Galant Опубликовано: 1 января 2013 Опубликовано: 1 января 2013 (изменено) Изменено 1 января 2013 пользователем Galant 1 Цитата
091 Опубликовано: 1 января 2013 Опубликовано: 1 января 2013 (изменено) Ay qardash niye ishivi chetinleshdirirsen. Вот что тебе нужно http://www.radikal.ru'> Кнопка Вебасто,бывает на СДИ и дизелях. Hela sen deyen kimi ,qnopkiyi basirsan vkluchatel kimi qalir,toes ASR kimi obratka vermir + bonus olarag ishigida yanir,yaniki bilesen qoshuludu ya yox. Изменено 1 января 2013 пользователем 091 2 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 1 января 2013 Автор Опубликовано: 1 января 2013 А что там такое вполне нормальная внешность есть и красным и с черным колпаком самое главное будут как ты хочешь нажал замкнул еще раз нажал разомкнул. Да надо пойти на базаре посмотреть. Ay qardash niye ishivi chetinleshdirirsen. Вот что тебе нужно Кнопка Вебасто,бывает на СДИ и дизелях. Hela sen deyen kimi ,qnopkiyi basirsan vkluchatel kimi qalir,toes ASR kimi obratka vermir + bonus olarag ishigida yanir,yaniki bilesen qoshuludu ya yox. Qaqa Bu gnofkiyi hardan cixdi sende ? goresen oluxanelerde olarmi qaqa ? Bundan başqa iki reledən ibarət sxema da qurmaq olar, hər dəfə maşını xoda salandan sonra knopkanı bir dəfə basanda ETC OFF olacaq. ETC ON üçün matoru söndürüb bir də xoda salmalı olacaqsız. Menim ETS sonmesi ucun sadece Diagnostik razyemunun 6-ci kontaktina Massa vermek lazimdi Vessalam. Sadece Bunun ucun gerek evdeki ishiq sondurub/yandiran kimi knopka olsun ki yandiranda Massa getsin 6 ci kontakta ve beyin ele bilsin ki ETS qatiqliyir ve sondursun. Onsuzda mende bunu etmek ancaq zamokun bagli vaxti 6-ci kontakta Massa verib ve daha sonra xoddayanda alinir, zamok aciq veziyyetde 6-ci kontakta Massa versem bele sonmeyecek ETS. Цитата
091 Опубликовано: 1 января 2013 Опубликовано: 1 января 2013 Qaqa Bu gnofkiyi hardan cixdi sende ? goresen oluxanelerde olarmi qaqa ? He olar, maqazinlerde sorush belke ordada oldu. Coxsu bilmir bu knopkanin meqsedini,hele bilirler shusheleri qizdirir 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 января 2013 Опубликовано: 1 января 2013 He olar, maqazinlerde sorush belke ordada oldu. Coxsu bilmir bu knopkanin meqsedini,hele bilirler shusheleri qizdirir Это кнопка отключения ЕТС? 1 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 1 января 2013 Автор Опубликовано: 1 января 2013 (изменено) Это кнопка отключения ЕТС? Нет кнопка обогрева мотора (спец оборудованием - Webasto) для Дизелей в странах с холодным климатом. Изменено 1 января 2013 пользователем AVTOZAVR041 2 Цитата
nexus1090 Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Deyilənlərdən belə çıxır ki, ən gözəl variant Şahinin dediyi variantdır. Seymur, axtar o düymədən al birini. 1 Цитата
Galant Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Menim ETS sonmesi ucun sadece Diagnostik razyemunun 6-ci kontaktina Massa vermek lazimdi Vessalam. Sadece Bunun ucun gerek evdeki ishiq sondurub/yandiran kimi knopka olsun ki yandiranda Massa getsin 6 ci kontakta ve beyin ele bilsin ki ETS qatiqliyir ve sondursun. Onsuzda mende bunu etmek ancaq zamokun bagli vaxti 6-ci kontakta Massa verib ve daha sonra xoddayanda alinir, zamok aciq veziyyetde 6-ci kontakta Massa versem bele sonmeyecek ETS.ETS-in bloku ABS lə eynidi yoxsa hərəsinin ayrı-ayrı bloku var. Əgər ayrıdırsa bloku başqa yolla söndürmək olar. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 2 января 2013 Автор Опубликовано: 2 января 2013 ETS-in bloku ABS lə eynidi yoxsa hərəsinin ayrı-ayrı bloku var. Əgər ayrıdırsa bloku başqa yolla söndürmək olar.Blok 1 denedi ikisde bir yerdedi, sadece menim usulumun unikalligi ondadi ki ETS sonur amma ABS oz ishini normal davam etdirir. Bashka cur ikiside sonur, ve mashin dushur avariyni rejime, olur kaput, yerimir.Deyilənlərdən belə çıxır ki, ən gözəl variant Şahinin dediyi variantdır. Seymur, axtar o düymədən al birini.O geder yerler gezdim hec bilmiller nedi, hetta sheklini telefonda gosterirdim, cenemi yorub funksiyasini basha salirdim ki bes obratka vermiyen knofkuydu, xeyri yoxdu... axirda bezdim 124 kuzovun salonun ishiq knopkasini aldim eksperiment ucun... 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Blok 1 denedi ikisde bir yerdedi, sadece menim usulumun unikalligi ondadi ki ETS sonur amma ABS oz ishini normal davam etdirir. Bashka cur ikiside sonur, ve mashin dushur avariyni rejime, olur kaput, yerimir. O geder yerler gezdim hec bilmiller nedi, hetta sheklini telefonda gosterirdim, cenemi yorub funksiyasini basha salirdim ki bes obratka vermiyen knofkuydu, xeyri yoxdu... axirda bezdim 124 kuzovun salonun ishiq knopkasini aldim eksperiment ucun... Говорю тебе купи тумблер и фсёёёёёёёёёё. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 2 января 2013 Автор Опубликовано: 2 января 2013 Говорю тебе купи тумблер и фсёёёёёёёёёё. Yaxshi qaqa зачем нервничаешся ? 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Yaxshi qaqa зачем нервничаешся ? Я не нервничаю росто говорю чтобы ты не мучался. 1 Цитата
XOSS Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Положение 1 ЕТС отключен положение 2 ЕТС включен! Спрячь под сидение ! Олдюрюфсянеее миллети , ни дня ни ночи 3 Цитата
nexus1090 Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Ну тады лучше рубильник , мясяляни бирдяфялик хялл едяк. http://www.radikal.ru'> 3 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 2 января 2013 Автор Опубликовано: 2 января 2013 Ade siz nagasssiz , Oldum Gulmekden Rubilnik Goyajam Ozude 4 Faza ucun olannan Я не нервничаю росто говорю чтобы ты не мучался. Ок Гага кое какая идея есть. Посмотрим ииишто выйдет. Положение 1 ЕТС отключен положение 2 ЕТС включен! Спрячь под сидение ! Олдюрюфсянеее миллети , ни дня ни ночи Хахаха, под сиденье думаю не поместится в Багаж надо поставить, походу во время драга буду спускается и отключать и запалю себя Uje knopka oldu rubilnik))) Gorursende de Hikmet meniynen Mezeleniller, Indi men ora Transmormatorlarda olan Rubilnikden qoyum, ozude duz orta Konsolu tam cixarib onun yerine bunlarda baxsin 3 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 2 января 2013 Опубликовано: 2 января 2013 Ade siz nagasssiz , Oldum Gulmekden Rubilnik Goyajam Ozude 4 Faza ucun olannan Ок Гага кое какая идея есть. Посмотрим ииишто выйдет. Хахаха, под сиденье думаю не поместится в Багаж надо поставить, походу во время драга буду спускается и отключать и запалю себя Gorursende de Hikmet meniynen Mezeleniller, Indi men ora Transmormatorlarda olan Rubilnikden qoyum, ozude duz orta Konsolu tam cixarib onun yerine bunlarda baxsin Иншаллах горошо выйдет. 1 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 4 января 2013 Автор Опубликовано: 4 января 2013 Всё уже сделано, установил кнопку. Спасибо за помошь и советы. Особенно Нариману (Nexus1090) и Шахину (091) Подробнее в теме http://www.auto.az/forum/index.php/topic/35858-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-ets-w202/ эту уже можно закрывать. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.