Перейти к содержанию

Project: 2103 Blue Bird

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Потому что на ранних тройках там т

олько одна кнопка была.

03 alannan bilidji profi olmusan haa))
  • Yeri var! 5
Опубликовано: (изменено)
knopkalari niye cixardib, zaglushit elemisuz?)

Chunki bashqa knopkaya ehtiyyac yoxdu, hemde 1 dene ishig var i vse.. o bisine zaqlushka qoymaq istiyirem boyrune. 

bunlarin izna4alni versiyalarinda olmuyub.. chox adam ozu qoyub..

а как же отдельный габарит и включатель дворников?

Bunun salonuna quzu keserem. Qaz pedalina gal ee

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Elcin oyretmek kimi cixmasun bir rolu birde bari cixart getsin.
Zavodskoy kovrikden bawqasi yalandiyee
post-12316-0-24246500-1364592530_thumb.j

Опубликовано:
Elcin oyretmek kimi cixmasun bir rolu birde bari cixart getsin.

Zavodskoy kovrikden bawqasi yalandiyee

attachicon.gifdd54a702db6a.jpg

Qardashim bu 06di.

Опубликовано:

yoo bilirem 06 oldugunu men o wekili kovrikine gore qoydumki yeni bele zavodskoy elede.
Cixart getsin o bari

Опубликовано:
yoo bilirem 06 oldugunu men o wekili kovrikine gore qoydumki yeni bele zavodskoy elede.

Cixart getsin o bari

Bar 06dida ele :) altindaki soradan qoyulub.. Oz bari baqajdadi, burda temada qoymusham arxa sahivalarda. Kovrik zavodskoyduda ele 03di 01di.

Опубликовано:

Bax bu wekilde iwarelediyim yeri deyirem.
post-12316-0-20682200-1364593390_thumb.j
o telefon, pult qoyulan bari deyirem cixarsan daha qeweng goruner mence. 

Опубликовано:
Bax bu wekilde iwarelediyim yeri deyirem.

attachicon.gif03.jpg

o telefon, pult qoyulan bari deyirem cixarsan daha qeweng goruner mence. 

bilirem brat, onun altini gerey tiktirim a to deshiy eliyib skorosti chixariblar.. ona gore hele chixartmiram.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Эльчин по салону вообще какие планы?я как то упустил этот момент.сиденья насколько я понял перешитые да?они остануться или будут перешиваться?

Опубликовано:
Эльчин по салону вообще какие планы?я как то упустил этот момент.сиденья насколько я понял перешитые да?они остануться или будут перешиваться?

Салон перешивать будем. Или синий или красный. Мне больше красный по душе.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Салон перешивать будем. Или синий или красный. Мне больше красный по душе.

"под завод"?или оригинальное что-то будет?amma indide pis deyil oturacaglari.prosto rengi mence elede yaxshi deyil

• Yeri var! 1
Опубликовано:
"под завод"?или оригинальное что-то будет?amma indide pis deyil oturacaglari.prosto rengi mence elede yaxshi deyil

ha mencede rengi pisdi.. 1:1 zavod olajaq. salon stock. Rengine geldiyde istiyirem qip qirmizi olsun:)

• Yeri var! 3
Опубликовано:

girmizi mence gesheng olar.amma sen bir sozde deyim mende 2101-de(tam zavod idi,hardasa yazmishdim bu barede),rengi dehshet senin mashinin rengine oxshayirdi.ustalar ona "golubaya adriatika" deyirdi kraskanin adini.koroce Elcin salon bil zil gara kojzam,gara gapi obshivkalari s elemantami xroma.sene deyim cox babat gorsenirdi.mence ya gara yadaki girmizi salon bu reng mashinla gesheng tutar.nece elesende esas ureyince olsun.fikir verirem cox hevesle yigirsan.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Bele necedi Samir? 01 satdin?

1352721230_salon.jpg

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

bele superdi.COX GYOZELDI.01-i satdim 18 yashim olan kimi birinci xarici mashini evdekiler mene alanda.inan indiki aglim olsaydi hec vaxt satmazdim.hele o vaxti 8-yun bazarina cixardanda satisha 3-4 daydayin mashinimin ustunde davasini gorende gulurdumki bulara ne olub sovet mashinin ustunde dava ediller.ushag idimde ne bilirdim ne var ne yox.но она была знаеш конкретный сток у меня.колпаки,аптечка,даже магнитолы не было)))) с единственной крашенной деталью-передняя пассажирская дверь красилась

• Yeri var! 4
Опубликовано:
bele superdi.COX GYOZELDI.01-i satdim 18 yashim olan kimi birinci xarici mashini evdekiler mene alanda.inan indiki aglim olsaydi hec vaxt satmazdim.hele o vaxti 8-yun bazarina cixardanda satisha 3-4 daydayin mashinimin ustunde davasini gorende gulurdumki bulara ne olub sovet mashinin ustunde dava ediller.ushag idimde ne bilirdim ne var ne yox.но она была знаеш конкретный сток у меня.колпаки,аптечка,даже магнитолы не было)))) с единственной крашенной деталью-передняя пассажирская дверь красилась

дейирям бялькя "снегом стать"?
бялькя один штук гайыдыш сделать?
  • Yeri var! 3
Опубликовано:
girmizi mence gesheng olar.amma sen bir sozde deyim mende 2101-de(tam zavod idi,hardasa yazmishdim bu barede),rengi dehshet senin mashinin rengine oxshayirdi.ustalar ona "golubaya adriatika" deyirdi kraskanin adini.koroce Elcin salon bil zil gara kojzam,gara gapi obshivkalari s elemantami xroma.sene deyim cox babat gorsenirdi.mence ya gara yadaki girmizi

salon bu reng mashinla gesheng tutar.nece elesende esas ureyince olsun.fikir verirem cox hevesle yigirsan.

Samir belke bir dene sende dvijeniya eliyib kluba daxil olasan sovetskiy klub :D

• Yeri var! 2
Опубликовано:
дейирям бялькя "снегом стать"?
бялькя один штук гайыдыш сделать?

всмысле опять взять 2101 или 21011(13)?

• Yeri var! 2
Опубликовано:
всмысле опять взять 2101 или 21011(13)?

Samir belke bir dene sende dvijeniya eliyib kluba daxil olasan sovetskiy klub :D
Опубликовано:

Апо, гадойй алым шилда тапылды.

Самир. как раз нас будет двое, а то тройкаводлар тяклийибляр мяни..

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...