Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
nie?) gorxusu yoxdu adam otranda onsuz onnan artig duwmur ki awagi )

Qaqa mende -4 krug olanda 3 nefer arxada merdekana getmiwiy :) Geti qorxusu yoxdu

Amma ele bil textanin ustunde gedirsen :D 

Опубликовано:
Qaqa mende -4 krug olanda 3 nefer arxada merdekana getmiwiy :) Geti qorxusu yoxdu

Amma ele bil textanin ustunde gedirsen :D

wofercun ferqi yoxdu onsuz :)) arxada oturanlarin hali yamandi :)

Опубликовано:

Eksine qabagda daha 4ox hiss olunurdu :) Mende senin kimi fikirlewirdim. Dostlarimnan he4 kim qabagda oturmaq istemirdi

Опубликовано:
Eksine qabagda daha 4ox hiss olunurdu :) Mende senin kimi fikirlewirdim. Dostlarimnan he4 kim qabagda oturmaq istemirdi

men heleki arxada oturmamiwam nivada,ona gore nivanin arxadaki lezzetini bilmirem :) ama zavod haliynan mawin daha cox tullanib duwurdu,neinki indi,bu menim fikrimdi.

Опубликовано:

mashin duz dayanandada gai ilishir? yani zavoddan arxasi yuxarida olurda stoykasin duz elesen onada gai ilishri ki arxasi yuxarida olmali idi?

Опубликовано:

He duzdu. Zavod daha 4ox atdanir

-1 krug kesende men 3-4 ay surmuwem heleki iliwen olmayib. Indide 1 krug kesilib hele ki iliwen olmayib

Опубликовано:
gaga axir vaxtlar bele gizishiblar yoxsa hemishe bele olub? niva almag istiyirem, dost tanishda vaz olmuyub hech xeberim yoxdu bele sheylerden ona gore sorushuram

Brat iliwirler baw agridi

Опубликовано:

Buda teze Nivam :) Planlarimda cox wey var,arxani kesmek,bruzqavikleri cixartmaq,arxaya perde tikdirmek,pulum catsa aparaturada yigdiracam :D

post-13849-0-52769000-1363623823_thumb.j

post-13849-0-08922200-1363624174_thumb.j

post-13849-0-24126300-1363624208_thumb.j

post-13849-0-99322700-1363624231_thumb.j

Опубликовано:
Salam brat :) modelka superdi :) planlarin lap zor :D

bu gun seni azinin yaninda gordum :D

Sag ol ay brat,senincun olsun) He orda oxuyuram.

Опубликовано:
podnojkasin gara mat ele 4x4 yazisin cixart dalni burax yere peredok ele ) ama witde onu goyma men olum )

Qoymuwam uje wite :))) Fikirlerivi nezere alacam,saba aparacam slesara,arxasin 2 kruq kesdirecem :)

Опубликовано:
Qoymuwam uje wite :))) Fikirlerivi nezere alacam,saba aparacam slesara,arxasin 2 kruq kesdirecem :)

bah ypx iliwmesin :D gagawim kripowka elemisen uje?

Опубликовано:
mawini deyirem e men :D krepowka :D

he,men ele bildim balacani deyirsen :) bir defe evvel eletdirmiwdim,saba rayona gedirem,gelennen sora hem yaglara baxdiracam hemdeki ikinci defe eletdirecem.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...