Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

18 di gagaw ama boyuk gorsenir )

he menda R18 di

buda oz diskidi 

Изменено пользователем 093
Опубликовано:

yox gagaw R18 di,men bunu salonnan alanda 3 motor isteyirdim var idi,ama polniy full deyildi yaninda indi ki mawnim durmuwdu 2.4 polniy full mene full lazim idi oncun bunu goturdum,o 3 motorda bu diskler idi ozum baxmiwam R18 idi yazisi,negeder dedim saticiya ki ustunda pul verim deyiwek deyiwmedi

Опубликовано:
yox gagaw R18 di,men bunu salonnan alanda 3 motor isteyirdim var idi,ama polniy full deyildi yaninda indi ki mawnim durmuwdu 2.4 polniy full mene full lazim idi oncun bunu goturdum,o 3 motorda bu diskler idi ozum baxmiwam R18 idi yazisi,negeder dedim saticiya ki ustunda pul verim deyiwek deyiwmedi

Onda shekilda boyuk dushub qaqash. 

Chunki sanin mashininin disklarindan boyuk gorsanirdi, ona gore R19 fikirlashdim. :)

bu gun Elvin meni 3 mkr -in babat palcigli yollarna saldi spoyler deyir var ama hec kimi tapa bilmadiy axirda bele xuliganka eledim mawni )

365526183d82.jpg

Изменено пользователем 093

qaqash manim qoydugum yerlashdirdiyim y shakildaki disklar rahar R19-20 di. 

Ola bilsin sanin gorduyun disklarin olchusu balaja olub :)

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:
Onnandi, ancag senin mashininin disklerinden boyuk gorsenir bular. 

Ona gore R19 deyirem men

he mende onu deyirem gagaw nese olar boyuk gorsenir,ama degik biliram ki R18 di ozum oxumuwam )

HERI SEN

heri 

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Togrul disk deyiwmek istiyirsense Genesis Coupenin disklerini goy onlar 19 dur, 18 liki deyiwib 18 goyanda da ne menasi oldu ki ) ?

pds_photo_3886_2010102705463565825_1.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...