Android788 Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Allah bazar versin, InwaAllah satib duzgun bir secimde MAzda alarsan Yerliler yigiwanda Bir gun gelin Gencede-de yigiwariq Wemkir-Gence pacti eyni yerdi AY-QAaaaaaa Yerliler Yigiwanda Gelin Bakida yigiwaq. Wemkir Gence-Baki, hamisi AZerbaycandir, gelin bakida yigiwaq 3
Firudin Опубликовано: 26 декабря 2012 Автор Опубликовано: 26 декабря 2012 Allah bazar versin, InwaAllah satib duzgun bir secimde MAzda alarsan Yerliler Yigiwanda Gelin Bakida yigiwaq. Wemkir Gence-Baki, hamisi AZerbaycandir, gelin bakida yigiwaq Mazda? Mazdalardan 1 denesi xowuma gelir oda RX8 1
Tofiq Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Mazda? Mazdalardan 1 denesi xowuma gelir oda RX8 Bir xeber chixmir senden.
Android788 Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Mazda? Mazdalardan 1 denesi xowuma gelir oda RX8 Sen telesme demeye, Qaqan yay sezonna bir dene mAzda hazirlasin sen fikrini deyiwessen))) Menim aglimda odurki sen BMW alassan. Son vaxtlar BMW-ler yaman artir. Hec teecublenmerem. Amma mazda pis deyil. 2
Firudin Опубликовано: 26 декабря 2012 Автор Опубликовано: 26 декабря 2012 Sen telesme demeye, Qaqan yay sezonna bir dene mAzda hazirlasin sen fikrini deyiwessen))) Menim aglimda odurki sen BMW alassan. Son vaxtlar BMW-ler yaman artir. Hec teecublenmerem. Amma mazda pis deyil. Yox bmw deil Inwallah gozleyirik Men demedim ki mazda pis mawindir) Bir xeber chixmir senden. Mende xeber gozleyirem 2
Tofiq Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Sen telesme demeye, Qaqan yay sezonna bir dene mAzda hazirlasin sen fikrini deyiwessen))) Menim aglimda odurki sen BMW alassan. Son vaxtlar BMW-ler yaman artir. Hec teecublenmerem. Amma mazda pis deyil. Bmw ikinci bir ailedir ))) Nivadan qabag 2 ay surdum E39. Duzdu ancag benzine pul verirdim. Qalanini atam ozu hell edirdi. Ancag rasxodlu mashindir)) 1
Android788 Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Bmw ikinci bir ailedir ))) Nivadan qabag 2 ay surdum E39. Duzdu ancag benzine pul verirdim. Qalanini atam ozu hell edirdi. Ancag rasxodlu mashindir)) Sen gel ele mazda 3-den 6-dan al. herbir rasxoduda benzinide ozun oduyessen
Tofiq Опубликовано: 26 декабря 2012 Опубликовано: 26 декабря 2012 Sen gel ele mazda 3-den 6-dan al. herbir rasxoduda benzinide ozun oduyessen Ceyhun gelecek planda mazda olmasada, ya yapon ya da nemes mashinidir. 1
Firudin Опубликовано: 2 января 2013 Автор Опубликовано: 2 января 2013 Прошу закрыть тему. Машина не продается! 2
Рекомендуемые сообщения