Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
bes onu nece qoyum?axi men tixide 8 gostemek qoymusam.siz dediyinizi nece qoyurlar bilmirem((

siz neye 8 deyirsuz ??? spidometrin yaninda olan taxometiri deyirsuz yoxsa yag davlenisini deyirsuz 8 ??

men bunu deyirem , sekilde olan nokte 7500 - 8000 arasidi 

post-11450-0-83069700-1358781790_thumb.j

• Yeri var! 1
Опубликовано:
siz neye 8 deyirsuz ??? spidometrin yaninda olan taxometiri deyirsuz yoxsa yag davlenisini deyirsuz 8 ??

men bunu deyirem , sekilde olan nokte 7500 - 8000 arasidi 

mende ele bunu deyirem de .tixi de isleyende cekdiyim qirmizi xette olur eqreb

o noqte 750-800 edir.axi taxometrde yazilibki *100 yeni maksimal 80 dirsa * 100 8000 edirse o noqte 800 edir

post-13729-0-26840800-1358785387_thumb.j

Опубликовано:
Ən yaxşısı öz rəngidir. 

belke qara eletdirim?men qara dusunurem,axi bu reng hemise moddadir.oz rengi xromla tutmur

Опубликовано:

o noqte 750-800 edir.axi taxometrde yazilibki *100 yeni maksimal 80 dirsa * 100 8000 edirse o noqte 800 edir

ay gardas bagısla sef yazdım duz deyırsen 750 -800 , mence rengini deyis amma ogren bah 1977 inci illerde 06 ya  ne reng var idi o renglerden sec ve rengle .

Опубликовано:
rubin

rubin

Ramin sagdaki bakavoy guzgunu saxlayim yosa sborkada legv edim?

rubin

111 nomreni bagladin masina?

ay gardas bagısla sef yazdım duz deyırsen 750 -800 , mence rengini deyis amma ogren bah 1977 inci illerde 06 ya  ne reng var idi o renglerden sec ve rengle .

cox baxmisam arani beyenirem 

Опубликовано:

Mövzunun adını oxuyanda, elə bildim "Səni axtarıram" verilişinin təzə versiyasıdı...))

Saglignan sür, Şəkidə maşına adətən yaxşı baxirlar..

• Yeri var! 4
Опубликовано:

demali guzgunu lagv ela, malarin guclu olmalidiki yaxshi kraska vursun . valnasiz

hala yox manim mashinim hala bir haftaya gedacay malara

Опубликовано:
Mövzunun adını oxuyanda, elə bildim "Səni axtarıram" verilişinin təzə versiyasıdı...))

Saglignan sür, Şəkidə maşına adətən yaxşı baxirlar..

tesekkurler qardasim.ama deyerli meslehetlere ehtiyacim var,masini zborkaya vereceyem 

demali guzgunu lagv ela, malarin guclu olmalidiki yaxshi kraska vursun . valnasiz

hala yox manim mashinim hala bir haftaya gedacay malara

insallah,gorek nece alinir

tesekkurler qardasim.ama deyerli meslehetlere ehtiyacim var,masini zborkaya vereceyem 

insallah,gorek nece alinir

Bu loqonun yeri var masinda?

post-13729-0-16066500-1358804836_thumb.j

Опубликовано:
gorun ne tapmisam.kimdese bunun tezesi var?

bu jigulinin radiosudur ???  sadece volgada da buna oxsuyan var ona gore sorusdum .

Опубликовано:
bu jigulinin radiosudur ???  sadece volgada da buna oxsuyan var ona gore sorusdum .

2103lerde ve ilk buraxilis 2106da olub bu

Опубликовано:

salam,sizce menim masinim demirci isi neciye emele geler?

Bakavina tikilmelidir,sagqapida ve sag dal krloda eyri var doyulecek.bir de qapinin altinda xallayan yerleri var.ne qeder pulum cixar?

Опубликовано:
salam,sizce menim masinim demirci isi neciye emele geler?

Bakavina tikilmelidir,sagqapida ve sag dal krloda eyri var doyulecek.bir de qapinin altinda xallayan yerleri var.ne qeder pulum cixar?

ustadan ustaya ve isten ise ferg var ona gore bu meselede degig giymet demek cox cetindi .

Опубликовано:
ustadan ustaya ve isten ise ferg var ona gore bu meselede degig giymet demek cox cetindi .

men 50 manata danismisam.sence yaxsidir???

Опубликовано:
men 50 manata danismisam.sence yaxsidir???

butun masini ? .)) camat sadece bir balaca eziyi 50 manata duzeldir siz ise butun masini duzeldursuzse onda eladi amma gorduyum gederyle sizde hec eziy veya curuy yoxtiki hec .

Опубликовано:
butun masini ? .)) camat sadece bir balaca eziyi 50 manata duzeldir siz ise butun masini duzeldursuzse onda eladi amma gorduyum gederyle sizde hec eziy veya curuy yoxtiki hec .

yoxa hesabdir demek olarki.sag qapida yungul batiq  var.bakavinada temizlenecek yer var.ve bir de sag krloda.vessalam

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...