Firudin Опубликовано: 4 июня 2013 Опубликовано: 4 июня 2013 Aye Ceka eleme nakleyka qaqa cani! O android nakleykani zadida 4ixart. bidene auto.az qalsin. Gul kimi mawindi nakleykalarnan korlayassan 2
Android788 Опубликовано: 4 июня 2013 Автор Опубликовано: 4 июня 2013 Aye Ceka eleme nakleyka qaqa cani! O android nakleykani zadida 4ixart. bidene auto.az qalsin. Gul kimi mawindi nakleykalarnan korlayassanUje zakaz vermishem)))) Zarafat edirem. Gordum heckim fikir bildirmir, parasha atdim ortaya ve dislike-lar cixdi ortaya. Indi bildim ki hecne vurmaq lazim deyil)))))) Mashinin kosmetika ve polirovkasini maraqlanmisham. Babekdeki Ulduz servisdeki Terlani cooox meslehet gorubler. Getdim yanina mashini kukla veziyyetine getirmeye 400AZN istedi ve mashin 5 gun qalir orda. Nece variantdir nece qiymetdir?
Гараев Опубликовано: 4 июня 2013 Опубликовано: 4 июня 2013 Uje zakaz vermishem)))) Zarafat edirem. Gordum heckim fikir bildirmir, parasha atdim ortaya ve dislike-lar cixdi ortaya. Indi bildim ki hecne vurmaq lazim deyil)))))) Mashinin kosmetika ve polirovkasini maraqlanmisham. Babekdeki Ulduz servisdeki Terlani cooox meslehet gorubler. Getdim yanina mashini kukla veziyyetine getirmeye 400AZN istedi ve mashin 5 gun qalir orda. Nece variantdir nece qiymetdir?Cox bahaGencede seni bir taniw ustanin yanina apararam turkdu30-dene pasta ile iwleyir100 manata
Chamilion Опубликовано: 4 июня 2013 Опубликовано: 4 июня 2013 Cox bahaGencede seni bir taniw ustanin yanina apararam turkdu30-dene pasta ile iwleyir100 manata Indi deyirsen burdan durub Genceye polirovkaya gedsin? 3
Android788 Опубликовано: 4 июня 2013 Автор Опубликовано: 4 июня 2013 (изменено) Cox bahaGencede seni bir taniw ustanin yanina apararam turkdu30-dene pasta ile iwleyir100 manataBu 400-un icinde Qabaq bufer polni sokulub kraskalanacaq, qapida, arxa buferde, kapotda, sag arxa kapida kosmetik ishler, Tahirgilin qarajindan qalan yadigar riqelin izi ve sonda polni polirovka. birde bildirim ki meslehet gorenler deyirlerki "Belkede onun kimi bakida polirovka eden yoxdur" Bir vuruq mashini ele ishleyib polirovka edibmishki bez kraska adiyla satiblar. Bahali kraska ve laklardan istifade edir Изменено 4 июня 2013 пользователем Android788
V-zeer Опубликовано: 4 июня 2013 Опубликовано: 4 июня 2013 С пневмой все дела закончились уже?По фоткам перед опускался почти до земли, но задок все ещё высоковат был... теперь задок тоже до нужного уровня опускается? 1
Android788 Опубликовано: 4 июня 2013 Автор Опубликовано: 4 июня 2013 (изменено) С пневмой все дела закончились уже?По фоткам перед опускался почти до земли, но задок все ещё высоковат был... теперь задок тоже до нужного уровня опускается?Pnevmoy hele tam yox, chunki hele baqajda ishlerim var. Amma ishlemesine gore beli vsyo. qabaq tam oturur yere arxa ise dodaqlara ilishirdi onlar qatlatim ve indi buraxiram dibine qeder ve tekerleri kecib dayanir(arxada), Qabaqlar podkrilline deyib direnir Kosmetikadan sonra sizin ishe novbe kechecek Изменено 4 июня 2013 пользователем Android788 3
Android788 Опубликовано: 6 июня 2013 Автор Опубликовано: 6 июня 2013 Mashina bele bir oyuncaq aldim ve peredelka edib onuda pnevmaya otuzdurdum)))) Zafatdir, shekillden gorunur. Peredelka edib tekerleri iceri dogru saldim ve alinda zanijeniya. Gelecekde renglemek fikrim vardi amma eletdirmeyecem. bele normalyok gorunurMashinda 8
Android788 Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 Bugun ishlerden tamam olaraq. ve Fotoset 5
Firudin Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Bugun ishlerden tamam olaraq. ve Fotoset Perekidka olajag ? 3
Android788 Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 Qəşəng, Ceyhun, özü də çox qəşəng! Chalishmisham))) Qrumsaqlar cox gozel ishleyibler, kalonkalari, ruchnoyu, rulu herbir shey yerliyerinde Perekidka olajag ? Bakida eleyen yoxdur. Gerek export getsin gelsin
XOSS Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Mashina bele bir oyuncaq aldim ve peredelka edib onuda pnevmaya otuzdurdum)))) Zafatdir, shekillden gorunur. Peredelka edib tekerleri iceri dogru saldim ve alinda zanijeniya. Gelecekde renglemek fikrim vardi amma eletdirmeyecem. bele normalyok gorunurMashinda Zavodskoy kimi rengledtire bilmiyeceksen ay Ceyhun heyifdir, el vurma! Zavod ela zavotdur 4
PcTec Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Zavodskoy kimi rengledtire bilmiyeceksen ay Ceyhun heyifdir, el vurma! Zavod ela zavotdur Взрослый мужик....
XOSS Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 Взрослый мужик.... ала я в шутку это написал че обижаешься ай брат ?!! Sohbetdir elayirikde 1
PcTec Опубликовано: 7 июня 2013 Опубликовано: 7 июня 2013 ала я в шутку это написал че обижаешься ай брат ?!! Sohbetdir elayirikde На обиженных воду возят 2
Android788 Опубликовано: 7 июня 2013 Автор Опубликовано: 7 июня 2013 Zavodskoy kimi rengledtire bilmiyeceksen ay Ceyhun heyifdir, el vurma! Zavod ela zavotdur Ele ozumde baxdim ki alinmayacaq. ona gore ele qirmizi saxlayacam, modelde xromlar, faralar shusheler i neqeder soksemde yene alinmayacaq, qara model qara mashinda nito olacaq, bele bilinir zanieniyasi, zadi, stoykasi. Amma maraqlidir cox, neyi var dubbeduz ishleyibler. Bundan boyuk olani satilirdi qapisi, motorxanasi baqajida acilirdi, Amma hem boyuk idi hemde sedan idi. 1
Android788 Опубликовано: 15 июня 2013 Автор Опубликовано: 15 июня 2013 Seymur bir video cekmek isteyirem inan hec vaxt olmur. Gerek birgun senin videokameran ile cekek, sen yaxshi bacarirsan bele ishleri))) 2
Рекомендуемые сообщения