Doktor Опубликовано: 26 января 2013 Автор Опубликовано: 26 января 2013 lesh gorsenir onda.raziyam sizle.bes krlolarin altini nece qoruya bilerem?gemi kraskasi Surik indi tapilir goresen?
MagerramoFF Опубликовано: 26 января 2013 Опубликовано: 26 января 2013 raziyam sizle.bes krlolarin altini nece qoruya bilerem?gemi kraskasi Surik indi tapilir goresen? Onu uje yalan deyerem. Mashinin oz renginde diyasan hami eliyir, Raminnan sorush gor o nece eliyejey.. Amma podkrilnik zad qoyma. 1
Doktor Опубликовано: 26 января 2013 Автор Опубликовано: 26 января 2013 Onu uje yalan deyerem. Mashinin oz renginde diyasan hami eliyir, Raminnan sorush gor o nece eliyejey.. Amma podkrilnik zad qoyma.men bilen tolsovka vururlar krlolarin altina onun da ustune masinin oz kraskasindan.ama buz yapisanda falan talsovka qarisiq qopur krask da.ama surik vuru b ustden kraska vurand a uzun omurlu olur 1
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 men bilen tolsovka vururlar krlolarin altina onun da ustune masinin oz kraskasindan.ama buz yapisanda falan talsovka qarisiq qopur krask da.ama surik vuru b ustden kraska vurand a uzun omurlu olur Masina 165lik yoxsa 155lik teker salim?birinci sekildeki 155 likdir ikincide 165likdir.hansi daha uygundur?
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 oturacaqlari bele yigacaqlar,130 manata.yaxsidir? 165 niye 165?
Lowenhart Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 oturacaqlari bele yigacaqlar,130 manata.yaxsidir?niye 165?доктор прописал 1
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 доктор прописалok ,nece meslehetdir))))))oturacaqlar stoka uygundur?
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 2106nin zavadskoy oturacaqlari nece olurki?
RaUf Uf Uf Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 masin tixide sonur.neden olar?en cox da tormoz verendeeyni problem menim mawinimda da var...
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 eyni problem menim mawinimda da vamen ozum duzeltdim.oyredim nece?
RaUf Uf Uf Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 tapdim sixdim,abarotu 8 qoydum,cox sessiz isleyirqaqa, o wurupun yerini de men de sixim... eyni hal menim mawinimda da var.... tramplin ve ya yamadan asta suretle kecende, ve ya tixiy-da sonur...
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 qaqa, o wurupun yerini de men de sixim... eyni hal menim mawinimda da var.... tramplin ve ya yamadan asta suretle kecende, ve ya tixiy-da sonur... surupu sixmaqla is bimir temizlemek lazmidir.dayan indi sekillerle izah edim surupu sixmaqla is bimir temizlemek lazmidir.dayan indi sekillerle izah edim surupu sixmaqla is bimir temizlemek lazmidir.dayan indi sekillerle izah edim
AVTOMANYAK Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 2106nin zavadskoy oturacaqlari nece olurki? http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=126075 http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=126074 1
Doktor Опубликовано: 27 января 2013 Автор Опубликовано: 27 января 2013 surupu sixmaqla is bimir temizlemek lazmidir.dayan indi sekillerle izah edimbax qirmizi halqaya aldigim surup var ey,onu ac cixar.iki hisseden ibaretdir goreceksen acandan sonra surupun icinden ayrilir.onu qeseng benzine sal yu ya da rastivletele sal yu yerine tax tam siz.olacaq qaymaq kimisurupu sixmaqla is bimir temizlemek lazmidir.dayan indi sekillerle izah edimkapodu ac sag terefde karburatorun alt terefindedir diqqetle eyil bax alt terefine goreceksen o surupuhttp://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=126075 http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=126074bu salon hec beyenmirem,olmaz men deyen kimi yigdirim? 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 bu salon hec beyenmirem,olmaz men deyen kimi yigdirim? Ureyin isteyen kimi yiga bilersen men sadece zavod salonun shekillerini gosterdim.
RaUf Uf Uf Опубликовано: 27 января 2013 Опубликовано: 27 января 2013 tewekkurler... etrafli izah etdiniz sabah yoxlayacam.... mawina uzbe uz baxanda sagda yoxsa solda??????bax qirmizi halqaya aldigim surup var ey,onu ac cixar.iki hisseden ibaretdir goreceksen acandan sonra surupun icinden ayrilir.onu qeseng benzine sal yu ya da rastivletele sal yu yerine tax tam siz.olacaq qaymaq kimikapodu ac sag terefde karburatorun alt terefindedir diqqetle eyil bax alt terefine goreceksen o surupuoooo...
Рекомендуемые сообщения