Rzazade Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 Brat o ag podfarnik lampochkasini hardan almisan?
093 Опубликовано: 3 мая 2013 Автор Опубликовано: 3 мая 2013 Vusal orda cetin hecne yoxdu,cixardanda kardani otmetka edib cixarirsan i giwda salanda o otmetkaynan zavod kimi otrur,men edecem mesel ucun bu gun bidene niva suren adamla sohbet eledik,oda ayrib kardani razidi brat podfarnik zavod agdi
Inqilab 092 Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 Vusal orda cetin hecne yoxdu,cixardanda kardani otmetka edib cixarirsan i giwda salanda o otmetkaynan zavod kimi otrur,men edecem mesel ucun bu gun bidene niva suren adamla sohbet eledik,oda ayrib kardani razidi brat podfarnik zavod agdi Inwallah elesez menede xeber eliyin gelim baxim,meslehetdi olsa mende eliyerem. 100-e negeder ichir? bele deqiq hesablamamiwam,amaki 15-20 arasi nagdi iwledir hele adi surende,indi gor bir az sixanda hara cixirda 2
AVTOMANYAK Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 Inwallah elesez menede xeber eliyin gelim baxim,meslehetdi olsa mende eliyerem.bele deqiq hesablamamiwam,amaki 15-20 arasi nagdi iwledir hele adi surende,indi gor bir az sixanda hara cixirda Mende deyirem menimki chox ichir
093 Опубликовано: 3 мая 2013 Автор Опубликовано: 3 мая 2013 baw uste brat,Firudin sbh gedir ustaya men degik bilmirem sabaha ama i gedir
Inqilab 092 Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 baw uste brat,Firudin sbh gedir ustaya men degik bilmirem sabaha ama i gedir ok o duzeltdirse gedib baxariq mawinina gorek nece alinib.
Firudin Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 Men kardani ayirmaqa getmirem qaqaw. Amma bele istesen gelersen ustaynanda meslehetlewersen. Sonra istesen 4ixardarsan 1
Inqilab 092 Опубликовано: 3 мая 2013 Опубликовано: 3 мая 2013 Men kardani ayirmaqa getmirem qaqaw. Amma bele istesen gelersen ustaynanda meslehetlewersen. Sonra istesen 4ixardarsanbiriviz ele deyirsiz biriviz bele) obwi kimse cixartsa elese mende xeber elesin,gelim baxim,surub yoxluyum) yaxwi,meslehetli olsa mende eliyerem.
093 Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 mene demiwdin cixardacam axi Firudin indi ewitdim birnin agzinnan ki guya kardani cixardanda dayida cox benzin icecey :O bir boyuler bilmiwder meslehet verseydi bilerdik biz ne edek......
miralay Опубликовано: 4 мая 2013 Опубликовано: 4 мая 2013 Rasxod azalir hardasa 2litr,ancaq onnansa Nivani sat,tezeden 07al. Men surmushem-ayirmish razdatkaynan artiq Niva olmur-terevezdir. Meslehetdir-eleme 3
093 Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 Tahir baw uste el deymerem siz bilen meslehetdir mene hele senin meslehetin lazim idi bu iwi bilen adamin yani sabah mawna ag wuweler goyuram axir ki ))))))))))
miralay Опубликовано: 4 мая 2013 Опубликовано: 4 мая 2013 Totu 2litr seninchun boyuk gostericidir? Inanmiram. Zato irelide plyaj gelir-batmaq sohbeti olmayacaq. Mashini qovmasan rasxod chox deyil 1
Apollon Опубликовано: 4 мая 2013 Опубликовано: 4 мая 2013 не забывайте,что сняв передний кардан,надо будет ездить,всегда включенной блокировкойплюс ходовая шуметь будет,а все это проверить,не труднолюбой чел,может справится со снятием переднего кардана,за 10 мин 1
Tofiq Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 sabah mawna ag wuweler goyuram axir ki ))))))))))Tebriklerr)))Nechiye tapa bildin shusheleri?Men deyishmeye gedende, usta direnmishdiki gel shushelerine 80 manat verim, sat mene)))Dedim lazim doyur, tax mashina)) 1
miralay Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Спасибо Апо! Переубеди да молодеж не кастрировать Нивы 1
093 Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 Totu 2litr seninchun boyuk gostericidir? Inanmiram. Zato irelide plyaj gelir-batmaq sohbeti olmayacaq. Mashini qovmasan rasxod chox deyil her sozun duzdu raziyam senle не забывайте,что сняв передний кардан,надо будет ездить,всегда включенной блокировкой плюс ходовая шуметь будет,а все это проверить,не трудно любой чел,может справится со снятием переднего кардана,за 10 мин el vurmayacam galacey nece var hele Tebriklerr)))Nechiye tapa bildin shusheleri? Men deyishmeye gedende, usta direnmishdiki gel shushelerine 80 manat verim, sat mene))) Dedim lazim doyur, tax mashina)) sag ol ataw,helem bilmirem yaxin adam var soz verib
093 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 Kama bezdirdi deyiwdim radial tekeri goydum celi disk gariwig deyiwdim 8
orxan116 Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) Mubarekdi.Yarashmir bu reng ya boz ele yadaki bundn qabagki reng. Изменено 8 мая 2013 пользователем orxan116 1
093 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 bilirem ancag zavod reng edecem,birinci ne reng idi o reng,Orxan diski renglememiwem tezedi uje bele gelir 1
Рекомендуемые сообщения