Перейти к содержанию

Любительский драг

Turbo_RS

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
E240 Dord Goznen vs Grandeur 2.4 durmusam Drag Kecmisem  onu yerinden goturende bir gedirdik hardasa 80 -100 km uje aramizda mesafe olurdu

Video varsa yerlewdir

Uwaqlar men uje startdayam. havada dumanlidir. Yeri var. Duman ve drag)))) Men polni vorujonni gelirem)))

Опубликовано: (изменено)
Video varsa yerlewdir

Uwaqlar men uje startdayam. havada dumanlidir. Yeri var. Duman ve drag)))) Men polni vorujonni gelirem)))

Qaqa E240 babat kecdin aaa, E270 menim videomu sen cekmedin ?

Miriye, Azada , Farize ve Orike sms atmishdim.

Miri cavab vermedi

Azadin telefonuna zenq catmir

Orikde gele bilmedi 

Fariz de catdira bilmedi ...

Men + E270 + E240 + Android Ceyhun Mazda 2.5 Cold Air intake ve Simons Exahust babat draglar etdik )))

Hamiviz sagolun.

Изменено пользователем AVTOZAVR041
Qaqa E240 babat kecdin aaa, E270 menim videomu sen cekmedin ?

Imkan verdiki o 4x4, sizi cekirdim ki  bu geldi sixdi seni ve.s ona gore yaxwi kadr alinmadi hecne gormek olmur. Seymur o menim mawinda gorduyun Ciki Ciki barede yazma ok. Pis qulaqlardan qoruyuram. Xeber uzaqlara chatmasin deye.

e270 yene ozunu dogrultmadi)))) Mende obiri yewkani yaxwi kecdim 3-4 korpus)))

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
Imkan verdiki o 4x4, sizi cekirdim ki  bu geldi sixdi seni ve.s ona gore yaxwi kadr alinmadi hecne gormek olmur. Seymur o menim mawinda gorduyun Ciki Ciki barede yazma ok. Pis qulaqlardan qoruyuram. Xeber uzaqlara chatmasin deye.

Sen babat kecdin. Ciki Ciki Galdi aramizda, sən axı gardaşsan ;)

Ford Explorer lap o manyak ujastiklerde ki kimi bizi gorxuzmaga bashladi dedim kimdise bizden intigam almaq isteyir deyesen  :uxaxa:

Опубликовано:

O dizel e 270 geweng gedir ))))

Опубликовано:
Dizele gore zor gedir, Seymurla direwir

O menim mashinimnanda direwirdi ))

Dizel beyem pis gedir ki ))) ?

Seymurdada kompressordu o dizeldeda, atmosfernik axtariram, menim mashinmi kecsin ))))))))))))))

O menim mashinimnanda direwirdi ))

Dizel beyem pis gedir ki ))) ?

Seymurdada kompressordu o dizeldeda, atmosfernik axtariram, menim mashinmi kecsin ))))))))))))))

Senin mashinin samolyotdu gardashim )))

Amma hemen o E270 bu gun 2 kuzov kecdim tehimen, ozude elave olaraq o teze  K N hava filteri goyub.

Опубликовано:
Snein mashinin samolyotdu gardahsim )))

Amma hemen o E270 bu gun 2 kuzov kecdim tehimen, ozude elave olaraq o teze  K N hava filteri goyub.

Ele o filtre gore uduzurdu )))

Sen eger onu kecdinse ))) 

Meni sakit kecersen )))

Cunki e270 pocti 1 korpus aparmiwdi meni )))

Ele o filtre gore uduzurdu )))

Sen eger onu kecdinse ))) 

Meni sakit kecersen )))

Cunki e270 pocti 1 korpus aparmiwdi meni )))

Tural  Menim mashina el gezdirmeyim + ETS knopka qoyub sondurmeyim cox boyuk rol oynadi. Ozude bu gun 98 deyil , 95 benzinle idim :)

Опубликовано:
Tural  Menim mashina el gezdirmeyim + ETS knopka qoyub sondurmeyim cox boyuk rol oynadi. Ozude bu gun 95 benzinle idim :)

Ona gore paaaart elemirdi :uxaxa: 

Seymur denen menim Samurayim nece gedirdi? deyiwikliyi gordunde.  ;)

Опубликовано:
Ona gore paaaart elemirdi :uxaxa: 

Seymur denen menim Samurayim nece gedirdi? deyiwikliyi gordunde.  ;)

He qaqa, maşın çox ləzzət eliyir, sən nə vaxtsa onu satsan mən inşə ALLAH onu alardim, yaxşı baxirsan.

Telefonundaki ANdroid programin adi neod o mashini dannilarini gosterir real vaxtda ?

Опубликовано:
He qaqa, maşın çox ləzzət eliyir, sən nə vaxtsa onu satsan mən inşə ALLAH onu alardim, yaxşı baxirsan.

Telefonundaki ANdroid programin adi neod o mashini dannilarini gosterir real vaxtda ?

Aha ele satacam o chewkada itirdim bunda itirmek istemirem, deyiwmek fikrim olsa nevaxtsa oda olsa eger, evdekilere perevod edecem))))

Torgue proqramidir. Ve LM327 avadanliq lazimdir OBDII bortkompyuterleri uchun. Istediyin qrafiki ve datciki qoya bilersen gostersin hetta bortda baw vermiw owibkalarida silmek olur. Beledeki zor weydir :D   Ele bele mene android leqebi qoymayiblarki)))) ;)

Опубликовано:
Aha ele satacam o chewkada itirdim bunda itirmek istemirem, deyiwmek fikrim olsa nevaxtsa oda olsa eger, evdekilere perevod edecem))))

Torgue proqramidir. Ve LM327 avadanliq lazimdir OBDII bortkompyuterleri uchun. Istediyin qrafiki ve datciki qoya bilersen gostersin hetta bortda baw vermiw owibkalarida silmek olur. Beledeki zor weydir :D   Ele bele mene android leqebi qoymayiblarki)))) ;)

hmm mende OBD razyem yoxdu (((

Опубликовано:
hmm mende OBD razyem yoxdu (((

Yemedun getdun. teze android TF almisan heveslisen hmmm? mawini deyiwersen inwaAllah senedequrawdiraram. Zor avadanliqdir. Men indi orda uskoriteli tapmaq isteyirem ki, 100km neche saniyeye qet etmeyi olchmek olur ya yox.

Опубликовано:
У него турбо мотор ? Что реально 2107 разгоняется за 6 секунд до ста ?  :shok:

Разгон не 6 секунд со старта Субару на 5 - 6 корпусов вперед уходит , после 160 догоняет а с ролла  2107 уходит

Фейк был не плохой)

можно и с сонатой, я дома полежу отдохну а вы засчитайте мне тех поражение.

пусть там будет 400 коней и разгон 5 сек. мне интересны тачки кот от завода быстрее моей

BMW 540 E39)

завод

Изменено пользователем LEVEL666

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...