Перейти к содержанию

Продаю: Lexus LS460

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Bazara cixartmax "prowliy vek" sayilir? Deyer eziyyetine? 

Man nasa fikire gelirem, deyirem vaxt eleyim cikkan cixim balka.

uzagi uzagi zibil kulyoku giymetine verim

Изменено пользователем AVTOSUREN
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Bazara cixartmax "prowliy vek" sayilir? Deyer eziyyetine? 

Man nasa fikire gelirem, deyirem vaxt eleyim cikkan cixim balka.

Vallah bu deyge bilinmir bazardan bentleydi alan var 06da.. Bexte bextdi... Meni bogsalar bazara getmerem e, her gelene cavab vermey zanudalar yigishir, alver4iler galir gedir..  Gul kimi diyanibda qarajda 6 bazar sururem, lezzetdi e vallah.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mandada garajda dayanib ee) amma gozu mazol bashka weydi) nervlaniram onu gorende. yer tutur, zibil kimi )))))))

Onda bexti sinamag lazimdi, tembolee cewkadi asl bazar mashini. 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mandada garajda dayanib ee) amma gozu mazol bashka weydi) nervlaniram onu gorende. yer tutur, zibil kimi )))))))

Onda bexti sinamag lazimdi, tembolee cewkadi asl bazar mashini. 

Bazara chixmamish ola bilsin satdin, yolda alver4ishkalar diyanire onlar potencial klientdiler ))

• 2 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Yeni qiymət 36500

Yüngülvari ürey direy alana )

Convex_D704_Lexus_Matte_Black_22_8.jpg

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Allah bazar versin! En sevdiyim mawinlardan biridi! Cox rahat ve dinomik mawindi.

Men bawa duwe bilmirem niye helede satilmayib? :(

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Allah bazar versin! En sevdiyim mawinlardan biridi! Cox rahat ve dinomik mawindi.

Men bawa duwe bilmirem niye helede satilmayib? :(

Neblim dost, qoymushamda internet saytlara gorey nolur. Bele telesmir prosto deishmek istiyirem uje naa taza bir shey istiyirem.
  • Yeri var! 1
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:

Apardim servise peredokda ses var idi tormoz verende, razvalnilerin vaxti gelib dediler. Voppshem butun razvalniler, tyaqalar odnim slovom butun peredoku 0 km veziyyetine getirmelerini xaish eledim. Buferleri dedim tezden renglesin top izleri var idi, xirda ciziqlar emele galmishdi qabaqda trassda surmeyden hamisini ideal hala salajaqlar, bi denede babat polirovka i ximchistka olajaq. Tak shto LS 460 axtaran bu mashini alsa babat qabaq dushejey ) Lesh qiymetine 36000 dollar

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bazar olsun qardaw cox gozel ve rahat mawindi

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bazar olsun qardaw cox gozel ve rahat mawindi

Duzdu qardash amma diyasan rahat mashin surmey istiyen yoxdu, belkede motorun boyuk olmaginnan qorxurlar ki chox benzin yeyir.

Amma yayda bu mashin 18 litr maks yeyir normal surende. Trassda sredniy 100 110 surende 7-8 litr benzin yeyir. 8 stupenchitiy korobka olduguna gore benzin serfiyati ashagidi bunlarda.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Duzdu qardash amma diyasan rahat mashin surmey istiyen yoxdu, belkede motorun boyuk olmaginnan qorxurlar ki chox benzin yeyir.

Amma yayda bu mashin 18 litr maks yeyir normal surende. Trassda sredniy 100 110 surende 7-8 litr benzin yeyir. 8 stupenchitiy korobka olduguna gore benzin serfiyati ashagidi bunlarda.

Heledir qardash, mawini daim surmursense belke bir weekend salonlara gedib teklif elemek olar ya bartere ya da cash taniw salonlar var ;)

Опубликовано:

Heledir qardash, mawini daim surmursense belke bir weekend salonlara gedib teklif elemek olar ya bartere ya da cash taniw salonlar var ;)

Sururem ancaq weekendler, qabaq gunde sururdum indi niva var deye he4 onu surmurem ) Tanishlar az pul verirler 33 min verir( cehennem 35 verseydi alver4i vererdim. Sohbet orasindadiki indi man ozum axtarsam lexus bez kraska az probegli bele veziyyetde tapa bilmerem e, bextimiz belededide bizim )))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

bezkraska mashin almaq duzgun deyil, kraskali xarabo bizim vaxda) 2 mator zat

• Yeri var! 1
Опубликовано:

bezkraska mashin almaq duzgun deyil, kraskali xarabo bizim vaxda) 2 mator zat

Mashini nece peredoku yigdilarsa satmaq fikrimi deishirem uje)) bir panaramam zad olsa tez bazar satardime)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Salona doordan da istamirsan prob eleyib goymax satisha? 

• 3 месяца спустя...
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Zəhmət olmasa moderator qardaşlar temami bağlıyın, fantastik qiymətləri nəzərə alaraq maşını satası olmadım.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...