Chamilion Опубликовано: 31 июля 2013 Опубликовано: 31 июля 2013 (изменено) Yağlı yemək yemişdim yerün melum ona gore YAĞLI şriftə üstünlük verdim! Sizə isə məsıəhət olunur ki hər bir sözü min cürə yozmayın nə olsun ki PES de uduzursunuz!Men yagsiz xoshlayiram, jestkiy olsun!Ister ufc ister pes, ister de ki padpress olsun, luboy vaxt luboy yerde dersini vermeye haziramps, because V10 http://vimeo.com/66970432 Изменено 31 июля 2013 пользователем Chamilion 1
Alishka Опубликовано: 31 июля 2013 Автор Опубликовано: 31 июля 2013 Men yagsiz xoshlayiram, jestkiy olsun!Ister ufc ister pes, ister de ki padpress olsun, luboy vaxt luboy yerde dersini vermeye haziramps, because V10 Bilirsen axi uduzassan niye tak qovorish.....
Android788 Опубликовано: 31 июля 2013 Опубликовано: 31 июля 2013 Android yazanda duz yaz - MASHINDA!Nece deyerler: Каждый думает по своей испорченности. Что делать? bura xirurqiya forumu deyilki sohbet bashqa nedense getsin, avto forumdur burda sohbet ancaq mashinin arxa hissesinden gede biler. 2
Alishka Опубликовано: 31 июля 2013 Автор Опубликовано: 31 июля 2013 Nece deyerler: Каждый думает по своей испорченности. Что делать? bura xirurqiya forumu deyilki sohbet bashqa nedense getsin, avto forumdur burda sohbet ancaq mashinin arxa hissesinden gede biler. Ne olsun ki Qazaxa gedib gelmisen ne olsun ki yolda yaman derdleshmisen indi bizi doymelisen??? 2
Android788 Опубликовано: 31 июля 2013 Опубликовано: 31 июля 2013 Ne olsun ki Qazaxa gedib gelmisen ne olsun ki yolda yaman derdleshmisen indi bizi doymelisen??? Uje sohbet chatdi)))) Yashara salam denen. 1
Alishka Опубликовано: 31 июля 2013 Автор Опубликовано: 31 июля 2013 Uje sohbet chatdi)))) Yashara salam denen. Deyaram! Proektorlar nece oldu? -) 1
Chamilion Опубликовано: 31 июля 2013 Опубликовано: 31 июля 2013 Попка гяль гяль деирь -) Niyeki sende olmasin Буну охуйан хярь бир кясь хирургия мянасында баша дюшдю, еля Али озюдя))))))) Android yazanda duz yaz - MASHINDA! Nece deyerler: Каждый думает по своей испорченности. Что делать? bura xirurqiya forumu deyilki sohbet bashqa nedense getsin, avto forumdur burda sohbet ancaq mashinin arxa hissesinden gede biler. Бурда сехбят не только машинын архасындан гедя билярь))) Умумиййятля Алинин темасында сехбят лап бозбашданда гедя белярь ай бырат))))) 3
Android788 Опубликовано: 31 июля 2013 Опубликовано: 31 июля 2013 Deyaram! Proektorlar nece oldu? -)Qazaxdakini deyirsense uje qurashdirib tehvil verdim Akkord shirketine. Sizinkini deyirsense qonaq chagir gelim baxim gorum o xrustalni guzgulu proyektor sizi niye incidir?
Chamilion Опубликовано: 1 августа 2013 Опубликовано: 1 августа 2013 (изменено) Ali, aglima bele bir fikir gelib Ozde choox babat tutur aa! Изменено 1 августа 2013 пользователем Chamilion 4
Android788 Опубликовано: 1 августа 2013 Опубликовано: 1 августа 2013 Ali, aglima bele bir fikir gelib Ozde choox babat tutur aa! jabra?
Chamilion Опубликовано: 2 августа 2013 Опубликовано: 2 августа 2013 jabra?Обычная жабра стоит там. Кстати я её уже на карбоновую поменял.Я про диски, диски от М5, ну те которые стоят у Алишки. 1
Alishka Опубликовано: 2 августа 2013 Автор Опубликовано: 2 августа 2013 Ali, aglima bele bir fikir gelib Ozde choox babat tutur aa! Qurbandi Shakilda arxa disklar enni deyil Yani butun komlekt 4 qabaq diskden ibaretdi M3 disklarina al gazdirmak lazimdu sroshnu!
Chamilion Опубликовано: 2 августа 2013 Опубликовано: 2 августа 2013 QurbandiShakilda arxa disklar enni deyil Yani butun komlekt 4 qabaq diskden ibaretdiM3 disklarina al gazdirmak lazimdu sroshnu!Indi sen tesevvur ele komplekt arxa disklerden ibaret olsa nece gorsener!Sen mene o rengin kodunun denen men de sabah gedim el gezdirim
Орик Опубликовано: 2 августа 2013 Опубликовано: 2 августа 2013 (изменено) Эльвин и Али, махнитесь да на время дисками.... Изменено 2 августа 2013 пользователем Орик
Chamilion Опубликовано: 2 августа 2013 Опубликовано: 2 августа 2013 Не плохая идейка А твои 19 не пойдут? Они же универсальные кажись.
Орик Опубликовано: 2 августа 2013 Опубликовано: 2 августа 2013 Не плохая идейка А твои 19 не пойдут? Они же универсальные кажись. Нет бро, там сверловка другая ((((
Alishka Опубликовано: 2 августа 2013 Автор Опубликовано: 2 августа 2013 Indi sen tesevvur ele komplekt arxa disklerden ibaret olsa nece gorsener!Sen mene o rengin kodunun denen men de sabah gedim el gezdirim Rəngin kodu ? DeməyəcəmMish Mish -)Эльвин и Али, махнитесь да на время дисками.... Только после того как фырлатну кое у кого Альпинки 19
Рекомендуемые сообщения