Перейти к содержанию

Az99 BN 626

Zaur626

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
:) Поздравляю выглядет красиво.

thank you :)

Красиво!

cox sahol:)

alishka969 mana dedi 4 paloska al amma alishka nagadar axtardim 4 tanali yrx idi mana dedilar ki gabahlar olub 4 indi isa 3 tanali di:)

:) Поздравляю выглядет красиво.

sahol Avtomonyak:)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
 050 303 8787  Эльвин

Zənq et, Hikmət ondan aldı, gör yenə gətəriblər mi, tez tez gətirillər.

zang eliyiram bu nomraya zang catmir:(

oz oblicovkavi verib bunu goturursen yoxsa ele 65 manatdi?

oz ablicsovka deyanda icini vermiya de bilarsan onlara lazim deyil ancag korpus xromu ozde ariginal olmalidi  kapoti galdiranda ve ablicsovkanin altina baxanda orda mersedes znak olur balaca.  onlar da sana yihilma ve ariginal xrom korpusnan verirlar ve 65 azn ona goraki man ozum bahladim 5 azn usta pulisi di:)     8 shurup ozun bahliyirsan ve 5 manat cibunde galir:)

Опубликовано:
zang eliyiram bu nomraya zang catmir:(

oz ablicsovka deyanda icini vermiya de bilarsan onlara lazim deyil ancag korpus xromu ozde ariginal olmalidi  kapoti galdiranda ve ablicsovkanin altina baxanda orda mersedes znak olur balaca.  onlar da sana yihilma ve ariginal xrom korpusnan verirlar ve 65 azn ona goraki man ozum bahladim 5 azn usta pulisi di:)     8 shurup ozun bahliyirsan ve 5 manat cibunde galir:)

oz oblicovkavi vermek mecburidi vermesen bele satmirlar?

Опубликовано:

Amerikanka povorotnik lazimdi srochno...

Satirlar prosto qiymet biraz yuxari olacaq.

Опубликовано:

90 azn di deyasan

Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan?:)))xixixixi

4 poloskali olsaydi lap geweng gorsenerdi)

Mubarekdi)

4 paloska yoxtu da mande axtarmisham amma sana deyim onda da o gara  jabrilari da naziy olaceydi :)

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Zaur626" data-cid="1125014" data-time="1359843618"><p>

90 azn di deyasan<br />

<br />

<br />

Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan?:)))xixixixi</p></blockquote>

Oz oblicovkasida yaxwi yarawir ona gore istemirem onlara verim..alsam bartersiz alacam

Опубликовано:
Amerikanka povorotnik lazimdi srochno...

Satirlar prosto qiymet biraz yuxari olacaq.

mence yarashmaz eee bratish:)

Опубликовано:
mence yarashmaz eee bratish:)

Я более чем уверен ки ярашар йенеде сен билен меслехетди. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Zaur626" data-cid="1125014" data-time="1359843618"><p>

90 azn di deyasan<br />

<br />

<br />

Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan? :)))xixixixi</p></blockquote>

Oz oblicovkasida yaxwi yarawir ona gore istemirem onlara verim..alsam bartersiz alacam

yarashir deyande ki avangart deiyil???   sabahlarim bezdun  ortasini sok cixart ozunkini sox da:)   

amma bir terefden de 20 azn yuxaru ve sonra mashini satanda cixarda da bilarsan:)

Я более чем уверен ки ярашар йенеде сен билен меслехетди. :)

bas hansi depo o yari sari yari ag???

sorushdum ozde haman yerde  podfarnik leganza ve ustanovka 45 azn ozde silikon zad virillar ki na su girsun nadaki birshey. ve damir kranshteyin ila balkidirlar ve garantiya verir

ishlarini de gordum yaxshi elayirlar dedi bizdan ucuz tapmarsan yer tapsan gal havayi gurashtirim

Опубликовано:
yarashir deyande ki avangart deiyil???   sabahlarim bezdun  ortasini sok cixart ozunkini sox da:)   

amma bir terefden de 20 azn yuxaru ve sonra mashini satanda cixarda da bilarsan:)

bas hansi depo o yari sari yari ag???

sorushdum ozde haman yerde  podfarnik leganza ve ustanovka 45 azn ozde silikon zad virillar ki na su girsun nadaki birshey. ve damir kranshteyin ila balkidirlar ve garantiya verir

ishlarini de gordum yaxshi elayirlar dedi bizdan ucuz tapmarsan yer tapsan gal havayi gurashtirim

DEPO как у Орика были.

Опубликовано:
taxtirib baxaram:)

oz aramizdi yarashar aaa:))))   bunu da resht eliyarik:)

onlari goshmaga neciya goshullar?

onlarin iki curasi var   25 azn ve deyasan 45-50 azn   hansinnan alim?   amma baxanda eyni di :)

post-13040-0-98096500-1359848374_thumb.j

post-13040-0-30693300-1359848402_thumb.j

Опубликовано:

DEPO 25-30 manat arasidi deyasan. Qurashdirmaqi ozunde eleye bilersen Orikdan saorush deyacek neca. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Mubarekdi oblicovka bu bashga mesele :)

sahol brat allah razi olsun

Опубликовано:
DEPO 25-30 manat arasidi deyasan. Qurashdirmaqi ozunde eleye bilersen Orikdan saorush deyacek neca. :)

sorusharam

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...