MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 mecta sovetskix voditeley qoymaq isteyirem.sence nece olar.dunen nikimi xahis etdim ses semir cixmadi adminden Chixar yagin gormuyub, Прект: Мечта Советских Водителей bele istiyirsan? bunu orda yaz.
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 Chixar yagin gormuyub, Прект: Мечта Советских Водителей bele istiyirsan? bunu orda yaz.beli bunu isteyirdim.sizce yaxsidirr?
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 Chixar yagin gormuyub, Прект: Мечта Советских Водителей bele istiyirsan? bunu orda yaz.deyisdi temanin adi.yaxsidir? 1
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 deyisdi temanin adi.yaxsidir? Ela, indi qayda qanuna uygun olaraq temavi bashda ishletmeye, mashin haqqda melumat ver, ne vaxt yigdirmaga bashliyacaqsan mashini? 1
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 Ela, indi qayda qanuna uygun olaraq temavi bashda ishletmeye, mashin haqqda melumat ver, ne vaxt yigdirmaga bashliyacaqsan mashini?Fevralin 10 gedir demirciye.ordan da malyara gedecek.ama demirciye getmemisden bir gun qabaq mator karobka sokulecek. 1
RA1000 Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 butun proces shakillarini temava yukla bizda baxag 1
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 InshAllah, demirchi duzaldanda shekillerin qashang chekir qoyarsan bura maraqli olsun camaata, bele salonda sokulejey yoxsa ancaq ustu birde motorxana?
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 InshAllah, demirchi duzaldanda shekillerin qashang chekir qoyarsan bura maraqli olsun camaata, bele salonda sokulejey yoxsa ancaq ustu birde motorxana?salon da sokulur...sokulmeyen yeri qalmayacaq))))mene mebelniy sit lazimdir...
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 InshAllah taparsan.. Onu 06 surenlerden sorush mnce bilerler onlar.. Teze shit men bilen 60 80 manat arasidi.
AlekperoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 Həkim, mebelni şiti özündə yüğa bilərsən. Yaxşısını tapmaq cox cətindir. Əgər öz şitin yaxşıdırsa vinil yapışdır. Necədir? 5
AvtozavR Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 Gəşəngdi , xeyirli işlərə sürəsiniz. Doktor Şəki işləyirsiniz ? nə Həkimisiniz ?
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 Həkim, mebelni şiti özündə yüğa bilərsən. Yaxşısını tapmaq cox cətindir. Əgər öz şitin yaxşıdırsa vinil yapışdır.Necədir? orjinal mebelniy sitlerde mebelnilerin kenari xrom olur axi...bes orasin nece edim? Gəşəngdi , xeyirli işlərə sürəsiniz. Doktor Şəki işləyirsiniz ? nə Həkimisiniz ? Beli Shekide isleyirem,terapevtem...en cox zohrevi xestelere baxiram))))))))))0
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 orjinal mebelniy sitlerde mebelnilerin kenari xrom olur axi...bes orasin nece edim? Beli Shekide isleyirem,terapevtem...en cox zohrevi xestelere baxiram))))))))))0 ver xrom elsinler ustunnen yapishdir vinili.
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 ver xrom elsinler ustunnen yapishdir vinili.Shekide xrom aparati yoxdur axi.
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 Shekide xrom aparati yoxdur axi. kraska vurda, balon kraskalar var e onnan, prosto malyara ver obrabotka elesin sora vursun balonnan.
Doktor Опубликовано: 24 января 2013 Автор Опубликовано: 24 января 2013 kraska vurda, balon kraskalar var e onnan, prosto malyara ver obrabotka elesin sora vursun balonnan.Men de onu sorusmaq isteyirdim ki balondan vursam xrom olmadigi seciler?qapinin obifkalarini tapa bilmirem ey hec cur.karicniviy obifka axtariram
AlekperoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 orjinal mebelniy sitlerde mebelnilerin kenari xrom olur axi...bes orasin nece edim? Bazarda 1.5man-a yox, 3.5man keyfiyyətli xrom kraska (boloncikdə - aerozol) satılır. Şitin üstündəki nakladkalar sökülür. Onları sök, kraskala, üstünə mebelni vinil yapıştır Təxminən beləbir şey alınacaq 3
MagerramoFF Опубликовано: 24 января 2013 Опубликовано: 24 января 2013 Elbetde xrom olmadigi bilinejey amma maksimal yaxin olajaq.
Рекомендуемые сообщения