Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Togrul disk deyiwmek istiyirsense Genesis Coupenin disklerini goy onlar 19 dur, 18 liki deyiwib 18 goyanda da ne menasi oldu ki ) ?

yaxwi fikirdi,goresen yarawar voobwe?

Ты еще не занизил?

brat bawim nivaya gariwib )

Опубликовано:

Bu gun saldim mawni moykaya hala ogluynan goruwdum bir 2 dene wekil cekdik,hava dehwetdi vAllah pewman oldum yuduzdurmagma

5577c77ddb00.jpg

post-11985-0-47946200-1363608864_thumb.j

post-11985-0-82080300-1363608876_thumb.j

post-11985-0-14582100-1363608890_thumb.j

post-11985-0-18291400-1363608906_thumb.j

Опубликовано:
Togrul, mence bu diskiler haqqinda ciddi fikirlesmelisen ))) cox yarasacaq :)

Hesen gardawim necesen? menim hele en birinci aglima gelen diskler bular idi,forumda necedefe muzakire ilemiwem uwaglar beyenmeyib ama (

Menim fikrimce 19-luq bortlu diskler chx yarashar mashina birde biraz endirmek lazimdir.

Orxan R19 + pasatka ozde hyundai-da bilirsen nedi ? :D grob :D

Опубликовано:
Hesen gardawim necesen? menim hele en birinci aglima gelen diskler bular idi,forumda necedefe muzakire ilemiwem uwaglar beyenmeyib ama (

Ehtiyatli surush + yamalardan yavash kechmek. :D Gorunushu bilirsen ne olacaq? Yadaki R18 bortlu diskler + pasatka amma birinci variant daha yaxshidi. 

Umumiyyetle fikir vermishem Hyundaya birde Kiaya nese yenilik elemek gorxurlar. Togrul193-un disklerine bax super vidi var.

Опубликовано:

dehwetde yavaw surmey olur axi bizde bAbAt ))) adi bele stoykaynan men surende daldan mozgi edirler signallariynan gunde girdindayam deyirem sbh peredokmu sen menim gelib yigaceysan? baxir sifetme neyse e yaram acildi )) only R18 ! ) yungul vari pasatka i tolko sport prujinlar

Niva suren oglan )

nedi ala xowva gelmir :D

Опубликовано: (изменено)
Bu gun saldim mawni moykaya hala ogluynan goruwdum bir 2 dene wekil cekdik,hava dehwetdi vAllah pewman oldum yuduzdurmagma

5577c77ddb00.jpg

qardasim heyetimizde neyniyirsen ? :D

Изменено пользователем Rzazade
Опубликовано:
dehwetde yavaw surmey olur axi bizde bAbAt ))) adi bele stoykaynan men surende daldan mozgi edirler signallariynan gunde girdindayam deyirem sbh peredokmu sen menim gelib yigaceysan? baxir sifetme neyse e yaram acildi )) only R18 ! ) yungul vari pasatka i tolko sport prujinlar

nedi ala xowva gelmir :D

Basdan ayaga elediyin xeyanetdi :D

Опубликовано:
gelende bir zeng vur goreh :D bizim heyetdi

acarida goturerem kak raz :D

problem yoxdu sbh hala ogluynan goruwmeliyam kak raz  hebar ederam sene,taniyirsan 014-du?

Basdan ayaga elediyin xeyanetdi :D

heyanet nie ki ikside ureydi

Опубликовано:
problem yoxdu sbh hala ogluynan goruwmeliyam kak raz  hebar ederam sene,taniyirsan 014-du?

masinin gormuwem :D i fso

Опубликовано:

Sagol qaqa yaxsi :) yoo bu diskilerden basqa yalandi. o gun gordum birinin altinda ureyim getdii :) hele men oz sonatama vurmaq fikrine gelmisem. sen mutleq vurmalisan ;) ama onu da deyimki 19du ha bu diskilerde. deqiq baxdim

Опубликовано:
Sagol qaqa yaxsi :) yoo bu diskilerden basqa yalandi. o gun gordum birinin altinda ureyim getdii :) hele men oz sonatama vurmaq fikrine gelmisem. sen mutleq vurmalisan ;) ama onu da deyimki 19du ha bu diskilerde. deqiq baxdim

yaxwi olasan gagawim,ne bilim vAllah ozum alanda mawni baxdim R18 yazilmiwdi  inwAllah alacam

evde olsam sohbet ederik

ok

Опубликовано:

heyanet nie ki ikside ureydi

Busanda :D

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...