Перейти к содержанию

Нива 10-VV-042

XOSS

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Metro Nesimi !!! tanimiram hec hardadir, indi sennen eshidirem ! :) nomre varsa oyrenmek olar

Опубликовано:

Acigi bu hefte ishim coxdur! Bosh vaxt olan kimide xirdalana vaza gedmak istiyirem! Oranin yeri degig hardadir sen bilirsen hec?

Evvela uzr isteyirem ki sohbetivize giriwirem :D

Vaza neye gedirsen ki bele soruwmag ayib olmasin?!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Metro Nesimi !!! tanimiram hec hardadir, indi sennen eshidirem ! :) nomre varsa oyrenmek olar

050 383 04 02 noname, sabah mende zeng edecem evvel oyrenecem ki real sohbetdi ya yox sonra ora surub getmeye deyer.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mikrorayon. Zerife parkini ke4ennen sonra

Опубликовано:

Elbetde olmayacaq, chunki bu ewitdiyim en ucuz teklifdir. Indi men Amerikanin Ksport ffirmasinada mektub yazdim gorum ne cavab gelecek. Dunyada yer qalmadiye yazmadim)))))

Sen ne vaxt getmek istersen? birlikde gederdim deyirem.

Ceyhun sene axirda Tuning atelyelerinden babat teklifler gelecek. :)

Surxay, mence bizim gomrukdekiler pnevmonun bahali bir wey oldugunu bilirler. 170 manata inanmazlar, duzdur senedde 170 yazilibsa qebul edecekler, ancaq yenede senden pul qopartmaga chalishacaglar. Biz o vaxt automat qapilari getirende, tamojnide baxiblar, bilmeyibler ne olduguni. Ona gore atami orda 3 saat lengidibler ki, ne oldugunu oyrensinler. Onu deyerlermi?! :D Obshem tapa bilmeyibler ne oldugunu. Ancaq bilseydiler, gomruk rusumu odemeli olacaqdi atam. :) Dediyim odurki sen o malin qiymetini ucuz yazdirsanda, yenede elden qalma, tapshirtdir. Tem bole elin chatir o ishlara. :)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Evvela uzr isteyirem ki sohbetivize giriwirem :DVaza neye gedirsen ki bele soruwmag ayib olmasin?!
Balami vazdaki proktolog (slesar) Oruca gosterecem ! Barmag elasin orasin burasin yaglasin tumarlasin ;)
Ceyhun sene axirda Tuning atelyelerinden babat teklifler gelecek. :)Surxay, mence bizim gomrukdekiler pnevmonun bahali bir wey oldugunu bilirler. 170 manata inanmazlar, duzdur senedde 170 yazilibsa qebul edecekler, ancaq yenede senden pul qopartmaga chalishacaglar. Biz o vaxt automat qapilari getirende, tamojnide baxiblar, bilmeyibler ne olduguni. Ona gore atami orda 3 saat lengidibler ki, ne oldugunu oyrensinler. Onu deyerlermi?! :D Obshem tapa bilmeyibler ne oldugunu. Ancaq bilseydiler, gomruk rusumu odemeli olacaqdi atam. :) Dediyim odurki sen o malin qiymetini ucuz yazdirsanda, yenede elden qalma, tapshirtdir. Tem bole elin chatir o ishlara. :)
O pnevmodan bir konteyner getirsem onda sen deyandi amma ozum ucun getirdiyime pul vermirem , taniyillar hormet ediller mene!
  • Yeri var! 4
Опубликовано:

Balami vazdaki proktolog (slesar) Oruca gosterecem ! Barmag elasin orasin burasin yaglasin tumarlasin ;)

Duz eliyirsen! Так держать! :)

Surxay men sene demek istemirdim amma indi deyecem. Men senin balavin lubovnikiyem :D Daha dogursu men onu sevirem :D

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Duz eliyirsen! Так держать! :)

Surxay men sene demek istemirdim amma indi deyecem. Men senin balavin lubovnikiyem :D Daha dogursu men onu sevirem :D

Bax gör neynirsen :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Neqeder vaxtlari var versinler yoxsa uje Elimi atmiwam irana, rusiyaya, Amerikaya, Taiwana hemcinin.

Neyleyek atirlarda heryerde. 100AZN-lik iwe 300 deyirlerki onsuzda bunu eletdirmek isteyirsen. Neceki mene oblicovkaya 200 oxudular amma Petya 40-a boyun goturdu

Pnevmada hemen wey. Sadece gomruk meselesi var elbetde, 500-100 lik mal deyil, 3mine yaxindir.

Ceyhun sene axirda Tuning atelyelerinden babat teklifler gelecek. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

O pnevmodan bir konteyner getirsem onda sen deyandi amma ozum ucun getirdiyime pul vermirem , taniyillar hormet ediller mene!

hansi gomruk? Serhed yoxsa Teyyare Cago terminali?

Опубликовано:
hansi gomruk? Serhed yoxsa Teyyare Cago terminali?

Ferg elamir! Birce Balakenin gomruyu olmasin! Ordakileri tanimiram

Опубликовано:

Voobshem gejaniz xeyire galsin! Gedim yatim, seher ushagi mektebe aparmaliyam!

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Ferg elamir! Birce Balakenin gomruyu olmasin! Ordakileri tanimiram

Men cargo terminalda arada bir oluram, mal getirende gedib cixartmaga. Mene endrimler olur)))) Amma havayi goturduyum tek aldigim telefon olub.

Pnevmani teyyare ile getizdirmek cox xerc tutar mence. hmmm?

Voobshem gejaniz xeyire galsin! Gedim yatim, seher ushagi mektebe aparmaliyam!

Xeyre Qarwi.

Опубликовано:
Men cargo terminalda arada bir oluram, mal getirende gedib cixartmaga. Mene endrimler olur)))) Amma havayi goturduyum tek aldigim telefon olub.

Pnevmani teyyare ile getizdirmek cox xerc tutar mence. hmmm?

Xeyre Qarwi.

Kargonun yol xercini bilmirem acigi! Amma odenish elasam yalniz Silkway in anbarin pulunu odeyerem galan hakisabi etmadan buraxacaglar! Ona eminem ! Nese sifarish edande oradaki tanisha evvelden deyirem ki bele bir shey getirtmek isteyirem ne edacak xerci? Hemishe cavab olub ki getir problem deyil ;)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
супер Хосс,увидешь,после тебя,много Нив появятся с СССР"скими шилдиками по бокам

а они вообще новые,или б/у? на 8-ом не нашел?
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

супер брат щильдики очень чётко смотрятся 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
супер Хосс,увидешь,после тебя,много Нив появятся с СССР"скими шилдиками по бокама они вообще новые,или б/у? на 8-ом не нашел?
Тут не смотрел, легче было заказать так как делали доставку! Новые совсем ! В профилактории распрашивали откуда нашел такие мол старые эмблемы и при том новые :) dedim Urusiyetdan getirtmishem
супер брат щильдики очень чётко смотрятся 
Тебе Спасибо брат! Если бы не твоя 03 то я бы на этот сайт не вышел бы :D
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Bugun zeng etdim Royal tuning-e, demek Dedim Mazda uchun var? dedi he elbetde neciye 3500AZN kitayski. Orijinal 5000AZN :shok:

Bes Niva uchun var? bel oda var 2800AZN Rasiski dediyine gore.  men demiwdim onlar bahacildirlar

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...