Перейти к содержанию

ВАЗ 2103

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
Altına, motorxanasına nəyi var baxdınız? Cünki mən qıraqdan baxmışdım - gözucu, elə belə.

ancaq bir variant var ki, motorxana yaxşı olsa uzağı bir osvejit eləmək lazımdır. Bu da max. artıqlaması ilə 1000azn bəs edər. Əgər 4000-4200 versə yenə də yaxşıdır.

axşam tərəfi o tərəflərə getmişdim. Maşını görmədim. Tələsirdim deyə zəng eləmədim. Sabah onu tapıb bir də söhbət edərəm.

Inanirsan istamadim seni narahat eliyim, yoxsa yigajaqdim, biriliremki yaxinda qalirsan amma yenede

uzum gelmedi )

Bele mashina ot i do baxdiq.. Amma altini qaldirmamishdiq.. 

Motorxanasi he4, sen deyendi, onnan elave kuzada qapinin altlarinda kant hisseleri, dAmda shofer terefde, qabag kriola, dal krilo, ve saire chox idi  yerler hardaki kraska shishmishdi balaja olsa beele  ichinde haava var idi.. Bele 10 baldan  3 bal vermey olar menim fikrimce..

O mashinin 3-4 xali kraska ishidi.. 2-3 xali isa eksteryerin ve interyerin duzalmasi idi.. Naprimer salonda sideniyalarin ortasidi koja, amma vilyur ve ya alkantara elemey lazimdi, zakonnu vilur olmalidi.. Spidometrdi goturub ichini deishibler ag nese nakleykadi ag ishiqnandi, butun salonun nikel kantlarin nikeli tokulub tezeden onlarin berbasidi..

Onnan bashqa polun kojasidi deishilmelidi bu hele men gorduyumdu halbuki helede bashim chixmir bildiylerime baxdim ancaq. Demireme dehshet ishi var. Yox. Amma o 4.8a yox. Men bunun o shishmish yerlerine moykada su vurduqca kraska tokulejey.. Tekerler ve saire ishleri gormeliyem bu mashin mana 10 mine oturmamalidida her halda :) Ona qalsa qoliy 03 var  3 mine onu alib ustune 4 5 min qoyub kukla eliye bileriy. Amma ki yenede zavod almaga chalishiriq. Sagolsun Apo ve RA1000 komey eliyirler.

Senede teshekkur eliyirem, eziiyet chekirsen.. Uzi-de sagolsun bir mashin var onun dalinca gedib gelib duzdu hala yiyasi tapilmiyib.

Qardashin ozune deirem ki, qadasi sen bunu zavod qiymatina satirsanda, bele olmaz axi.. Bunun qirmizi qiymati 3.5dida, men sene 4 min verirem.. O da mene 17 minlik 03den danishir :) Hele oz mashinimnan getseydim 40 minniy 03den dem vurardi qardash :) Ne deyim vAllah 4 mine verse almag olar. 

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 5
Опубликовано:

Aydırdır.

Əgər sən deyən kimidirsə, onda tələsmə. Satışa cıxarası olsa o dediyi qiyməti verməyəcəklər. Axırda bəlkə özü zəng elədi. Belə də ki, yenə də axtararıq. Bəlkə daha yaxşısını tapdıq.

• Yeri var! 3
Опубликовано:
Aydırdır.

Əgər sən deyən kimidirsə, onda tələsmə. Satışa cıxarası olsa o dediyi qiyməti verməyəcəklər. Axırda bəlkə özü zəng elədi. Belə də ki, yenə də axtararıq. Bəlkə daha yaxşısını tapdıq.

duzdur,bazara getse 2500 vererler maksimum.onda sene zeng vuracaq ozu)))))))))))))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Как мне не везет с той 03...она вечно там стояла, я уже теперь через тот двор иду, что вдруг замечу, но пока безуспешно....

• Yeri var! 1
Опубликовано:

O tereflerde bidene acig yashil rengde 03 firlanir gormusen onu? duzdu rengi zadi solub, kriloda, padnoshkada curuyleri var amma bilinirki zavodsoy el deymemish mashindi

Опубликовано:
 O tereflerde bidene acig yashil rengde 03 firlanir gormusen onu? duzdu rengi zadi solub, kriloda, padnoshkada curuyleri var amma bilinirki zavodsoy el deymemish mashindi

men gordum onu :) o mashin deil uje)) amma zavod qalib)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
men gordum onu :) o mashin deil uje)) amma zavod qalib)

mene hele gelir ki o ancag uzden curuyub, restovraciya elemek olar. Her sheyi zavodskoydu,nikelleri, solunu

• Yeri var! 1
Опубликовано:
mene hele gelir ki o ancag uzden curuyub, restovraciya elemek olar. Her sheyi zavodskoydu,nikelleri, solunu

Uzden deyende her sheyi deishilmelidi, o uje zavod olmuyajaq..)

Biz hele mashin axtaririq ki deishilen detali bele olmasin.. Meselchun bu saride deishilmiyib he4ne.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Uzden deyende her sheyi deishilmelidi, o uje zavod olmuyajaq..)

Biz hele mashin axtaririq ki deishilen detali bele olmasin.. Meselchun bu saride deishilmiyib he4ne.

Tapilar INSHALLAH. Korichnevidan ses cixmadi?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Tapilar INSHALLAH. Korichnevidan ses cixmadi?

Amin inshAllah tapilar.. Yox hele..

Опубликовано:

Qoymadizdaaaaa... Birazda xirdalasaydim heyati ona bayragi bele eliyerdi :perla: 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
pshirirdiy da onu , Axirda vermadi oturdu )))

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool 

3 30 yashdi kishi gor neye baxirdiz e :D

Sorry for offtop..

P.S. sabah yigajam ona. 

Offtop konchay bazar 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

orda odin shtuk bu mahnini da oynamaga hazir idim ki san o mashini alasan 

biz almag istadiyin mashinan sohbat edirik va offtop elamirik !!!!!!

• Yeri var! 3
Опубликовано:
orda odin shtuk bu mahnini da oynamaga hazir idim ki san o mashini alasan 

biz almag istadiyin mashinan sohbat edirik va offtop elamirik !!!!!!

Duzu men ozum vuruldume ona, prosto princip sohbeti varda, biraz danishdim gordu uje vot vot kurd mode: ON eledim 100 dollarda dushdu :D

Sabah dalshe gedejeyik axtarisha.. Gedirsen?

Опубликовано:

Kstati, torbada bir dənə də olsun 03 yoxdur. Deyəsən əməlli qirmızı kitaba düşüblər.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...