Apollon Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Потому что на ранних тройках там только одна кнопка была.03 alannan bilidji profi olmusan haa)) 5
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 (изменено) knopkalari niye cixardib, zaglushit elemisuz?)Chunki bashqa knopkaya ehtiyyac yoxdu, hemde 1 dene ishig var i vse.. o bisine zaqlushka qoymaq istiyirem boyrune. bunlarin izna4alni versiyalarinda olmuyub.. chox adam ozu qoyub.. а как же отдельный габарит и включатель дворников? Bunun salonuna quzu keserem. Qaz pedalina gal ee Изменено 29 марта 2013 пользователем MagerramoFF 1
Abbasoff Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Elcin oyretmek kimi cixmasun bir rolu birde bari cixart getsin.Zavodskoy kovrikden bawqasi yalandiyee
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 Elcin oyretmek kimi cixmasun bir rolu birde bari cixart getsin.Zavodskoy kovrikden bawqasi yalandiyee dd54a702db6a.jpg Qardashim bu 06di.
Abbasoff Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 yoo bilirem 06 oldugunu men o wekili kovrikine gore qoydumki yeni bele zavodskoy elede.Cixart getsin o bari
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 yoo bilirem 06 oldugunu men o wekili kovrikine gore qoydumki yeni bele zavodskoy elede.Cixart getsin o bari Bar 06dida ele altindaki soradan qoyulub.. Oz bari baqajdadi, burda temada qoymusham arxa sahivalarda. Kovrik zavodskoyduda ele 03di 01di.
Abbasoff Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Bax bu wekilde iwarelediyim yeri deyirem.o telefon, pult qoyulan bari deyirem cixarsan daha qeweng goruner mence.
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 Bax bu wekilde iwarelediyim yeri deyirem.03.jpg o telefon, pult qoyulan bari deyirem cixarsan daha qeweng goruner mence. bilirem brat, onun altini gerey tiktirim a to deshiy eliyib skorosti chixariblar.. ona gore hele chixartmiram. 1
Самир М Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Эльчин по салону вообще какие планы?я как то упустил этот момент.сиденья насколько я понял перешитые да?они остануться или будут перешиваться?
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 Эльчин по салону вообще какие планы?я как то упустил этот момент.сиденья насколько я понял перешитые да?они остануться или будут перешиваться? Салон перешивать будем. Или синий или красный. Мне больше красный по душе. 1
Самир М Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Салон перешивать будем. Или синий или красный. Мне больше красный по душе."под завод"?или оригинальное что-то будет?amma indide pis deyil oturacaglari.prosto rengi mence elede yaxshi deyil 1
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 "под завод"?или оригинальное что-то будет?amma indide pis deyil oturacaglari.prosto rengi mence elede yaxshi deyilha mencede rengi pisdi.. 1:1 zavod olajaq. salon stock. Rengine geldiyde istiyirem qip qirmizi olsun:) 3
Самир М Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 girmizi mence gesheng olar.amma sen bir sozde deyim mende 2101-de(tam zavod idi,hardasa yazmishdim bu barede),rengi dehshet senin mashinin rengine oxshayirdi.ustalar ona "golubaya adriatika" deyirdi kraskanin adini.koroce Elcin salon bil zil gara kojzam,gara gapi obshivkalari s elemantami xroma.sene deyim cox babat gorsenirdi.mence ya gara yadaki girmizi salon bu reng mashinla gesheng tutar.nece elesende esas ureyince olsun.fikir verirem cox hevesle yigirsan. 1
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 (изменено) Bele necedi Samir? 01 satdin? Изменено 29 марта 2013 пользователем MagerramoFF 2
Самир М Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 bele superdi.COX GYOZELDI.01-i satdim 18 yashim olan kimi birinci xarici mashini evdekiler mene alanda.inan indiki aglim olsaydi hec vaxt satmazdim.hele o vaxti 8-yun bazarina cixardanda satisha 3-4 daydayin mashinimin ustunde davasini gorende gulurdumki bulara ne olub sovet mashinin ustunde dava ediller.ushag idimde ne bilirdim ne var ne yox.но она была знаеш конкретный сток у меня.колпаки,аптечка,даже магнитолы не было)))) с единственной крашенной деталью-передняя пассажирская дверь красилась 4
Apollon Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 bele superdi.COX GYOZELDI.01-i satdim 18 yashim olan kimi birinci xarici mashini evdekiler mene alanda.inan indiki aglim olsaydi hec vaxt satmazdim.hele o vaxti 8-yun bazarina cixardanda satisha 3-4 daydayin mashinimin ustunde davasini gorende gulurdumki bulara ne olub sovet mashinin ustunde dava ediller.ushag idimde ne bilirdim ne var ne yox.но она была знаеш конкретный сток у меня.колпаки,аптечка,даже магнитолы не было)))) с единственной крашенной деталью-передняя пассажирская дверь красилась дейирям бялькя "снегом стать"?бялькя один штук гайыдыш сделать? 3
MagerramoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Автор Опубликовано: 29 марта 2013 girmizi mence gesheng olar.amma sen bir sozde deyim mende 2101-de(tam zavod idi,hardasa yazmishdim bu barede),rengi dehshet senin mashinin rengine oxshayirdi.ustalar ona "golubaya adriatika" deyirdi kraskanin adini.koroce Elcin salon bil zil gara kojzam,gara gapi obshivkalari s elemantami xroma.sene deyim cox babat gorsenirdi.mence ya gara yadaki girmizisalon bu reng mashinla gesheng tutar.nece elesende esas ureyince olsun.fikir verirem cox hevesle yigirsan. Samir belke bir dene sende dvijeniya eliyib kluba daxil olasan sovetskiy klub 2
Самир М Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 дейирям бялькя "снегом стать"?бялькя один штук гайыдыш сделать?всмысле опять взять 2101 или 21011(13)? 2
Apollon Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 всмысле опять взять 2101 или 21011(13)? Samir belke bir dene sende dvijeniya eliyib kluba daxil olasan sovetskiy klub
AlekperoFF Опубликовано: 29 марта 2013 Опубликовано: 29 марта 2013 Апо, гадойй алым шилда тапылды. Самир. как раз нас будет двое, а то тройкаводлар тяклийибляр мяни.. 3
Рекомендуемые сообщения