093 Опубликовано: 10 марта 2013 Автор Опубликовано: 10 марта 2013 Togrul disk deyiwmek istiyirsense Genesis Coupenin disklerini goy onlar 19 dur, 18 liki deyiwib 18 goyanda da ne menasi oldu ki ) ? yaxwi fikirdi,goresen yarawar voobwe?Ты еще не занизил?brat bawim nivaya gariwib ) 2 Цитата
Турал Опубликовано: 11 марта 2013 Опубликовано: 11 марта 2013 Onu gerek taxasan diskleri baxasan ) 1 Цитата
093 Опубликовано: 12 марта 2013 Автор Опубликовано: 12 марта 2013 duznu desam Tural bu saat bawim nivaya gariwib obeswumka olunmalidi mawin oncun hyudai cox maragi galmayib 1 Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 Bu gun saldim mawni moykaya hala ogluynan goruwdum bir 2 dene wekil cekdik,hava dehwetdi vAllah pewman oldum yuduzdurmagma 7 Цитата
Hesen Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 Togrul, mence bu diskiler haqqinda ciddi fikirlesmelisen ))) cox yarasacaq 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 Menim fikrimce 19-luq bortlu diskler chx yarashar mashina birde biraz endirmek lazimdir. Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 Togrul, mence bu diskiler haqqinda ciddi fikirlesmelisen ))) cox yarasacaq Hesen gardawim necesen? menim hele en birinci aglima gelen diskler bular idi,forumda necedefe muzakire ilemiwem uwaglar beyenmeyib ama ( Menim fikrimce 19-luq bortlu diskler chx yarashar mashina birde biraz endirmek lazimdir. Orxan R19 + pasatka ozde hyundai-da bilirsen nedi ? grob 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 Hesen gardawim necesen? menim hele en birinci aglima gelen diskler bular idi,forumda necedefe muzakire ilemiwem uwaglar beyenmeyib ama ( Orxan R19 + pasatka ozde hyundai-da bilirsen nedi ? grob Ehtiyatli surush + yamalardan yavash kechmek. Gorunushu bilirsen ne olacaq? Yadaki R18 bortlu diskler + pasatka amma birinci variant daha yaxshidi. Umumiyyetle fikir vermishem Hyundaya birde Kiaya nese yenilik elemek gorxurlar. Togrul193-un disklerine bax super vidi var. 1 Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 dehwetde yavaw surmey olur axi bizde bAbAt ))) adi bele stoykaynan men surende daldan mozgi edirler signallariynan gunde girdindayam deyirem sbh peredokmu sen menim gelib yigaceysan? baxir sifetme neyse e yaram acildi )) only R18 ! ) yungul vari pasatka i tolko sport prujinlar Niva suren oglan ) nedi ala xowva gelmir 1 Цитата
Rzazade Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 (изменено) Bu gun saldim mawni moykaya hala ogluynan goruwdum bir 2 dene wekil cekdik,hava dehwetdi vAllah pewman oldum yuduzdurmagma qardasim heyetimizde neyniyirsen ? Изменено 18 марта 2013 пользователем Rzazade 1 Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 qardasim heyetimizde neyniyirsen ? halam oglu orda galir FX 014 nomreynen gunde ordayam Цитата
Rzazade Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 gelende bir zeng vur goreh bizim heyetdi acarida goturerem kak raz Цитата
Elvin207 Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 dehwetde yavaw surmey olur axi bizde bAbAt ))) adi bele stoykaynan men surende daldan mozgi edirler signallariynan gunde girdindayam deyirem sbh peredokmu sen menim gelib yigaceysan? baxir sifetme neyse e yaram acildi )) only R18 ! ) yungul vari pasatka i tolko sport prujinlar nedi ala xowva gelmir Basdan ayaga elediyin xeyanetdi Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 gelende bir zeng vur goreh bizim heyetdi acarida goturerem kak raz problem yoxdu sbh hala ogluynan goruwmeliyam kak raz hebar ederam sene,taniyirsan 014-du? Basdan ayaga elediyin xeyanetdi heyanet nie ki ikside ureydi Цитата
Rzazade Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 problem yoxdu sbh hala ogluynan goruwmeliyam kak raz hebar ederam sene,taniyirsan 014-du? masinin gormuwem i fso Цитата
Hesen Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 Hesen gardawim necesen? menim hele en birinci aglima gelen diskler bular idi,forumda necedefe muzakire ilemiwem uwaglar beyenmeyib ama ( Orxan R19 + pasatka ozde hyundai-da bilirsen nedi ? grob Sagol qaqa yaxsi yoo bu diskilerden basqa yalandi. o gun gordum birinin altinda ureyim getdii hele men oz sonatama vurmaq fikrine gelmisem. sen mutleq vurmalisan ama onu da deyimki 19du ha bu diskilerde. deqiq baxdim 1 Цитата
093 Опубликовано: 18 марта 2013 Автор Опубликовано: 18 марта 2013 Sagol qaqa yaxsi yoo bu diskilerden basqa yalandi. o gun gordum birinin altinda ureyim getdii hele men oz sonatama vurmaq fikrine gelmisem. sen mutleq vurmalisan ama onu da deyimki 19du ha bu diskilerde. deqiq baxdim yaxwi olasan gagawim,ne bilim vAllah ozum alanda mawni baxdim R18 yazilmiwdi inwAllah alacam evde olsam sohbet ederik ok Цитата
Elvin207 Опубликовано: 18 марта 2013 Опубликовано: 18 марта 2013 problem yoxdu sbh hala ogluynan goruwmeliyam kak raz hebar ederam sene,taniyirsan 014-du? heyanet nie ki ikside ureydi Busanda Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.