Wa1do Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 (изменено) Rauf isteyirsen men mawinin stok disk tekeri ile mawinin teker arkalari arasindaki mesafeni olcum sene yazim bax gor nece olacaq. Hemde mende 225/45/18 dir. ET40 ne demekdir? Tomason-dakı disklərin offseti (ET) 40-dır. Offset kiçildikcə, disk çölə çıxır. Misal üçün Melber disklər. ET 9 olduğuna görə çölə çıxır və 215 şinlərlə arxası aşağılıq olanda sürtür. Sən də maşını aşağı endirəcəksən və elə offset seçilməlidir ki, sürtməsin. Ona görə diskin enini nəzərə almaqla yanaşı offseti də nəzərə almaq lazımdır. Ona görə 45 offsetlə disk tapmaq lazımdır. Dünən göstərdiyim maşındakı disklərdir. Bunları dəyişib, dünən sənə göstərdiyim diskləri qoyub. Əgər Tomason qoysan, təxminən bu şəkildəki kimi duracaq. O halda da maşını aşağı endirmək çətin olacaq. Başqa Mazda 6 20X8.5J, ET 43 diskləri 235/30/R29 şinlərlə qoyub, sürtür. Sənə minimum problemli disk lazımdır. Ona görə sənin halında ən yaxşısı 19X8J, ET 45 ən yaxşısıdır ki, 235/40/R19 şinləri qoyasan, -30 yaylarıvı alasan, kef edəsən. Изменено 12 декабря 2012 пользователем Avtomaniya 1
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Xeyirli olsun. W202-in uchun olsun Tomason-dakı disklərin offseti (ET) 40-dır. Offset kiçildikcə, disk çölə çıxır. Misal üçün Melber disklər. ET 9 olduğuna görə çölə çıxır və 215 şinlərlə arxası aşağılıq olanda sürtür. Sən də maşını aşağı endirəcəksən və elə offset seçilməlidir ki, sürtməsin. Ona görə diskin enini nəzərə almaqla yanaşı offseti də nəzərə almaq lazımdır. Ona görə 45 offsetlə disk tapmaq lazımdır. Dünən göstərdiyim maşındakı disklərdir. Bunları dəyişib, dünən sənə göstərdiyim diskləri qoyub. Əgər Tomason qoysan, təxminən bu şəkildəki kimi duracaq. O halda da maşını aşağı endirmək çətin olacaq. Başqa Mazda 6 20X8.5J, ET 43 diskləri 235/30/R29 şinlərlə qoyub, sürtür. Sənə minimum problemli disk lazımdır. Ona görə sənin halında ən yaxşısı 19X8J, ET 45 ən yaxşısıdır ki, 235/40/R19 şinləri qoyasan, -30 yaylarıvı alasan, kef edəsən. Bax indi seni bawa duwdum, Offset azaldiqca teker cole cixirsa demek bize 45 veya 50 lazimdir eledirmi? Duz deyirsen chunki mawin amartizasiya edende winler krilanin icine girmelidir, Offset 40 olsa onda uje kriloya surtecek. Onda eger men offset 45-50 gotursem winler onda ensizlewmiyecek ki? yeni 50 offsete 245 qoya bilecem?
MagerramoFF Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Sende ne deishiklik oldu nulevikden sonra? Kupede mende oborot artdi, yaniki axira kimi sixirdi.
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Sende ne deishiklik oldu nulevikden sonra? Kupede mende oborot artdi, yaniki axira kimi sixirdi.Evvel DSC yaniq oldugu halda yeni anti zanos iwlek veziyyetde olanda mawina qaz verende normla gedirdi. Indi ise belece artiq qaz veren kimi ewdirir. Rivokda deyiwiklik var. hiss edirem. Amma arada mawinda bogulma hiss edirem onuda maraqlanmiwam. Senin bayaq dediyin problem yeni injektor gelen bol ve soyuq havaya hazir olmur. oda arada olur, hemiwe olmur. Neriman soz verim chi etmeye. InwaAllah ondan sonraki rezultati tam ferqli olacaq mence. 1
MagerramoFF Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Evvel DSC yaniq oldugu halda yeni anti zanos iwlek veziyyetde olanda mawina qaz verende normla gedirdi. Indi ise belece artiq qaz veren kimi ewdirir. Rivokda deyiwiklik var. hiss edirem. Amma arada mawinda bogulma hiss edirem onuda maraqlanmiwam. Senin bayaq dediyin problem yeni injektor gelen bol ve soyuq havaya hazir olmur. oda arada olur, hemiwe olmur. Neriman soz verim chi etmeye. InwaAllah ondan sonraki rezultati tam ferqli olacaq mence. Ha basha dushdum.. Her mashina bir cur tesir eliyir.. Hemde ki chip elemey meslehetdir chunki vozduxomer xarab olsa ucuz deil xerci kak minimum 300 400 manatdi..
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Ha basha dushdum.. Her mashina bir cur tesir eliyir.. Hemde ki chip elemey meslehetdir chunki vozduxomer xarab olsa ucuz deil xerci kak minimum 300 400 manatdi.. Sizde nece tesir edib ki? Allah saxlamiw kompyuterwiklerimizde Chip yoxdurda Mazda 6-ya. Azad bir yer deyib, gedib maraqlanacam gorum ne deyirler.
MagerramoFF Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Sizde nece tesir edib ki? Allah saxlamiw kompyuterwiklerimizde Chip yoxdurda Mazda 6-ya. Azad bir yer deyib, gedib maraqlanacam gorum ne deyirler. Men katalizatorun birin chixartdin yerine bosh boru qoydurdum, birde nulevik qoydum.. Mashin yaxshi chekirdi yani qazi dibine basanda fikirleshmirdi.. Amma bilmiremde o nulevoya gore idi ya katalizatora gore.. amma mende chip elememishdim..)
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Men katalizatorun birin chixartdin yerine bosh boru qoydurdum, birde nulevik qoydum.. Mashin yaxshi chekirdi yani qazi dibine basanda fikirleshmirdi.. Amma bilmiremde o nulevoya gore idi ya katalizatora gore.. amma mende chip elememishdim..)Menede deyirler kati cixart, amma istemirem, chunki orijinal kat cooox bahadir, bununda zibilini cixartsam sabah qalacam bele. Ona gore isteyirem yeni kollektor alim qoyum, chunki mende katalizator kollektora bitiwik konstruksiya olunub. Biryerde deyiwmeli olacam eger nese. Chip 100% lazimdir mene. Polwa ile maraqlandim, dediler sen mawinin beynini gonder bize biz onu prowifka edek ve nastroyka verek sonra sene gonderek. Duzdu yaxwi edirler onlar bilirem. amma baha bawa gelir ora bura traspartirovka zad. 1
MagerramoFF Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Katalizatorun biri baglidi rezonatora sora qlushitel qazanina. datchiksiz katalizatori chixart seliqeli istiyendede yerine taxdir. Rezonatorda onun kimi.
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Katalizatorun biri baglidi rezonatora sora qlushitel qazanina. datchiksiz katalizatori chixart seliqeli istiyendede yerine taxdir. Rezonatorda onun kimi.InwaAllah Simons Exhaust sistemim gelsin ve yigilsin. Sesine baxaq gorek ne netice verecek. Sonrasina InwaAllah qismet.
Wa1do Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 W202-in uchun olsun Bax indi seni bawa duwdum, Offset azaldiqca teker cole cixirsa demek bize 45 veya 50 lazimdir eledirmi? Duz deyirsen chunki mawin amartizasiya edende winler krilanin icine girmelidir, Offset 40 olsa onda uje kriloya surtecek. Onda eger men offset 45-50 gotursem winler onda ensizlewmiyecek ki? yeni 50 offsete 245 qoya bilecem? 50 offsetlə içəridən harasa sürtə bilər. ET 45 artıq təcrübədən çıxıb və qoymaq olar rahatlıqla. 235 artıqlaması ilə bəs edəcək məncə. 245/40şində profil qalın olacaq, 98 mm. Yuxardakı şəkildə olan disklərin offseti 45 olub. Bax, 19X8.5J ET 45-lə gör necə görünür. 40 offsetlə heç mümkün olmayacaq maşını aşağı endirmək. Offset çox olanda, azaltmaq üçün araya "speyser" qoymaq olur, ancaq offset az olanda, onu içəriyə tərəf aparmaq olmur. 1
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Sen hele wekile diqqetle fikir versen gorersen ki qaqaw krilonun altindaki cixintilari legv edib ki surtmesin. Chunki krilonun col terinden iceri terefine 1.5-2sm arasi cixinti var. Qaqawda onu legv edibki rahat otursun tekerler. Duzdurmu?
Wa1do Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Sen hele wekile diqqetle fikir versen gorersen ki qaqaw krilonun altindaki cixintilari legv edib ki surtmesin. Chunki krilonun col terinden iceri terefine 1.5-2sm arasi cixinti var. Qaqawda onu legv edibki rahat otursun tekerler. Duzdurmu?Krılonu içəridən qatlatdırmağı deyirsən? Yox, heç nəyi qatlamayıb. Disklərin parametrləri uyğun olmadığına görə satıb, o biri diskləri alıb.
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Krılonu içəridən qatlatdırmağı deyirsən? Yox, heç nəyi qatlamayıb. Disklərin parametrləri uyğun olmadığına görə satıb, o biri diskləri alıb.Rauf onu demirem qatlamaq deyil bunlarda, Sadece krila icerigiri ve plastik padkrilnik kriloya baglanir ve 2sm iceri dogru cixinti verir baglanti yerleri.
Wa1do Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 Rauf onu demirem qatlamaq deyil bunlarda, Sadece krila icerigiri ve plastik padkrilnik kriloya baglanir ve 2sm iceri dogru cixinti verir baglanti yerleri. Onu bilmirəm. Bilirəm ki, yazıb ki, 8.5J enlidir, 8J lazımdır. Ona görə O.Z. Racing disklər alıb. Bəlkə elə həmin maşındakı O.Z. Racing alasan? Dünən google-da eşələnirdim, sənin maşınıva çoxxətli disklər qəşəng görünür. Arada google-da Mazda 6-lara bax, gör gözüvə nə dəyir.
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Onu bilmirəm. Bilirəm ki, yazıb ki, 8.5J enlidir, 8J lazımdır. Ona görə O.Z. Racing disklər alıb. Bəlkə elə həmin maşındakı O.Z. Racing alasan? Dünən google-da eşələnirdim, sənin maşınıva çoxxətli disklər qəşəng görünür. Arada google-da Mazda 6-lara bax, gör gözüvə nə dəyir. Gozume cox wey deyir. i hemiwede deyirem Xochu Xochu Xochu. Amma bilmirem axi hansi firmadir ve.s
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 TN9 full yarware sadece yoxdurda ET45 lazimdirda bize. Rauf mence bunu deqiq oyrenmek lazimdir. chunki baxiram ekser diskler Mazda uchun ET40 ile gelir. W203 e ET30 gede bilermiki ona disk buraxilir bu olcude?
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 bu yaxwi saytdir, burda baxdim ki bes heqiqeten ET40 getmir.ET42 ise gedirhttp://www.rimsntires.com/wheelfit.jsp?sized=19&sizew=8.0&pcd=5x114.3&offset=42
Wa1do Опубликовано: 12 декабря 2012 Опубликовано: 12 декабря 2012 TN9 full yarware sadece yoxdurda ET45 lazimdirda bize. Rauf mence bunu deqiq oyrenmek lazimdir. chunki baxiram ekser diskler Mazda uchun ET40 ile gelir. W203 e ET30 gede bilermiki ona disk buraxilir bu olcude?ET40 1-ci nəsil üçündür, sənin maşının 2-ci nəsildir. GG/GY, GG1/GY1 1-ci nəsildir.
Android788 Опубликовано: 12 декабря 2012 Автор Опубликовано: 12 декабря 2012 Demek indi saytlarin birinde TSW Donington modelini + MICHELIN® 68396 - Pilot Sport PS2 245/40ZR19 + Carid Pressure Monitoring System + Balans + Security wheel locks + installation kit hamisi biryerde 3120$Dastavkalari 1515$CEMI 4635$ necedur seninchun?
Рекомендуемые сообщения