyirse menim 055 578 87  88 nomreme zeng etsinler versinler getirerem sene.

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 3
Опубликовано:
поддерживаю на 1000%,сах саламат гедиб гялярсян...

PS Позвонил бы да мне,я может смог найти что нужно было тебе...зяхярмяр ханада ушаг вахтынан яшыирам аз маз знаю что где есть..

PS Android нечя гюнний гялирсян? Гарышырлыян олычей сяня?? Гялим аэропорта? если что меним немрям  89651070008 зянг выр любой вахт, главное что бы я был в москве,очень часто уезжаю..

ChoX sagol brat 2103a bezi sheyler axtariram amma chetin tapilir 03 zapchastlari daje orda)

Опубликовано:

Axshaminiz xeyir! InshaAllah sabah seher uchuram. Kime ne lazimdirsa desinler.

Ramin sene ordan nomremi gonderecem

Nadir sene motorun podushkasini alacam.

Murada 2kq shokolad

• Yeri var! 1
Опубликовано:

спасибо!..самое главное  оденься говорят там дубняк!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Мааа птичка молоко принеси да)))

Опубликовано:
спасибо!..самое главное  оденься говорят там дубняк!

Nomrelerini qeyd etmishem ozumde, ora chatib zeng edecem dukanlarina

Мааа птичка молоко принеси да)))

Basha dushmedim))))) ne lazimdi deqiq yaz getirim onsuzda 23kq icaze var.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Ruslanın könlündən qənfet keçir :))) Птичье молоко Bakıda da var da :))

Sizə yaxşı yol :) Sağ-salamat gedib gələsiz. 

Orda yolunuz kitab mağazasına düşsə, Дэн Браун - Инферно kitabı üçün baxa bilərsiz?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Deyesen konfetdi , ptichye moloko. Esasi moskovski olsun,bakinskiy yox ))

Ruslanın könlündən qənfet keçir :))) Птичье молоко Bakıda da var da :))

Sizə yaxşı yol :) Sağ-salamat gedib gələsiz. 

Orda yolunuz kitab mağazasına düşsə, Дэн Браун - Инферно kitabı üçün baxa bilərsiz?

Ok Kitab magazasi gorsem Den Braun Inferno, rus dilinde yoxsa bashqa dilde olacaq? Cox sag olun

Deyesen konfetdi , ptichye moloko. Esasi moskovski olsun,bakinskiy yox ))

Oda olar. 1-2kq ondanda alaram

Опубликовано:
Ok Kitab magazasi gorsem Den Braun Inferno, rus dilinde yoxsa bashqa dilde olacaq? Cox sag olun

Oda olar. 1-2kq ondanda alaram

Mənə rus dilində lazımdır. İnternetdə satışda yoxdu hələ. Bakıya çox güman iyula ancaq gəlib çatar :( O vaxta kimi gözləmək istəmirəm. 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Mənə rus dilində lazımdır. İnternetdə satışda yoxdu hələ. Bakıya çox güman iyula ancaq gəlib çatar :( O vaxta kimi gözləmək istəmirəm. 

Bash uste kecib baxaram. 1-ci gunu tam bekar olacam, kecib baxaram. indi qeyd edecem kitabchaya.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bash uste kecib baxaram. 1-ci gunu tam bekar olacam, kecib baxaram. indi qeyd edecem kitabchaya.

Çooox sağ olun :) Amma əgər bir kitabçıda yoxdursa, çox əzyət çəkməyin. Hələ ingilis dilli verisyası yeni çıxıb. 

Çooox sağ olun :) Amma əgər bir kitabçıda yoxdursa, çox əzyət çəkməyin. Hələ ingilis dilli verisyası yeni çıxıb.
Gunel sen deyen kitabi maraqlandim, ancaq 14 may cixacaq satisha, http://7days.ru/article/topnews/den-braun-obyavil-o-vykhode-inferno

Burda bir kulek bir qar yagir gel gormeyesiz, dehshet

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Nadir senin mashinin podushkasi uchun zeng etdim, dediler var sorusd

Hdum turboya gedir, dedi he, 5280 rur oz qiymeti 450 rur dastavka, ne deyisen alimmi ya yox,

Опубликовано:

Denen ozum bilirem li hec nomremi))))) Sarx Ile danishmisham. O biker. Indi restorandayam ujin edirem. Otele gedib kitabcasina baxaram)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Krasavcheq qaqam. Shad oldum sesivi eshitmeye. Sagsalamat qayidasan

• Yeri var! 1
Krasavcheq qaqam. Shad oldum sesivi eshitmeye. Sagsalamat qayidasan
gozlemirdim forumdan kimse bele reski zeng ede. Mende cox sevindim ki, meni yad edib hal ehval tutdun,

Sarx la bir 40-50 deq danishmisham, onunlada tanishdim danishdim, qardashdi!

• Yeri var! 2
Опубликовано:

калан ишим чыхды  вахтым олмады зенг елемея!

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...