Abbasoff Опубликовано: 13 января 2013 Опубликовано: 13 января 2013 Rauf tebrikler!Imkan edib salonunda wekillerini cekib yerlewdirersen mence senin mawinin salonundada iwler var.Bakavinler, stoykalar ne veziyyetdedi svarkasi zadi yoxdu? 1 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 13 января 2013 Автор Опубликовано: 13 января 2013 Rauf tebrikler!Imkan edib salonunda wekillerini cekib yerlewdirersen mence senin mawinin salonundada iwler var.Bakavinler, stoykalar ne veziyyetdedi svarkasi zadi yoxdu? bakavin, stoyka normal veziyyetdedir, mawin vurulmayib, atamda olub hemiwe, iwe gedib gelib... 1defe sifirdan yigilib 2000ci ilde... sbor kraskalanib... Цитата
1923 Опубликовано: 13 января 2013 Опубликовано: 13 января 2013 Qaqaw orasi eledi. Ancaq indi satilan kliklar tez bozarir) Luchwe renglemey yaxshidi.goy alsun hecolmasa bırdefe ve masını yıgand agoy butun zapcastlerı teze olsun o sı bozaranda sonra artıg ıstıyer renglıyer ıstıyer deyıser . 1 Цитата
orxan116 Опубликовано: 13 января 2013 Опубликовано: 13 января 2013 Xeyirli olsun saglignan ,inshallah ureyin isteyen kimi yigandan sora netice alarsan.Ag 06i ureydi urey.Tebiiki, supr 06dn gedir inshallah buda ele olar. 2 Цитата
Wa1do Опубликовано: 14 января 2013 Опубликовано: 14 января 2013 dunen burda oxudum ki, arxaya niva2121 amartizatoru ve yay-larini qoymaq olar... niva amartizatoru ve yay-inin ne ustunlukleri var?????Niva 2121-in yayları VAZ-ın sarı işarəli yayına nisbətən qısa və sərt olur. salam, "avtomaniya"... 2106-ya arxa niva2121 amartizatoru qoymaq istiyirem, mumkundur????Amortizatoru dəqiq bilmirəm, amma Niva 2121-in qabaq yayları mümkündür. 2 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 14 января 2013 Автор Опубликовано: 14 января 2013 Niva 2121-in yayları VAZ-ın sarı işarəli yayına nisbətən qısa və sərt olur. Amortizatoru dəqiq bilmirəm, amma Niva 2121-in qabaq yayları mümkündür.anladim... demeli, nivanin qabag yaylarini alib 06ya arxaya qoymaq olur... duz anladim??????? Цитата
Wa1do Опубликовано: 14 января 2013 Опубликовано: 14 января 2013 (изменено) anladim... demeli, nivanin qabag yaylarini alib 06ya arxaya qoymaq olur... duz anladim??????? Bəli, düz anladın. Ancaq sənin halında o sonuncu məqamlardandır. Изменено 14 января 2013 пользователем Avtomaniya 1 Цитата
V-zeer Опубликовано: 14 января 2013 Опубликовано: 14 января 2013 И амортизаторы и пружины от Нивы можно поставить на 06. И задние, и передние. Но будет очень жёстко. 3 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 16 января 2013 Автор Опубликовано: 16 января 2013 sizden bir wey soruwum: 06-ya 95 benzin vursam, pis tesir etmez???? xatirladim ki, buraxiliw ili 1982... Цитата
AvtozavR Опубликовано: 16 января 2013 Опубликовано: 16 января 2013 sizden bir wey soruwum: 06-ya 95 benzin vursam, pis tesir etmez???? xatirladim ki, buraxiliw ili 1982... Pis tehsir etmez, amma boyuk ferg de gozleme... 1 Цитата
1923 Опубликовано: 16 января 2013 Опубликовано: 16 января 2013 sizden bir wey soruwum: 06-ya 95 benzin vursam, pis tesir etmez???? xatirladim ki, buraxiliw ili 1982...mence pis tesir eliyre deyirler bele klapanlari yandirmag olar , amma gatisdirsan 1 /3 onda olar . yani 1 = 95 / 2=93 1 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 16 января 2013 Автор Опубликовано: 16 января 2013 Pis tehsir etmez, amma boyuk ferg de gozleme...tewekkurler...mence pis tesir eliyre deyirler bele klapanlari yandirmag olar , amma gatisdirsan 1 /3 onda olar . yani 1 = 95 / 2=93bele weylerde komeklik etdyinize gore tewekkurler... meslehetlerinizi verin, plz: mawin normal iwleyir.. ama yene de daha yaxwi islemesi ucun, matorxanada neye el gezdirim??? meselcun, karburator ve s, hansi detallara el gezdirim??? tekliflerinizi gozleyirem... 1 Цитата
1923 Опубликовано: 16 января 2013 Опубликовано: 16 января 2013 meslehetlerinizi verin, plz: mawin normal iwleyir.. ama yene de daha yaxwi islemesi ucun, matorxanada neye el gezdirim??? meselcun, karburator ve s, hansi detallara el gezdirim??? tekliflerinizi gozleyirem...svecalari ac bah garadi yoxsa yox , svecanin provodalarina bah cat var yoxsa yox , trambleri ngapagina bag cat var yoxsa yox , duzni deyim tramblerda cati gormekcin gere coox yaxindan bahasan , benzo filtira da bah cirkdise filtirdan benzin yaxsi kecmez o da bezi anlarda boyuk suretlerde benzini biraz catirmiya biler ve 80 90 100 his oluna bilerki masin helebil herden pauza eliyir suret yigmagda ve umumuyetle motorun yagini deyisenden butun filtirlarini deyis ve masin koyne olduguna gore bakida cirkdise benzo filtiri tez tez deyis , men her 1000 km da 3 -4 dene filtr deyisirdim ve herdefe gap gara cixirdilar amma benzo bak desilenden sonra baki da yudular mende sonra artig teze 2 dene filtr goydum ve ondan sonra 1500 km surdum ve filtirlar teze teze basdadilar garalmaga . 1 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 18 января 2013 Автор Опубликовано: 18 января 2013 kohne, solmuw wuwelerin palirovkasi mumkundur????? Цитата
Ricco Опубликовано: 18 января 2013 Опубликовано: 18 января 2013 Олар чизиглары дярин дейлся. Дярин олса кечмез 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 18 января 2013 Опубликовано: 18 января 2013 kohne, solmuw wuwelerin palirovkasi mumkundur????? Faralri deyirsen? Цитата
1923 Опубликовано: 18 января 2013 Опубликовано: 18 января 2013 kohne, solmuw wuwelerin palirovkasi mumkundur?????suseler solur beyem ???sende soldusa get bazara deyistir . 1 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 19 января 2013 Автор Опубликовано: 19 января 2013 Faralri deyirsen?faralari demirem... yan wuweleri...suseler solur beyem ???sende soldusa get bazara deyistir .ele demirem ee, qaqash, codanin mawinidir... yan wuweler bir az solub... bazarda 120azn-dir... imkan yoxdur, ucuz variant axtariram... Цитата
1923 Опубликовано: 19 января 2013 Опубликовано: 19 января 2013 faralari demirem... yan wuweleri...ele demirem ee, qaqash, codanin mawinidir... yan wuweler bir az solub... bazarda 120azn-dir... imkan yoxdur, ucuz variant axtariram... men de deyirem ozunkuleri ver tezeleri gotur men gerdesim 07 alnda bele elemisdi teze ag suselerini verdi ve hamelion goturdu ve ustunden de biraz pul da verdi ,eger onada imkanin yoxdsa Ricco dediyi kimi ciziglar balacadisa onda palirovkala . 1 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 19 января 2013 Автор Опубликовано: 19 января 2013 men de deyirem ozunkuleri ver tezeleri gotur men gerdesim 07 alnda bele elemisdi teze ag suselerini verdi ve hamelion goturdu ve ustunden de biraz pul da verdi ,eger onada imkanin yoxdsa Ricco dediyi kimi ciziglar balacadisa onda palirovkala .ok... 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.