Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 Поздравляю выглядет красиво. thank you Красиво! cox sahol:) alishka969 mana dedi 4 paloska al amma alishka nagadar axtardim 4 tanali yrx idi mana dedilar ki gabahlar olub 4 indi isa 3 tanali di:) Поздравляю выглядет красиво. sahol Avtomonyak:) 1
Hikmet Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 oz oblicovkavi verib bunu goturursen yoxsa ele 65 manatdi?
Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 050 303 8787 Эльвин Zənq et, Hikmət ondan aldı, gör yenə gətəriblər mi, tez tez gətirillər.zang eliyiram bu nomraya zang catmir:(oz oblicovkavi verib bunu goturursen yoxsa ele 65 manatdi?oz ablicsovka deyanda icini vermiya de bilarsan onlara lazim deyil ancag korpus xromu ozde ariginal olmalidi kapoti galdiranda ve ablicsovkanin altina baxanda orda mersedes znak olur balaca. onlar da sana yihilma ve ariginal xrom korpusnan verirlar ve 65 azn ona goraki man ozum bahladim 5 azn usta pulisi di:) 8 shurup ozun bahliyirsan ve 5 manat cibunde galir:)
Hikmet Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 zang eliyiram bu nomraya zang catmir:(oz ablicsovka deyanda icini vermiya de bilarsan onlara lazim deyil ancag korpus xromu ozde ariginal olmalidi kapoti galdiranda ve ablicsovkanin altina baxanda orda mersedes znak olur balaca. onlar da sana yihilma ve ariginal xrom korpusnan verirlar ve 65 azn ona goraki man ozum bahladim 5 azn usta pulisi di:) 8 shurup ozun bahliyirsan ve 5 manat cibunde galir:)oz oblicovkavi vermek mecburidi vermesen bele satmirlar?
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 Amerikanka povorotnik lazimdi srochno...oz oblicovkavi vermek mecburidi vermesen bele satmirlar? Satirlar prosto qiymet biraz yuxari olacaq.
Hikmet Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 4 poloskali olsaydi lap geweng gorsenerdi)Mubarekdi) 1
Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 oz oblicovkavi vermek mecburidi vermesen bele satmirlar? 90 azn di deyasan Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan?))xixixixi 4 poloskali olsaydi lap geweng gorsenerdi)Mubarekdi) 4 paloska yoxtu da mande axtarmisham amma sana deyim onda da o gara jabrilari da naziy olaceydi
Hikmet Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Zaur626" data-cid="1125014" data-time="1359843618"><p> 90 azn di deyasan<br /> <br /> <br /> Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan?))xixixixi</p></blockquote> Oz oblicovkasida yaxwi yarawir ona gore istemirem onlara verim..alsam bartersiz alacam
Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 Amerikanka povorotnik lazimdi srochno... Satirlar prosto qiymet biraz yuxari olacaq.mence yarashmaz eee bratish:)
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 mence yarashmaz eee bratish:) Я более чем уверен ки ярашар йенеде сен билен меслехетди. 1
Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Zaur626" data-cid="1125014" data-time="1359843618"><p>90 azn di deyasan<br /> <br /> <br /> Hikmat oz ablicsovkavi neyniran ki???? duza goyursan? ))xixixixi</p></blockquote> Oz oblicovkasida yaxwi yarawir ona gore istemirem onlara verim..alsam bartersiz alacam yarashir deyande ki avangart deiyil??? sabahlarim bezdun ortasini sok cixart ozunkini sox da:) amma bir terefden de 20 azn yuxaru ve sonra mashini satanda cixarda da bilarsan:) Я более чем уверен ки ярашар йенеде сен билен меслехетди. bas hansi depo o yari sari yari ag??? sorushdum ozde haman yerde podfarnik leganza ve ustanovka 45 azn ozde silikon zad virillar ki na su girsun nadaki birshey. ve damir kranshteyin ila balkidirlar ve garantiya verir ishlarini de gordum yaxshi elayirlar dedi bizdan ucuz tapmarsan yer tapsan gal havayi gurashtirim
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 февраля 2013 Опубликовано: 2 февраля 2013 yarashir deyande ki avangart deiyil??? sabahlarim bezdun ortasini sok cixart ozunkini sox da:) amma bir terefden de 20 azn yuxaru ve sonra mashini satanda cixarda da bilarsan:)bas hansi depo o yari sari yari ag???sorushdum ozde haman yerde podfarnik leganza ve ustanovka 45 azn ozde silikon zad virillar ki na su girsun nadaki birshey. ve damir kranshteyin ila balkidirlar ve garantiya veririshlarini de gordum yaxshi elayirlar dedi bizdan ucuz tapmarsan yer tapsan gal havayi gurashtirim DEPO как у Орика были.
Zaur626 Опубликовано: 2 февраля 2013 Автор Опубликовано: 2 февраля 2013 taxtirib baxaram:) oz aramizdi yarashar aaa:)))) bunu da resht eliyarik:) onlari goshmaga neciya goshullar? onlarin iki curasi var 25 azn ve deyasan 45-50 azn hansinnan alim? amma baxanda eyni di
AVTOMANYAK Опубликовано: 3 февраля 2013 Опубликовано: 3 февраля 2013 DEPO 25-30 manat arasidi deyasan. Qurashdirmaqi ozunde eleye bilersen Orikdan saorush deyacek neca. 1
Isik Опубликовано: 3 февраля 2013 Опубликовано: 3 февраля 2013 Mubarekdi oblicovka bu bashga mesele 1
Zaur626 Опубликовано: 3 февраля 2013 Автор Опубликовано: 3 февраля 2013 Mubarekdi oblicovka bu bashga mesele sahol brat allah razi olsun
Zaur626 Опубликовано: 3 февраля 2013 Автор Опубликовано: 3 февраля 2013 DEPO 25-30 manat arasidi deyasan. Qurashdirmaqi ozunde eleye bilersen Orikdan saorush deyacek neca. sorusharam 1
Рекомендуемые сообщения